Jostain syystä pienille pojille ei maistu hampurilaispihvit, vaikka teenkin ne tasan samalla ohjeella kuin lihapullatkin (ohje täällä). Ilmeisesti taika on pannulla paistamisessa, ja kieltämättä itsekin tykkään enemmän pannulla kärtsätyistä pullista kuin uunissa paistetuista. Pihvit ei vaan mahdu kerralla pannulle, ja siksi olen ne uunissa tehnyt... No nyt sitten ajattelin, että mikäs pakko niitten on olla pihvimuodossa?! Jos kerran pullat maistuu paremmin, niin laitetaan sitten hampurilaisen väliin lihapullia ;D Menestys!

Äitin hampurilainen näytti sitten tältä - salaattia, lihapullia joiden päälle sulatettu juustoa, majoneesia. Oli muuten hyvää!

Terkuin
Miima

Vielä tämä ilta osallistua arvontaan!!!!

Kommentit (14)

2/14 | 

Hyvää oli :) Olis pitänyt ottaa kuva kaikkien hampurilaisista (kuva Vihreän hampparista).. Pinkillä oli mahottoman korkea hampurilainen, kun oli salaattia ja kurkkua välissä, ja se sitten littasi sen voimalla että sai syötyä :D Keltainen söi kaiken erikseen murustellen koko sämpylän ympäriinsä...

3/14 | 

Mulle olis kelvannut hyvin tuo sun hampurilainen! Lurps :). Tosin kastikkeessa täytyisi olla valkosipulia :D.

Jaa-ah. Voisinkin joku päivä taas kokkailla kun lapsikin on alkanut taas syömään :D. (ei varmaan kannattaisi mainita asiaa ettei se vaan lopeta)

4/14 | 

No se olikin hyvää ;)
Hyvä jos ruoka vaihteeksi maistuu siellä!! Tosiaan kyllä riskaabelia mainita siitä "ääneen" ;)

5/14 | 

Silläkin uhalla että se lopettaa syömisen niin mun on pakko kertoa että se söi viikonloppuna perunaa! Ihan monta palaa ettei ollut edes vahinko :D.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla