Minä kylmävarpainen vilukissa olen jo pari vuotta haaveillut Emuista. Emuista siksi, että ne ovat vaikuttaneet halvimmilta noista "lampaankarvakengistä". Ja siitäkin hinnasta siis olen etsinyt hyvää alea ;D

No nyt kävin taas kyttäilemässä Natureshopissa, mutta Emuthan on sieltä ihan loppu... vaan mitäs huomasinkaan - Love from Australian saappaita jopa -60%! Tuolla alella nuo kalliimmatkin merkit alkaa olla inhimillisemmissä hinnoissa... joten tällaiset mustat laitoin tilaukseen! :) Jokohan mun varpaat pysyis lämpiminä??

Love from Australia valikoimaan tästä!

Onko teillä aidot lampaankarvakengät, minkä merkkiset ja onko oikeasti lämpimät?

Terkuin
Miima

Ainiin, lasten Emuja oli tosi halvalla, jos sellaisia etsitte ;)

Kommentit (22)

Anonyymi
3/22 | 

Mulla on Uggit ja niissä kyllä pystyy olemaan pakkasellakin vaikka ilman sukkaa, niin lämpimät ovat. Lapsilla Emut, liukkaat ovat mutta lämpimät nekin!

8/22 | 

Nojuu, kyllä nyt olen tyytyväinen (toivottavasti myös siinä vaiheessa kun saapuvat!)! Ehkä tummanruskeat olis sopineet paremmin (kun untsikka on tummanruskea), mutta josko tuo musta kävis kaikkeen ;)

9/22 | 

En ollut kuullutkaan LFA:sta. Minulla on UGGit ja ne ovat aivan ihanat ja niin sopivat allekirjoittaneen aamuihin. Vetäisin ne talvella joka aamuisessa kiireessä aina jalkaan ilman sukkaa kovimmillakin pakkasilla, eikä varpaat palellut. :)

10/22 | 

Oi, kuulostaa hyvältä!! Ite tosin en osaa ilman sukkia olla, mutta kai niissä sukatkin jalassa tarkenee :D

11/22 | 

Argh, sorruin tilaamaan noi samat kuin sä! Tuolla oli vielä koko 37 jäljellä eli sehän suorastaan huusi mun nimeä. :D Mun UGGit on olleet vähän reilut mulle, joten jospa nää nyt olis passelit. Kiitti vinkistä siis!

14/22 | 

Noiden on pakko olla lämpimät, kun mahtialenkin jälkeen hintaa jää vielä nuukaliiloa kauhistutavasti :

Jalkojen palelu on kyllä tuttua täälläkin... Eikä ole lampaankarvaisia meillä näkynyt. Joka talvi olen ajatellut, että sinnittelen ne muutamat kovat pakkaspäivät jotenkin. Miksi omiin jalkoihin on niin vaikea sijoittaa?

16/22 | 

Hih, sopisi olla lämpimät!! Täällä kyllä kunnon pakkaspäiviä on yleensä enemmän kuin muutama, joten ehkä tämä investointi on ihan hyvä ;)

Anonyymi
17/22 | 

Moi,

Osaatteko sanoa pitääkö koko paikkansa noissa Love from Australia saappaissa? Kävin niitä kurkkimassa ja kivoilta näyttivät mutta ei ole aikasempaa kokemusta.

Kivat nuo mustat ja moneen takkiin sopivat, itse ajattelin Foxy Zip Caramel mallia.

T, Tea

18/22 | 

Ite en tietty vielä osaa sanoa, mutta siellä kokotaulukossahan oli annettu minusta ihan senttimittoja ja ohjeita :)

19/22 | 

Nyt ovat kyllä lupailleet kovia pakkasia ilmeisesti ensi talveen. Mun olis varmaan kannattanut kans sijoittaa lampaankarvaisiin, mutta menin sitten tilaamaan itselleni toiset Naturalistat. Mä hurahdin niihin :D

Anonyymi
21/22 | 

Hei, ovatko kenkäsi jo tuolta natureshopista tulleet? (: Tilasin nimittäin itse tuolta reilu viikko sitten, eikä kenkiä vielä näy. Sivuilla luki toimitusajan olevan 2-4vrk...

T. Viluvarvas

22/22 | 

Moikka, tulivat kyllä, mutta en ole niitäkään ehtinyt esitellä, kiirettä pitää :D Mutta siis varmaan just reilu viikko meni että saapuivat - eiköhän ne sullekin pian tule! :) Ja ihan kirjepostina, joka ei tietenkään mahtunut postilaatikkoon, vaan piti hakea postistä... Ja on muutens muhkeat ja varmasti lämpimät :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla