Tämä on kyllä ihan huikea shoppailupäivä :D Ja tässäpä lisää iloista shoppailumieltä: Reima tarjoaa lukijoilleni -10% alennuksen koko tilauksesta ja vieläpä ilmaisen toimituksen kaupan päälle! Tarjous koskee siis koko Reimashopin valikoimaa, niin uutuuksia kuin outletinkin tuotteita!

Alennuksen saa koodilla

002-E3MH-BL35-55XM

 ja se on voimassa su 3.3 asti! Shoppailemaan tästä!

Iloista shoppailua!

HUOMIO! Koska koodin toiminnassa oli sunnuntaina ongelmia, on voimassaoloaikaa jatkettu, ja lukijaetu on nyt voimassa 6.3 asti!!

Terkuin
Miima

Kommentit (18)

5/18 | 

No joku hailu aavistus saattaa olla teidän mietiskelyistä ;D. Mää kävin äsken vähän kanssa tekemässä ostoslistaa... nyt vaan vähän pohdiskelen niitä oikeita tarpeita :D.

9/18 | 

Meillä on "muutama" alesta ostettu takki keväälle... Mihinkäs ne laitettais että saatais uutta tilalle =D

11/18 | 

No niin, ja tilasin sitten yhden takin vielä Nopalle ja Epulle housut, oli tosi halvat =D Takki oli Reimatec ja makso alta 30€

12/18 | 

Mä kans just äsken tilasin mustan Reimatec-takin esikoiselle hintaan 26e ja risat :O En yhtään tiedä koosta, mutta kaipa se joskus menee, vaikka iso olisi, tuohon hintaan voi vaikka vähän jemmata ;)

Anonyymi
13/18 | 

Nyt harmittaa! Eilen yritin tilata, mutta joku ongelma oli Reiman sivuilla enkä saanut tilausta lähtemään. Nyt kun yritän niin tulee teksti, että "Lahjakortti on jo käytetty". Ei ole! Ainakaan meidän osalta :(

14/18 | 

Eikä! :( Mä kokeilin, ja mulla sanoi kans että on käytetty - mutta minähän olenkin sen oikeastikin käyttänyt. Kyllähän sen vielä tänään pitäisi toimia!

16/18 | 

Mulla kyllä harmittaa toi koodi nyt :( Olen pahoillani! Mutta onneksi Outletissa oli nyt tosi halpaa muutenkin!

18/18 | 

Anonyymi: olen pahoillani, en tiedä miksi koodi ei enää toimi, mutta se on kyllä toiminut 27.2-2.3 ihan moitteettomasti! Onkohan tässä nyt tulkinta ero: minusta 3.3 saakka tarkoittaa että toimii vielä 3.3. Mutta onkohan Reiman päässä sitten ollut ajatus, että 3.3 saakka tarkoittaa ettei toimi enää 3.3? En tiedä... Mutta eilen siis vielä toimi tu koodi, joten ei tämä mitään huijausta siinä mielessä ole...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla