Lapsimessut järkätään tänä vuonna 10.-12.4 eli ihan kohta! Ensin meinasin, että en lähde tänä vuonna, mutta muutin sitten mieltäni, kun kohta jää pojilta puolet vaatepinoista pieneksi, ja tarviin lastenvaateinspiraatiota! Eli toivotaan, että messuilta löytyy hyviä vaatetärppejä!

Sain messukeskukselta ylimääräisiä lippuja, joten nyt sitten arvontaa pystyyn! Arvon kaksi voittajaa: yhdelle kahden lipun paketin ja yhdelle yhden lipun. Arvontaan osallistut vastaamalla kysymykseen Mitä odotat eniten Lapsimessuilta ja menetkö lasten kanssa vai ilman? Kaikille tasapuolisesti yksi arpa.

Arvonta starttaa nyt ja osallistua voit perjantaihin 3.4.2015 saakka. Lipuilla olis sitten kiire postiin mieluusti heti ensi maanantaina, joten toivon, että laitatte toimivan sähköpostin tai oikeesti kyttäätte blogia, kerron voittajat lauantaina. Jos voittajia ei nopeasti saada kiinni, niin lahjoitan liput ekalle vastaantulijalle ;)

Mukavaa pääsiäisen(vapaapäivien)odotusta kaikille!

Terkuin
Miima

Kommentit (76)

Anonyymi

Mukana arvonnassa! Odotan, että pääsisin viettämään messuille hauskaa päivää kohta 4-vuotiaan tyttäreni kanssa :)
-Pautsi

Olen menossa lasten kanssa ja lastenvaateuutuudet (ja tarjoukset!) kiinnostavat eniten. Lapset ovat kyllä todennäköisesti eri mieltä...

Anonyymi

Hip, arvonnassa mukana. Lapset jäävät kotiin, naisporukassa matkaamme:) ja hyviä tarjouksia metsästämme frostypinkki@ gmail.com

Ilman lapsia, mutta ihan parhaassa ystäväseurassa on perinteisesti menty. Tällä kertaa oikein isommalla porukalla. :-) Messutarjouksia tietysti kovasti odotellaan ja samalla sitä laatuaikaa ystävien kanssa.

nonnaposti(at)gmail.com

Mukaan :) Olispa kiva ekstra kun voittais lipun. Yksin menossa. Odotan et pääsen hypistelemään uusien merkkien vaatteita / uutuuksia ja tietty hyviä tarjouksia.

Me lähdetään koko perhe (minä, mies ja 1v. tyttö) katselemaan mitä kaikkea lapsimessuilta löytyy! Ei olla koskaan käyty ja nyt kutkuttaa niin paljon päästä sinne. Odotetaan siis hauskoja hetkiä perheen kesken!

Anonyymi

Ystävän ja meidän lasten kanssa olisi tarkoitus mennä. Inspiraatiota,messutarjouksia ja kivaa päivää viettämään! :) t. Amanda

Arvontaan mukaan :) 5-vuotiaan otan messuille mukaan ja vauvan jätän isille kotiin hoitoon. Me ollaan viihdytty aina melkeinpä koko päivä messuilla, ihanan paljon puuhaa lapsille ja ite lähen innokkaana messutarjousten perään ;) elena.ronkainen@hotmail.fi

Mä en ole koskaan käynyt lapsimessuilla, vaikka mieli on kovasti tehnyt. Matkaa on sen verran pitkästi, että edelleen mietin lähteäkkö vaiko ei. Mä haaveilen ihanista lasten vaatteista (tarjouksista) ja siitä, että saisi viettää laatu aikaa ystävän kanssa. :)

rsky at luukku.com

Anonyymi

Messuilisin kahdestaan eskarilaisen kanssa, nuorempi jäisi kotiin isän kanssa. Odotan lapselle kivaa tekemistä&näkemistä, itse tietty ilahtuisin muutamasta osuvasta messutarjouksesta :)
harmaapipo (at) gmail.com

Koko perhe menossa, eli eskarilainen, mies ja minä. Poika odottaa "kaikkea kivaa" ja minua kiinnostaa vaatteet ja miestä sitten varmaan kiinnostaa maistiaiset ;-)

Anonyymi

Olen menossa messuille lasten kanssa, 2,5v sekä 5v. Lapset odottavat poliisien tapaamista ja sormenjäljen ottoa :) äiti taas odottaa hyviä lastenvaatetarjouksia!

Sain houkuteltua myös siskoni mukaan, hänellä 6kk ikäinen vauva :)

m.k85@luukku.com

Anonyymi

Pojan kanssa menisin. Poika taitaa innostua eniten pienoismalleista ja minä ehkä hyvistä tarjouksista.

Anna-Mari

Anonyymi

Olemme ensimmäisen kerran menossa messuille. Toivottavasti mukaan pääsee koko meidän perhe (lapset puolivuotta, 2v ja 9v) ja siskoni. Odotetaan päivästä hauskaa puuhapäivää junamatkan kera.
Terveisin, Anu (Anu.sinivirta@hotmail.com)

Anonyymi

Tytär mukaan ilman muuta ja hyvät tarjoukset ovat messujen parasta antia. pia.oksanen at luukku.com

Lasten kanssa. Mulla onkin ollut tässä taukoa lapsimessuista, viimeksi oltiin neljä vuotta sitten, kun kuopus oli vielä mahassa. Olisipa kiva päästä :) jenna.hayrinen (at) gmail.com

Anonyymi

Ottaisin lapsen mukaan :) Uutuudet, Mimmien konsertti, tarjoukset, hauskat puuhat, jättisaippuakuplat... Kaikki kiinnostaa .
T. Nelliina
nelliina (at) yahoo.com

Moi, mukana arvonnassa. En ole ikinä ollut lapsimessuilla ja aina olen jälkeenpäin lukenut blogeiste kaikesta ihanasta mitä messuilla on ollut. Menisin ehkä kaksin kaverin kanssa, lapset jäisivät kotiin :)

Anonyymi

Mukana. Odotan messuilta iloista messuhuumaa tarjouksineen.
Hyvän ystävän kanssa lähden matkaan, ilman lapsia siis.
barbababa(ät)hushmail.com

Poistin vahingossa kaksi kommenttia eli lisätään näin:

Anonyymi on lisännyt kommentin tekstiisi "Lapsimessut 2015 arvonta":

Ekaa kertaa ajattelin messuille suunnistaa, ehkä lapset mukaan :) (jos lähtevät :))
Odotan hyviä tarjouksia.
siru.saarinen@gmail.com

Ja toinen:

Anonyymi on lisännyt kommentin tekstiisi "Lapsimessut 2015 arvonta":

Menen lasten kanssa ja ystävä lähtee mukaan oman lapsensa kanssa. Odotan kivaa tunnelmaa, lasten iloa ja myös hyviä tarjouksia. merzi78@hotmail.com

Lähdetään iloisesta Itä-Suomesta varta vasten messuja katsastamaan 11-vuotiaan tyttären kanssa :) Odotetaan mukavaa ja rentoa päivää, hauskoja yllätyksiä ja ehkäpä hyviä messutarjouksia ;)

Anonyymi

Lasten kanssa lähden ja messuilta odotan paljon kivoja juttuja lapsille, tarjouksia ja edullisia ostoksia ja yleisesti ottaen mukavaa ja monipuolista päivää =)
mussaka@luukku.com

Anonyymi

Arvontaan mukaan jos ehtii.Monet messut jo takana, mutta tänä vuonnakin olisi kiva mennä.
Lila

Monena vuonna jo messuilla käynyt. Aiemmin lapsi/lapset mukana, nyt haluaisin mennä ilman :) Eniten odotan kangas- ja lastenvaatetarjouksia sekä uutuuksien näkemistä.

Mukana minäkin! Siskon kanssa olisi kiva päästä messuilemaan ja ihmettelemään mitä kaikkea on taas tarjolla. Ja haluaisin minä sen Outlet Exponkin tarkistaa
maukkuti(at)luukku.com

Tällä kertaa menen varmaan ilman lapsia, sillä ovat isällään tuolloin.
Eniten odotan hyviä tarjouksia lastenvaatteista
nellakos(at)gmail.com

Anonyymi

Minä olisin menossa kaverin kanssa! Ihan lastenvaatteita mentäisiin etsimään
reijaluok(at)gmail.com

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat