Sain mukavaa postia, jossa tiedusteltiin, haluaisimmeko kokeilla Sylvanian families ja Lamaze -leluja. Lamaze lelut ovat vauvaleluja, joten meillä ei niille ole tarvetta, mutta minulle ehdotettiin, että voisin arpoa yhden Lamaze-lelun blogissani! Minusta arvonnat on kivoja, joten mielelläni sellaisen järjestän! :)

Lamaze lelut on kehitetty niin, että lelut tarjoaisivat lapsille juuri niitä ärsykkeitä ja haasteita, joita nämä kulloinkin tarvitsevat. Kaikki lelujen pienimmätkin yksityiskohdat materiaalien, äänien ja värien valinnasta lähtien on suunniteltu sopimaan lasten eri kehitysvaiheisiin. Niinpä lelut tarjoavat lapselle mahdollisimman paljon sekä älyllisiä että fyysisiä ärsykkeitä arkisten toimien keskellä.

Joten nyt alkaa siis arvonta!!! Palkintona on Lamazen narusta vedettävä lava-auto, jossa on erilaisia tekstuureja, rapisevia ja kiliseviä osia, sekä kyydissä possu! Jos teillä ei ole tarvetta, niin ehkä lahjaksi?

Voit osallistua arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen. Jokaiselle kommentoijalle yksi arpa (huom! anonyymit, jättäkää toimiva sähköpostiosoite sekaannusten välttämiseksi). Lukijani (jotka löytyvät tuosta lukijapaneelistani) saavat toisen arvan! Eli kahteen arpaan mahdollisuus - ilmoita kommentissasi monellako arvalla osallistut!

Arvonta alkaa NYT ja loppuu 20.11 klo 23.59
Onnea arvontaan kaikille tasapuolisesti!

Terkuin
Miima

Kommentit (63)

4/63 | 

Kahdella arvalla mukana. Jos voittaisin, mä antaisin tän joulupuu-lahjana jollekin pienelle :) Ja saisin hyvän mielen

5/63 | 

Mulla niin olis tarve voittaa tää... Koska ystäväperhe sai vauvan, kröhöm, jotakuinkin 9kk sitten ja ostin silloin vauvalelun jota en sitten millään näköjään saanut postiin asti ajoissa. Nyt sitä ei ehkä kehtaa enää lähettää kun on vähän liian vauvamainen jo mutta tuo olis ikään sopivampi :D.

Eli juu, me kahdella arvalla tavoitellaan tätä :D.

Anonyymi
7/63 | 

Jos voittaisin, antaisin tämän meidän 3kk:lle prinssille joululahjaksi :) aivan ihana

Sini Gustafsson

11/63 | 

Kahdella arvalla mukana! Voitto menisi omalle 9kk ikäiselle pojalle joulupakettiin :)
neppulijee (at) suomi24.fi

24/63 | 

Yhdellä arvalla mukaan!
Yritin kyllä liittyä lukijaksesi (blogilistalla jo olenkin), mutta jostakin syystä en saanut tuota sivussa olevaa lukijajuttua toimimaan :(

28/63 | 

Kahdella arvalla mukaan! Lamazen lelut on kyllä ihania ja värikkäitä. Meillä käyttöiän ohi on jo menty, mutta siskontytölle joululahjaksi lähtisi tämä... :)

36/63 | 

2 arpaa ja ihan omasta takaa löytyis käyttäjä :) Lamazen lelut on kyllä noille alle 1-vuotiaille ihan huippuja. Niissä on hirveen paljon kosketeltavaa ja tartuttavia yksityiskohtia verrattuna esim Tiny Loveen.

Anonyymi
42/63 | 

Yhdellä arvalla mukana. Olisi varmasti mieluisa meidän 1v:lle :)
marina_mutikainen(a)hotmail.com

Anonyymi
48/63 | 

Yhdellä arvalla mukana. Tämä tulisi lahjaksi jos voittasin :) s.a.i.k.k.u(at)hotmail.com

Anonyymi
49/63 | 

Yhdellä arvalla mukana! Tämä tulisi vuoden alussa syntyvälle poikatulokkaalle. Kivan näköisiä ovat aina mielestäni olleet nuo Lamazen lelut :) ullaim(at)gmail.com

51/63 | 

Oi, ihana joululahja meidän kävelemään opettelevalle pianokaiselle. Sais kiskoa tuota perässään :)
Mukana kahdella arvalla!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla