Kalenteri esiin! Torstaina 6.6. klo 17-19 lastenvahtivuoroon buukataan isä, mummo tai MLL, silloin on nimittäin meille ihanille naisille tarjolla maukasta iltapalaa ja mukavaa seuraa Matkuksessa, Kuopiossa.

Väri-epä-suora sekä Tuumat ja tuokiot yhdessä Matkus-kauppakeskuksen kanssa emännöivät lukijailtaa, jonne ovat lämpimästi tervetulleita lähiseudun bloggarit ja lukijat. Ohjelma tarkentuu toukokuun aikana, muutama tuote-esittely on alustavasti suunnitteilla. Eniten aikaa varataan jutusteluun ja tutustumiseen, olisi hirmuisen mukavaa tavata teitä blogituttuja in real life!

Paikkoja on varattu 15. Lähetä sitova ilmoittautuminen osoitteeseen variepasuora@gmail.com. Jos tapahtumaan tulee suuri yleisöryntäys (ja totta kai tuleekin!), niin sitten annetaan arvan ratkaista.

Nähdään kesällä!

Terkuin,

Miima & Jenni

Kommentit (10)

Anonyymi
3/10 | 

Ja mulla työt painaa, muuten olisin ehottomasti tullut lomailemaan kotokulmille tuohon aikaan :) Pikkasen muuten hämmästyin tuon putiikin kokoa kun viimeksi sielläpäin ajelin!
-Sini-

6/10 | 

Ihan mahtavaa! Teitä onkin siellä suunnalla joku ihme keskittymä. Savolaiset vai mitä te ny ootte, on hyvät jutut! Harmi, että olette liian kaukana. :)

8/10 | 

Kattoo nyt saadaanko porukkaa kasaan ensinnäkin ;) Mutta tosi kiva että Matkus lähti mukaan tähän hommaan!!

9/10 | 

Ois kyllä ollut kiva tulla =) mutta mulla ei asu ketään sukulaisia tai tuttuja sillä suunnalla.. Joskus on asunut, mutta ei enää asu.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla