Minusta on tullut luminarkki. Joulureissulla Vuokatissa oli enemmän lunta kuin kotona, mutta ei siellä kuitenkaan päässyt sillä lailla lunta fiilistelemään, kuin edellisinä jouluina Rukalla. Niinpä Iso Herra vei minut ex-tempore lumilomalle! Ollaan täällä Rukan maisemissa lunta ihastelemassa muutama päivä! Pitää yrittää nyt tankata maisemia varastoon - kotona kun sitä lunta ei ole kuin nimeksi (onneksi on edes sen, että vähän tulee valoa)! Aika ihanaa, että on sellainen ihminen elämässä, joka innostuu, järjestää ja haluaa ilahduttaa!

Kaikkien upeiden maisemien lisäksi rinteessä oli tänään näkyvillä halo-ilmiö (jota kohti ponnistelen kameran kanssa keltaisissa housuissani tuossa yhdessä kuvassa). Kohta sitten laskeudutaan taas arkeen - torstaina alkaa lapsilla koulu!

Joko teillä on palattu lomilta vai vieläkö saatte nauttia viimeisiä lomapäiviä? 

Terkuin 

Miima

Kommentit (6)

Riikka//antakeearmoo
1/6 | 

Wau! Ihania lumimaisemia olet saanut vangittua! Täällä etelässäkin iloitaan nyt lumesta!! Jee ihan parasta. Lomaillaan vielä loppiaisen yli, ihan parasta! Onnellista uutta vuotta Miima sinulle!

Miima Väri-epä-suora
Liittynyt29.9.2015

Mä olen niin kade, että etelässä ootte saaneet lunta! Iloitkaa siitä :) Meillä ei kotona ole kuin sen hitusen edelleen :( Pakkasta on enemmän kuin pohjoisessa oli (toki sielläkin nyt kiristyy, oli kiire käydä ennen superpakkasia :D). Kiitoksia! Hyvää loppulomaa ja ihanaa uutta vuotta sinullekin! :)

T
2/6 | 

Oi. Ihanalta näyttää. Onneksi meillekin tuli lunta edes vähän ja talvilajit onnistuu kun on pakkasta. Vesisade ja +5 alkoikin jo riittää.

T
3/6 | 

Niin ja lomalle jäätiin täällä kouluista jo 19.12. ja palataan vasta loppiaisen jälkeen torstaina. On ollut kyllä ihanan pitkä loma, kun itsekin olen lomaillut yhtä kauan kuin koululaiset.

Miima Väri-epä-suora
Liittynyt29.9.2015

Onpa ihana kun oot saanut lomailla pitkään! Ehtii ihan toisella tavalla rentoutua varmasti, kun töihin paluu ei ole hetikohta edessä! Toivottavasti on ollut kiva loma! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla