Nyt voi jo ihan satavarmasti julistaa, että meillä on valkoinen joulu edessä. Rukalla on puoli metriä lunta, jee! Viime vuonna oli samat lukemat kun mentiin, ja maisema oli todella sadunomainen, kun puissa oli huikeat tykkylumikerrokset. Mutta sitten lämpötila meni plussan puolelle, ja hanki vajui melkoisesti (mutta jäi sitä silti jäljellekin ihan reilusti. Tällä kertaa lämpötila on jotain ihan muuta - ennusteet uhkaa, että aatolta pakkanen kiristyy sinne 20 asteen paikkeille, hrrr. Miten sitä tarkenee, kun ei ole pakkasia pahemmin kotipuolessa nähty! Pitää ainakin rinteeseen kiiruhtaa heti sunnuntaina ja alkuviikosta, ennen kuin menee  liian kylmäksi.

Toivotaan, että lumipeite ehtii aatoksi kaikkialle muuallekin Suomeen! En vielä toivota jouluja, vaan kiusaan teitä toivon mukaan upeilla lumisilla kuvilla puhelimen kautta :D Huomenna tähän aikaa ollaan jo aika kaukana (toivottavasti)!

Terkuin
Miima

Kommentit (6)

2/6 | 

Kiitos! Onkos teillä lunta? Just pojat muisteli, että viimeksi kun lähdettiin joululomalle ajelemaan, niin kotona oli ruohoa maassa! Nyt on kotonakin lunta, ja toivottavasti on myös kun takaisin tullaan!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla