Vähänkin jos tulee lunta, niin meidän pojat hilluu ulkona tuplasti normaaliin verrattuna! Ei tarvii paljon ruuan jälkeen houkutella ulkoilemaan ja mikäs siinä! Nää on nyt jo neljännet lumet tälle syksylle /talvelle - kyllä vaan kelpais jo pysyvä lumipeite...

 On muuten eka postaus ikinä puhelimella,  onpahan säätämistä! Onko teillä nautittu lumesta?

Terkuin
Miima

Kommentit (14)

1/14 | 

Meille saatiin eilen ekaa kertaa tänä talvena valkoinen lumipeite maahan ja ulkona ollaan viikonloppu asuttu. Toivottavasti saadaan nauttia näistä keleistä ja lasten riemusta vielä edes hetki :)

2/14 | 

Teille tulikin mukavan paljon lunta! Meidät lumisaderintama kiersi sen verran tehokkaasti, että maassa oli lauantaiaamuna vain pieni härmäkerros ja tänään se muuttui jo vetiseksi sekin. Ei paljon ulkoiluttanut. Meillä on tänä syksynä ollut lunta vain kerran aiemmin ja silloin kyllä neiti ulkoili urakalla -ja niin ulkoili kaikki muutkin lapset. Piha oli täynnä iloisia punaposkia. Nyt ei ole näkynyt taas ketään. Ei tuolla pimeässä ja märässä ole oikeasti mitään tekemistä. Tulis nyt siis sitä lunta. Edes se 10 senttiä ja pysyisi siinä kevääseen kera pikku pakkasten. Aamen! :D

3/14 | 

Lauhtuvaa lupasi ensi viikolle, toivottavasti kuitenkin kestäisi lumet maassa! On se vaan huomattavasti kivempaa kun sitä lunta on ja ulos lähdetään riemusta kiljuen!

4/14 | 

Ihan mukava pieni kerros tuli tänne :) Kyllä se märkä ja paljas maa on tympee, joten lunta sais jo tulla ja sassiin sinne ja tänne ja joka puolelle!

6/14 | 

Kyllä sitä lunta nyt sais siunaantua kaikkien lasten (ja äitien :D) iloksi! Toivotaan että talvi nyt sais viimein kunnon niskalenkin tuosta puuduttavasta syksystä!

7/14 | 

Näkee ilmeistä, että on kivaa :)

Lunta tuli perjantaina ainakin viitisen senttiä ja siitä on riemuittu meilläkin. Ulos lähteminen ja siellä tekemisen keksiminen on niin paljon helpompaa lumen kuin kurakelin aikana. Ja voi viimein laittaa päälle ne varsinaiset topat, joita on jemmaillut kaapin kätköissä ;)

Minä toivon joulupukilta sellaista puhelinta, jolla pääsee nettiin. Mulla on edelleen vaan sellainen, jolla voi soittaa ;) Olis kiva joskus postata ihan ex tempore, vaikka bussimatkalla. Tai ainakin lukea toisten blogeja.

8/14 | 

Oi, todellakin ulos lähteminen ja siellä viihtyminen on hurjan paljon parempaa kuin lumettomalla syyskelillä!!! Meillä on kyllä toppaa käytetty jo ihan jonkun aikaa, kun pakkasella on kuitenkin ollut, ja ihan hitunen jotain valkoistakin, mutta ei tälleen oikeesti.

Ei toi puhelimella postaaminen ole kivaa, eikä netissä surffaaminenkaan noin pienellä laitteella, mutta on kiva kun on ihan ok kamera aina mukana :)

Anonyymi
9/14 | 

Ihana ulkoilupäivä takana! Mutta plääh katsoin viikon sään ja mä muutan kyllä Itä-Suomeen, aina saa kadehtia ;) Siellä on talvisin varmemmin lunta ja kesäisin pidemmät helteet kun täällä tuulisessa loskaVaasassa

10/14 | 

Aijai, sinne taidettiin luvata ihan vettä? :( Tänne olis luvassa keliä pikkusen nollan molemmin puolin, että saa tuon heppoisen lumipeitteen puolesta jännätä. Minähän jo kiukuttelin ennen kun lunta tuli, että muutan kohta takas lappiin, kun tällasia epätalvia alkaa pukkaamaan tännekin itään :D

13/14 | 

Meillä kävi tokat lumet, mutta niistäpä ei olekaan enää mitään jäljellä. Toivottavasti ei mene tammikuulle pysyvä lumipeite kuten viime vuonnakin. :) Ihanan iloiset kuvat!

14/14 | 

Meillä on vielä jäljellä, mut tänään oli jo lumiukkokeli, eikä noi varmaan enää kauaa kestä :( Kyllä on nää talvet menny ihan törkeiksi!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla