En ole Lindexiltä ostellut pojille sisävaatetta vuosiin, mutta nyt olis pari kivannäköistä vaatetta jotka yrittää tarttua ostoskoriin (kun siellä on osta 40e niin saat 10e alea). Eli kertokaas millainen mitoitus näillä nykyään on? Pysyykö pöksyt hoikalla päällä? Ja mitä kokoa ottaisin vaikkapa 104 (tai kenties vähän päällekin) pituiselle lapselle?

Terkuin
Miima

Kommentit (34)

1/34 | 

Kaupassa näin nämä, mitoitus mun mielestä normaali. Meille ottaisin 110cm. Poika nyt 105cm. Ja naruja joutuu käyttää housuissa ihan vähän ehkä.

Anonyymi
2/34 | 

Meillä ollaan just vasta siirrytty "isojen poikien kokoon" noista vauvamallistoista mutta sanoisin, että mitoitus on enemminkin pienehköä (eli lindexin pöksyt saa ottaa ainakin meillä käyttöön ensimmäisenä). Ovat kestäneet meillä jalassa vaikka meilläkin suht hoikka poika ja osa housuista ihan valuu alas vaipoista huolimatta. Muutenkin mielestäni lindexin vaatteet olleet oikein hyviä hinta-laatu-suhteeltaan ja meillä on ollut niitä perusvaatteina muiden ns kivempien ohessa joka koossa :)
- TiinaH -

Anonyymi
3/34 | 

Ottaisin 110 kokoa. Suurin osa housuista pysyy hoikalla hyvin. On osunut joku löysempikin kohdalle. Jotenkin tuntuu,että oisko 116 liikaa. Paidoissa on ollut vaihtelua mitoituksessa. Jotkut on niin niukkoja,että paita on pieni kun käyttäjä on kokomerkinnän verran. Jotkut taas on pidempään käytettäviä. Tarkemmin ajatellen housuissakin vaihtelee..
-T-

4/34 | 

Aikaisemminhan nuo oli pientä mitoitusta, mutta nyt Lindex on ilmeisesti isontanut kokoja. Meidän hoikkeliinilla vauvalla ei suurin osa vauvapuolen housuja pysy päällä, mutta isompien puolesta ei ole tuoretta tietoa. Ostin meidän pojalle joka on hieman alle 110cm koon 110 ja mielenkiinnolla odotan miltä näyttävät päällä.

6/34 | 

Kivan näköisiä! Mä olen paitoja ostanut silloin tällöin, housuista vaan niitä velourpöksyjä. Ja ainakin ne housut pysyy kyllä hoikankin päällä riittävän hyvin (ei ne täydelliset ole). Meidän poika on nyt jossain 105cm-110cm välillä ja hänelle menee joko 110cm tai 116cm koko, jotka kyllä Lindexilläkin vaihtelee mallista toiseen!

7/34 | 

Joo, paidoissa toi 110 on ehkä selvä valinta, housut on vähän arvoitus, toivottavasti joku osaa kertoa ensikäden tietoa! :)

8/34 | 

Meillä oli aikoinaan tosi paljon Lindexiä, mutta nyt on ollut tosiaan pitkä jakso ettei ole löytynyt mitään tarpeeksi kivaa :) Noita housuja just mietin, että jääkö 110 heti pieneksi, mut onko 116 liikaa, huoh.

12/34 | 

Toi on niin ärsyttävää, että mitoitus voi eri mallissa olla ihan eri :/ Toivottavasti Lindiz valaisee tätä asiaa näiden housujen osalta :D

13/34 | 

Housuista ottaisin 110cm. Onko muuten jollain muullakin vikaa bloggerissa? En saa ilmoituksia sähköpostiin uusista kommenteista, en omiin kirjoituksiin taikka jos olen käynyt kommetoimassa muiden kirjoituksia??? Mur.

21/34 | 

Isojen puolten housuista ei ole kokemusta, mutta meidän tyttö on samanpituinen ja käyttää Lindexin paidoissa ja mekoissa kokoa 110 cm.

23/34 | 

Meillä tuli juuri postissa tuo keltainen paita koossa 116cm, mikä meijän 4½v n.105cm pojalle on oikea koko Lindexin paidoissa (ainakin pesun+kuivausrummun jälkeen). Haluatko paidasta mittoja? Meillä on joka talvi ollu käytössä Lindexin velourhousuja, viime talvena oli jo kokona 110cm, joten nekin tilasin nyt koossa 116cm. Vielä ei ole ehditty sovittamaan, mutta uskoisin tuon olevan oikea koko.

25/34 | 

Ja vielä lisäyksenä, että meidänkin poika on hoikkanen. Housuissa yleensä vyötäröresori napakka ja ainakin narujen avulla pysyy jalassa. Paidat on ollu yleensä hyvän mallisia, joskin siis mun mielestä vastanneet kokoa pienempää.

26/34 | 

Hyvä jos Lindexin housut pysyy edelleen hoikallakin jalassa, aikoinaan oli paljonkin just niitä veloureja! Paidat meillä yleensä saa olla pienempää kokoa kuin housut, joten jännään nyt lähinnä niitä housuja.

Anonyymi
27/34 | 

110 cm pitkälle ja hoikalle otin 116 cm. Oli reilut ainakin ennen pesua. Uskon, että 110 paita menee teille. Rummussahan saattaa kutistua jos joku sinne pannut....

28/34 | 

No hyvä, jospa se 110 olis passeli :) Keltaisessa paidassa ei ollut kokoa joten otin sen isommalle koossa 122.

Anonyymi
29/34 | 

Sovituskuvia sitten vaan odotellaan. Meillä on kaapissa monet Lindexin housut ja joku paitakin. Nyt on niin kauan kuljettu sortseissa ja t-paidoissa,että on ihan jännä nähdä sopiiko. Poika on venähtänyt kesällä,on nyt 118cm pitkä ja niitä lindexejä on kaapissa joku 116-kokoinen jäljellä. Ne voi olla nafteja,kun 122 käytettiin jo keväällä myös.
-T-

30/34 | 

Juu toki kuvataan sitten kun tulevat :) On kyllä jännä nähdä paljonko kesän aikan on vaatetta jäänyt pieneksi, kun ei tosiaan ole pitkiä tarvinnut...

Anonyymi
33/34 | 

Katselin liikkeessä noita tähtihousuja.. Jätin ostamatta, kun pinta vaikutti sellaiselta hahtuvaiselta, mikä nukkaantuu heti :( harmi, kun muuten olivat kuitenkin kivat pökät!

Meillä on kovasti tykätty niistä ota3 maksa2 velourhousuista.. Pysyvät siisteinä ja eivät tipu hoikan lapsen päältä :) 93cm pojalle ostin 98cm ja 115cm ostin sit vielä 116cm.. Seuraava koko oli liian iso..

34/34 | 

Just hain paketin - tähtihousut vaikuttaa kyllä liian leveiltä vyötäröltä ja lahkeenpituuskin mietityttää näin silmämääräisesti. Lapsi siis ei ole nyt kokeilemassa. Saapa nähdä pitääkö noi nyt palauttaa... Meillä oli aiemmin paljon veloureja, mut sitten mulle tuli joku totaali-velour-ähky :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla