KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Joko olette tutustuneet uudistuneeseen Lasten Omaan Satukirjastoon? Meillä on ollut jonkun kerran sellainen tutustumispätkä sitä entistä Satukirjastoa. Minusta se oli hyvä reissussa, kun ei tehnyt mieli raahata mukana iltasatukirjoja, niin oli kätevää, kun tabletissa kulki mukana kokonainen kirjasto. Erinomaista ajanvietettä myös automatkoilla. Niinpä lähdin mielelläni mukaan, kun meille tarjottiin mahdollisuutta testata uudistunutta Satukirjastoa.

Vertailussa entiseen palveluun, on tässä uudessa Satukirjastossa huimasti enemmän kirjoja - yli 300! Näistä n. 2/3 on luettu ääneen. Palveluun tulee säännöllisesti uusia kirjoja, ja ne on suunnattu 0-9-vuotiaille. Valikoima on laajentunut hurjasti, ja tuttujen Disneyn klassikoiden lisäksi löytyy paljon kotimaisia ja ulkomaisia hahmoja ja sarjoja, esim. Muumit, Angry Birds, Pupu Tupuna, My Little Pony ja Tomppa. Valikko on helppokäyttöinen ja hahmo-ikonien avulla pienikin lapsi löytää omatoimisesti haluamansa kirjat. Satukirjastoa voi käyttää tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella. Kirjoja voi myös tallentaa (maksimissaan viisi) offline-käyttöön, jos esim. reissussa on nettiyhteydettömässä tilassa. Palvelun hinta on 8,90e/kk ja sillä maksulla saa lukea ja kuunnella koko valikoimaa niin paljon kuin haluaa. Ilman tilausta voi kuunnella ilmaiseksi viikoittain vaihtuvaa viikon kirjaa.

Meillä pojat tykkää kovasti valmiiksi luetuista saduista. Suosikkeja tietty Lentsikat, Autot ja Angry Birds. Iltasadut luen mielelläni itse, ja se käy hyvin myös tabletin näytöltä. Kyllä se kirja on edelleen kirja, vaikka olisikin digitaalisessa muodossa. Valmiiksi luetut sadut on sitten kivoja vaikkapa autossa viihdykkeeksi, tai muuten jos on joku tilanne päällä, ja pitäisi saada mukelot naulattua paikoilleen johonkin.

Herra Keltainen oppi tosiaan viime vuoden puolella lukemaan, mutta oli hyvin piilotteleva tämän taitonsa kanssa, eikä mielellään ruvennut lukemaan minullekaan ääneen, saati sitten kenellekään muulle. Nyt tämän Satukirjaston kanssa hänkin on rohkaistunut tuon ääneen lukemisen saralla, sillä sieltä löytyy myöskin helppolukuisia kirjoja lukemaan opetteleville. Tavutettuja kirjoja voisi olla vaikka enemmänkin, sillä vaikka tuo sujuvasti lukee jo ilman tavutustakin, niin selvästi innokkaammin lukee tavutettua tekstiä (kuten isoveljen Aapista).

Minusta tää Satukirjasto on kätevä etenkin reissussa - vähän muutakin puuhaa muksuille kun pelkkää pelaamista! Oletteko tutustuneet, ja mitä tykkäätte? Kantsii ainakin käydä katsastamassa se viikon kirja, jos ei muuta!

Terkuin

Miima

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla