Tällaista meillä lauantaina. Vesi, kivet ja kepit. Herra Keltainen istui purossa ja juoksenteli aallokossa - eikä ollut kuiva poika sisälle tullessa...

Terkuin
Miima

Hei! Muistakaa osallistua arvontaan täällä!!!! Sehän päättyy jo huomenna!!!

Kommentit (22)

2/22 | 

Kiitos :) Se aurinko on aina välillä vähän näyttäytynyt - ei todellakaan ole koko päivää paistanut viime aikoina...

4/22 | 

Meillä on lutrattu vaan räässä ;). Jepujee, kun kuukauden sisään perheessä on flunssa kertaa kaksi ja välissä mahatauti (ja tämä kaikki tietysti jokaisella jäsenellä) niin voi olla että alkais sairastelukiintiö olla täynnä.

Ja ne Merrellit eivät saapuneet, eivätkä saavu. Ihan toisaalta tulevat samat kengät mutta mustana (ne toivottavasti pääsevät perille tällä viikolla, ainakin ovat jo matkalla).

7/22 | 

Kiitos, oli tosi kaunista tuolla rannassa, kun aurinko paistoi ja ihanat värit :) Crocsit on parhaat kumpparit mitä meillä on ikinä ollut, kevyet ja kestävät! Mutta ei meidän viluvarpaille riitä talvella (kuten ei varsinaiset lämpökumpparitkaan...).

8/22 | 

Voi kamala mikä tautikierre teillä :( Toivottavasti nyt riittäis pitkäksi aikaa!!!!!

No olipahan homma Merreleiden kanssa :/ Mutta hyvä että saat ne muualta :)

9/22 | 

So far so good, oltiin vielä hyvän aikaa ulkonakin sen jälkeen, mutta ei ne kintut onneksi kylmät olleet, vaikka vähän märät olikin ;)

10/22 | 

Meillä taas oli hyvin sumuinen aamu, aurinko paisteli sitten myöhemmin päivällä - syksyllä auringonpaiste on ihanaa, kun ne värit oikein korostuu

12/22 | 

Kiitos :)
Noi Crocsin saappaat on sen verran kapeat varsiltaan, että sieltä lahkeensuustahan se vesi pääsee, kun oikein istumaan sinne menee... Lämpökumppareiden kanssa on pitävämpi setti, kun on leveämpi varsi ;)

15/22 | 

mua niin jäytää pieni epävarmuus niitten mun poikien loskareiden suhteen! Itse tykkäävät, mutta meno näyttää hitusen könkköiseltä. Ja kastuuks varsi helpolla. Toisaalta varmaan ovat lämpöisemmät, kuin lämpökumpparit. Pitäskö olla molemmat? Loskarit JA lämpökumpparit? (Johanneksellahan on)
Noh, kumpparit ovat joka tapauksessa niin likomärät, että huomenna loskarit saavat tulikasteen -tai mutakasteen. Ojassa on yhä vettä pienten polviin saakka-> sinne.

16/22 | 

Meillä tuolle pienimmälle varmaan oliskin paremmat ne loskarit, kun ainakin vielä viime vuonna oli kylmävarpainen - ei paljon auttanut lämpökumpparit loskassa... katellaan, olisko se jo kasvanut siitä pois.
Tuohan siinä on, jos vuorilliset kastuu sisältä, niin kestää kyllä kuivua... Crocsit on siitä hyvät, että ne voi kuivata sisältäkin, mutta tosiaan ei niillä tarkene kun kylmenee.

18/22 | 

Kiitos :) Niinpä sitä eri asuinpaikoilla on puolensa - ite aina harmittelen, kun täällä ei ole juuri mitään tapahtumia tai aktiviteetteja ;)

19/22 | 

Tänään ulkoiltiin kaksi tuntia, molemmilla loskarit - ojassakin ja jalat olivat kuivat!!! Ehkä ne ovat ihan jees. :) varretkaan eivät olleet siis vettä päästäneet.

22/22 | 

Hih, ihanasti sanottu, kiitos :D Pitää keskittyä niihin paikkakunnan hyviin puoliin, ettei muista niitä huonoja ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla