Täällä on satanut lunta eilisillasta asti, ja ilmeisesti jatkuu huomiseen, vaihtuen jossain vaiheessa rännäksi. Lehdessä sanottiin, että ei tämä mikään takatalvi ole, vaan ihan tavallinen kevättalvi, ja tottahan se on, kun ei meiltä kerennyt entisetkään lumet vielä kokonaan kaikkoamaan. No, tehdään nyt niitä lumiukkoja, jos ne vaikka jää talven viimeisiksi! Ja huomenna tarvotaan loskassa, kaiketi.

Mitäs säätä teillä?

Terkuin
Miima

Kommentit (12)

1/12 | 

Voi ihanaa! Olispa tännekin tullut kunnon lumiukkolunta, niin ei ottais tää kylmyys ja märkyys niin paljon aivoon :D Eli, aamulla oli maassa millin kerros härmää, joka suli päivän aikana vesi/räntäsateessa. Hirveän kylmä tuuli. Eli ei mitään kunnon takatalvea, mutta eipä tässä kevätkään edisty.

Anonyymi
2/12 | 

Kaikki lumet ollu jo pari viikkoa poissa. Oli myös ihania kymmenen seudulla huitelevia lämpöasteita ja aurinkoa viikon verran putkeen. Nyt lauantaista asti koleaa, tuulista, nollaa ja paria lämpöastetta. Tällä hetkellä ei mitenkään houkutteleva ulkoilusää.

Keväisempiä päiviä toivottelen ihan kaikille (ei kai kukaan enää toivo talven jatkuvan)

-T-

3/12 | 

Tänne tuli varmaan 10 cm, joten huomenna kun vissiin lämpenee hieman ja sadekin muuttuu märemmäksi, niin loskassa sohlataan sitten. Mut on se silti parempi kuin kuralälli! :)

4/12 | 

Oli täälläkin viime viikon lämpimiä aurinkoisia päiviä, mutta yöpakaset piti lumia vielä maassa. Toki kevät saa koittaa, mutta jos pitää valita, että onko koleaa ja märkää lumessa vai kurassa, niin kyllä mä sen lumen valitsen mieluummin :)

Anonyymi
5/12 | 

No meillä ei ole kyllä kuraakaan, eikä loskaa. Ne kelit meni jo pari viikkoa sitten. Ihan kuiva keli, vähän satoi tänään vettä/räntää. Mutta sateitahan tulee kesälläkin. Että olen ihan tyytyväinen, ettei takatalvi tuonut meille lunta, joka sulaisi loskaksi ja aiheuttaisi kurakelit.

Huomiseksi luvassa vaihteeksi 8 lämpöastetta, mutta sitten taas kylmenee jonkin verran.

-T-

7/12 | 

Ihana lumiukko ja rakentaja herkullisen vihreässä haalarissaan :)

Meillä on ilmasto jotain tuosta väliltä. Tänään on tullut aamulla lunta, sitten räntää ja lopulta ihan silkkaa vettä. Toppapuvuissa lähti pojat aamulla päiväkotiin ja kurahousut siellä jalkaan vedettiin, kun lähtivät lumipalloja pyörittelemään. Aika hiekkaisia niistä näytti tulevan.

Huomenna näyttäisi olevan neljä astetta plussan puolella. Kuivaa kevätsäätä odotellen...

8/12 | 

Saapa nähdä millaiseen aamuun huomenna herätään! Sellainen maan pikakuivuminen olis kiva sitten siinä vaiheessa kun ne lumet lähtee ;D

9/12 | 

Lumet suli tosi hyvin ja nyt sit pari päivää satanut ja katoilta rymisee sitä pois. Puut on ihan lumiset kuin jouluna, mutta silti keli plussan puolella :)

10/12 | 

Meillä on tänään ollut varsinainen loskassa rypemissää kuten arvelinkin. Vähän nyt kyllä kauhistuttaa kun pakkasta lupaa, että jos toi loskakerros on siinä vaiheessa vielä joka paikassa kun pakastaa...

11/12 | 

täällä ollut aika kylmä sää, ainakin aamusta. Räntää kyllä satanut välillä päivällä ja yhtenä päivänä taisi sataa vähän silkkaa luntakin, mutta eipä ne oikein oo pysyneet.. No kyllä kohta varmaan oikeasti lämpenee :)

12/12 | 

Meillä oli tänä aamuna aivan upea kimalteleva pakkaslumikerros ilmaantunut yön aikana, ja aurinko paistoi täydeltä terältä - aivan upea päivä, ja vaikka oli pakkasta reilummin aamulla, niin ei se tuntunut niin kylmältä kun aurinko lämmitti :) Eiköhän se kohta kevääksi muutu :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla