Kampaajat aina suosittelee, että hiuksia pitäisi pestä vain kaksi kertaa viikossa. Mulla on ilmeisesti rasvoittuvat hiukset, kun kauheesti tekis mieli pestä joka toinen päivä. Nyt olen ottanut asiakseni vähentää hiustenpesua siihen kahteen kertaan viikossa! Nehän sanoo, että hiusten rasvoittumisen pitäisi vähentyä, kun hiuspohja tottuu laiskempaan pesurutiiniin, mutta en ole kyllä vielä ainakaan huomannut tällaista suuntausta. Mitä siis tehdä hiusten kanssa siinä vaiheessa kun ne on (ainakin omasta mielestä) ihan ällö-klähmäiset? No silloin tietysti letitetään! Lettiähän ei muutenkaan kannata tehdä puhtaaseen liukkaaseen tukkaan, kun eihän ne silloin pysy kuosissa ollenkaan. Vähän rasvaiset hiukset käyttäytyy paljon paremmin letitystä ajatellen, ja kaveriksi kun vielä tupsauttaa hiuspuuteria, niin ne on tosi helppo letittää. Letille saa tällaisetkin polkkamittaiset ihan hyvin! Ja letithän saa muutenkin olla vähän räjähtäneen näköiset, ei tarvi ollenkaan olla mikään sliipattu! Eikä ne hiukset jostain syystä näytä niin laardisilta kiinni, kuin jos ne olisivat auki.

Kuinka usein sä peset hiukset? 

Terkuin

Miima 

Kommentit (14)

Vierailija
1/14 | 

Mä pesen ehkä sen pari kertaa viikossa, kun olen vähän laiska pesemään hiuksia. Eikä ne ole oikeestaan koskaan rasvaisen näköiset. Kyllä hiukset tottuu siihen, että pesee harvemmin. Toki voi viedä vähän aikaa. En mäkään aina ole näin harvoin hiuksia pessyt. Ärsyttävintä on, että päänahka alkaa jossain vaiheessa kutista, vaikka ulkonäöllisesti voisi olla vielä ainakin päivän hyvin pesemättä.

Miima Väri-epä-suora
Liittynyt29.9.2015

Toivottavasti tosiaan hiuspohja tottuu ja rasvoittumionen vähenee. Ei mulla varmaan mitkään super-rasvoittuvat hiukset edes ole, mutta tykkään siitä kun hiukset on puhtaat ja kevyet, niin että vähän turhan herkästi ehkä tulee pestyä.

Vierailija
2/14 | 

Töissä ollessa tuli hiukset pestyä just joka toinen päivä. Odotus aikana talvella tuntui et hiukset on ihan kuivat ja puhtaat, joten pesin kerran viikossa vaikkei ois ollut pakko. Nyt kun vauva on jo 3kk, pesen hiukset keskimäärin joka 6:s päivä. Kun eivät kerta oo kummemmin likaiset. Muuten pesen vedellä. En kyllä käytä suihkugeeliäkään kuin 2 kertaa viikossa. Viimeisin raskaus ja hormoonit muutti minut jotenkin oudoksi :-D talvella käytin suihkugeelin sijaan tuoksuvaa kosteusemulsiota pesemiseen.

muurmuur
3/14 | 

Vaihdoin shampoot luonnonmukaisiin ja pesut 2 kertaa viikossa, hiukset voi tosi hyvin ja nyt pesen enää 1 kerran viikossa eikä silloinkaan hiukset näytä likaisilta. Oma hiuspohjani ei enää kutia. Ennen se oli jopa verillä kun kuivui ja kutisi mutta ei enää. Muuten toki käyn suihkussa nopeasti useamminkin mutta hiuksia ei kyllä tarvitse pestä. Rasvaiset en edes muista koska olisivat olleet.

Miima Väri-epä-suora
Liittynyt29.9.2015

Hyvä että olet löytänyt sopivat tuotteet! Mä haluan pitää blondini ei-keltaisena, enkä kyllä luovu hopeashampoosta, kun olen hyvän ja toimivan löytänyt! Mulla ei nykyään ole päänahan kanssa ongelmia (joskus oli), joten kyse on vaan pesutottumuksesta, ja sitä koitan nyt muuttaa.

Vierailija

Itse en kyllä usko ollenkaan että hiukset tottuis johonkin pesurytmiin.itse kotosalla ollessa pesin niin harvoinkun vain ilkesin,eli ehkä just tuo 2kertaa viikossa(jos ei ihmisten ilmoilla tarvinnu käydä) ja taas töissä ollessa pakko joka toinen päivä pestä ja silloin ovat jo ihan rasvaklimpit😞 mikä pettymys se taas olikaan kun ei ollenkaan harventunut pesutarve vaikka monta kuukautta koitti harventaa...!

Miima Väri-epä-suora
Liittynyt29.9.2015

Eikä, voi höh! :( Ite muuten koen, että suolavesisuihke vähentää rasvoittumista. Muita muotoilutuotteita en sitten käytäkään, kun niitten kanssa tuntuu hiukset ihan töhnäisiltä - suolavesisuihke huuhtoutuu ihan vedellä eikä jätä hiuksia klimppisiksi vaikkei pesiskään shampoolla. 

Vierailija
4/14 | 

Päivittäin on pakko pestä .:( Rasvoittuvat ihan tolkuttomasti nyt vauvan saamisen jälkeen, jos jättää yhtenä päivänä pesemättä täytyy olla varma ettei tarvitse käydä kotoa missään. Sen pidempään en ole iljennyt edes kokeilla.

Noissa kuvissa hiukset näyttävät yhtä puhtailta kuin minulla pestynä. o.O

Miima Väri-epä-suora
Liittynyt29.9.2015

Sulla on varmaan joku hormonijuttu tuossa takana, ja tasoittuu kun hormonit tasoittuu! Kuvissa on kolmannen päivän klähmäinen pää, mutta kiva jos se ei näytä niin pahalta kuin tuntuu :D

Vierailija
5/14 | 

Pesen joka päivä. Miten muuten voisi harrastaa liikuntaa? Kyllä mulla hikoaa pää siinä missä muukin kroppa joten pestävä on. Enkä ole kokenut ongelmaksi.

Miima Väri-epä-suora
Liittynyt29.9.2015

Niin tässä yhteydessä tarkoitin shampoolla pesua. Kyllähän se hiki lähtee ihan vesipesullakin, ja itsekin kastelen aamuisin pääni vaikken shampoolla pesiskään, kun ei sitä päätä saa muuten laitettua. Paitsi jos laitan letit, niin en kastele.

Miima Väri-epä-suora
Liittynyt29.9.2015

Paul Mitchellin Platinum blondea - olen kokeillut useampia hopeashampoita, ja tää on eka, joka vaahtoaa ja levittyy kunnolla, ja myös pesee kunnolla. Yleensä ne ei oikein vaahtoa ja jättää hiukset kummallisen tuntuisiksi, ainakin ne mitä olen kokeillut.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla