Jaa että mitä olen puuhannut KOKO pimeän sadepäivän? Lajitellut Lego-helvettiä lattiantasossa. Au. Selkä. Mutta valmista tuli - ne on nyt 18 pussissa ja laatikossa, ja kokeiltu on, että osien etsintä on aivan älyttömän paljon helpompaa ja nopeampaa näin! Ikean pakastepussit on väliaikaisratkaisu tähän hätään, pitää etsiä jotain kivoja rasioita tai laatikoita mihin noi saa loppusijoitukseen.

Mitäs teillä on puuhattu sadepäivänä, vai onko jossain ollut mukavammat kelit?

Terkuin
Miima

Kommentit (10)

1/10 | 

Hienoa, että joku on ollut ahkerana ja rikkonut selkänsä :D Meillä on ollut niin turha päivä kuin olla ja saattaa. Tyttö ulkoili kyllä iltapäivällä ja alkuillasta, kun oli vähän taukoa sateesta, eikä kuulemma pikku tihkukaan haitannut yhtään. Itse olen möllöttänyt sisällä ja älä kysy, jaksoinko edes yöppäriä vaihtaa pois :D

2/10 | 

Selkä suurin piirtein vertyi jo kun siirtyi muihin puuhiin :) Tuohon kun jumitin, niin ei sitten ollut mitään aietta mihinkään muuhun, mitä nyt ruuat kävin laittamassa :D Mä sentään olen tänään pukeutunut, mutta meikittömänä mulla on vähän pyjama-olo :D

3/10 | 

Meillä (minä ja kaksi vanhempaa veljeä) oli lapsuudessa Legot lasten kylpyammeessa sängynalla, amme oli täys palikoita. Ja tais olla toinen pienenpi laatikko, mutta siinä oli kaikki ne ei kivat palikat. Muistan edelleen sen ääneen miltä kuulosti kun legoja kaivettiin sieltä pohjalta :D
Mä sain tänään revittyä itseni sängystä ylös 14.30 (pienesti on unirytmi sekaisin :D) pari tuntia meni Formuloita katsellessa. Äsken tulin kaupasta ja loppuilta/ -yö menee varmaan neuloessa. Mitään kummempaa ei voi tehdä kun muut alkaa nukkumaan

4/10 | 

Mua ahdistaa ehkä vähän kohtuuttoman paljonkin se, että ensin legoauto tms. kootaan, sitten se alkaa pikku hiljaa hajota, ja lopulta yksi iso legolaatikko on täynnä niitä legopaloja ja sitten vielä epämääräisiä helikoptereita, joilta puuttuu ropellit, taloja joista puuttuu ikkunat ja katot, veneitä jotka ovatkin vain puolikkaita... Joskus vielä kaivan kaikki ohjekirjat ja rakennan kaikki taas kokonaisiksi. ;) Pojat ei vielä jaksa.

6/10 | 

No kylläpä sitä on nyt oltu ahkerana! ;) Millä periaatteella muuten lajittelit legot pussukoihin?

Täällä on palattu tänään laivareissulta, joten mitään einesruuan lämmitystä ja pyykinpesua kummempaa en ole saanut aikaiseksi. Otettiin parin tunnin päikkäritkin - poislukien ikipirteä isoveikkamme, joka sentään tanssitti äitiä yhteentoista saakka eilen illalla :) (ja meillä siis pojat menevät normaalisti nukkumaan 8 maissa)

Olipa mukava reissu kaiken kaikkiaan, mutta tänään täytyy kyllä mennä ajoissa nukkumaan: ei noissa laivan sängyissä ja moottorin tärinässä osaa nukkua!

8/10 | 

Voin kuvitella millainen kalina ollut teillä Legojen kaivelussa! Mä niin kyllästyin nyt osien etsimiseen, kun mulla meni kädetkin ihan naarmuille siinä hommassa aina, että piti koittaa järjestää (toivottavasti jälkikasvu ei nyt heti laita niitä sekaisin...)!
Sä oot aika rennossa loma-aikataulussa ;D Mukavia neulomuksia!

9/10 | 

Juu-u... meillä jäi kans iso kasa vielä puolivalmiita (ts. puoliksi purkautuneita rakennelmia) noitten lajiteltujen viereen - olisi tuntunut höhlältä niitä purkaa. Meillä jälkikasvu kyllä rakentaa innokkaasti - Vihreä ohjeista ja Keltainen enemmän "omateknisiä" kuten meillä niitä kutsutaan. Minua kaivataan vaan etsimään niitä osia, ja toivon mukaan tämä järjestys nyt pysyy palikoilla, että sitä etsimistä jaksaa vähän paremmin ;)

10/10 | 

Vaan kyllä siinä oikeesti koko päivä menikin (ja itseasiassa eilen illalla jo aloittelin!), huh!!! Ihan silleen laatat, isot palikat, kapeat palikat, ohuet leveät, ohuet kapeat, ohuet sileät, renkaat, ovet ja ikkunat, seinäelementit jnejne..

Kiva kuulla että reissu oli onnistunut! Me lähdetään pienten kanssa Holiday club Saimaalle tiistaina, ja sieltä kun kotiudutaan, niin saman tien perjantaina asuntomessuille ilman lapsia! Sitten ei varmaan tänä kesänä enää mihinkään lähdetä - onhan tuota menoa ja meininkiä ollut enempi ja vähempi!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla