Mitenkä aloitetaan blogi?
No vaikka tälleen sitten :D

Halusin laittaa pystyyn tämän blogin, koska tuntuu, että tuolla tosielämän puolella ei aina ihan ymmärretä, mikä niissä lastenvaatteissa kiehtoo. Että miksi ihminen käyttää päiväuniajan lastenvaatekauppojen nettisurffailuun. Tai että omenanvihreä ja lime on totaalisen eri asia. Tai että sillä ON väliä jos pipo tai rukkaset ei natsaa pukuun. Tai että ylipäätään haluaa puhua jostain lastenvaatteista!

Joten toivoisin, että täältä blogistaniasta löytäisin kaltaisiani lastenvaate-entusiasteja, joiden kanssa vaihtaa ajatuksia! Ja kaikenlaisia vinkkejä! Joten toivottavasti joku joskus eksyy tänne ja heittää kommentilla!

Blogissa tullaan näkemään enimmäkseen Herra Keltaisen (1v10kk) ja Herra Vihreän (reilu 3½v) vaatetusta. Lasten kasvoja täällä ei tulla näkemään, mutta vaatteita sitäkin enemmän!

Ja jos nyt jäi epäselväksi, niin tämä on lastenvaateblogi, joka keskittyy lähinnä lastenvaatteisiin :) Joskus voi tulla muutakin, kuka tietää, mutta mitään filosofisia vuodatuksia elämästä ei tulla näkemään!

Tähän pitäisi varmaan nyt iskeä joku hieno kuva, joka kiteyttäisi hienosti vaatemieltymyksemme, mutta se ei yhteen kuvaan mahdu (enkä ole vielä opiskellut kuvien lisäilyn saloja... heh). Joten tyydyttäköön kertomaan, että väriä pitää olla aurinkoisille pikkupojille! Ja sininen (varsinkin tummansininen) sucks!

Terkuin
Miima

Kommentit (2)

1/2 | 

Parhaiten varmasti löydät sielunsiskoja menemällä itse muiden blogeihin, kuten olet ilmeisesti tehnytkin, nimittäin löysin blogisi sen perusteella, että jätit kommenttia minulle=)

Minä olen aikoinaan ihmonnut tummansinsitä myös, mutta nyt huomaan sen olevan yksi lempivärejäni, aika vekkulia =D

2/2 | 

Jei, eka lukija :D Kiva kun tulit käymään Jarna!

Joo, kyllähän noita blogeja tulee selailtua, ja toivon että oma bloggailu lisää interaktiota muiden asiaan perehtyneiden kanssa!

En kyllä pysty uskomaan, että tummansinisestä mulle lempparia ikinä tulisi... mutta never say never ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla