Meillä tykätään pehmeistä kangashatuista kesäkäytössä. Metsolan lätsät, Villervallan lierihatut ja Ullekas lippikset on nyt kuluneet poikien kesävarustukseen useamman kesän! Herra Keltaisen vanha lippis jäi pieneksi, joten tilasin yhden lippiksen lisää.

Farkku-lippis on tehty kierrätyskankaasta, joten jokainen kappale on uniikki. Koko 53-55 vastaa kokoaan ja istuu hyvin päähän.

 Tykkään!

Nyt on sitten arpominen, että kuka saa minkäkin lippiksen, nämä kun menee kaikki nyt kaikille! Ja toisaalta haluaisin vielä yhden, joka olisi enemmän Hra Keltaisen näköinen, kun nuo uusi farkkuinen ja vanha vihreä autolippis on enemmän Hra Vihreän näköisiä!

Odottelen uusia kuoseja saapuvaksi, ja katson sitten pitääkö hankkia ;) Ullekas lippikset löydät täältä!
Mitäs teillä laitetaan kesällä päähän?

Terkuin
Miima

Kommentit (12)

1/12 | 

Oi mitä ihanuuksia tuolta löytyykään, kiitos vinkistä! Oonkin yrittänyt jo katsella mistä löytäisi pojalle kivoja kesähattuja, kun en tykkää yhtään sellaisista perinteisistä lippiksistä. Villervallan lierihatut on myös mun suosikkeja. Taidanpa tilata myös tytölle tuolta lippiksen, ihania kankaita :)

2/12 | 

Eikö olekin ihania! :) Lisää kankaita pitäisi tosiaan olla tulossa lippisvalikoimaan, että kannattaa käydä jossain vaiheessa tarkastamassa (tosin se voi aiheuttaa pahaa valinnan vaikeutta) ;)

3/12 | 

Näyttäisi siltä että ei käytetä mitään hattua kesällä :D. Tai ainakaan niitä ei soviteta etukäteen. Että en sitten tiedä onko meillä olemassa enää yhtään sopivaa kesähattua... Taitaa tarvita ostaa ihan summassa ja sovittamatta vaan isompia. Kamalaa ;).

Eilenhän oli se neuvolakin mutta ehei saatu päänympärystä mitattua vaikka yritystä oli :D. Neuvolan "täti" (arvatenkin oli itseäni nuorempi sijaisen sijainen) totesi että kai se on kasvanut ja merkkasi summassa korttiin että 50cm :D.

4/12 | 

Kivan näköisiä kesähattuja!:) Meidän Angry-pipot saapuivat tänään ja lensivät heti poikien päässä mökille, enkä kerinnyt edes kuvaa ottaa! Kivasti istuivat päähän ja päänmukainen koko oli sopivan napakka (ei valu silmille). Kääntöominaisuus plussaa (pesulappu tarrana). Ja pojat tykkäsivät :)

5/12 | 

No johan nyt ettei edes kokeile - nää juoksentelee nyt vuoroin Ullekkaissa ja vuoroin Metsoloissa täällä sisällä ;) Johan oli tieteelliset mittaustavat "tätillä" :O

9/12 | 

Ihana tuo farkkukankainen lippis! Oi että, kyllä kelpaisi meillekin... Meillä ei olekaan vielä koskaan ollut lippiksiä pojilla, lierihatuilla ollaan menty, ja niitä on nyt Villervallalta taas hommattu. :)

10/12 | 

Lierihattu tietty suojaa niskankin joten on siitä hyvä! :) Se vaan vähän vaihtelee, että kelpaako se lierihattu päähän - kyllä ne lätsät ja lippikset tuntuu olevan suosikkeja!

11/12 | 

Mä luulen, et yritän pitää pojan vielä pipo linjalla, mut voi olla et hän itse alkaa olla jo erimieltä kuljettuaan jopa talvesta asti sisällä lippis päässä :D Bemarin ja adidaksen lippikset näyttäs olevan ne rakkaimmat :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla