Minulle tarjottiin Lamazen lelu arvottavaksi blogissa, ja tokihan minä mieluusti arvontoja järjestän!

Lamazen lelut on palkittu yli 40 kansainvälisellä palkinnolla taidostaan kehittää lasten aisteja ja tukea heidän kasvuaan tuotteilla, joissa yhdistyvät kirkkaat värit, ihastuttava ulkoasu ja luotettava laatu. Lamazen tuotesuunnittelijat työskentelevät yhteistyössä lasten kehityksen asiantuntijoiden kanssa - lastenlääkärien, opettajien ja lasten psykologien ammattitaidon avulla leluista saadaan kiinnostavia, lapsen ikään sopivia ja hauskoja.

Jokaisessa Lamaze-lelussa on vähintään 3 eri aistia kehittäviä toimintoja, ja lapsi voi tutkia ja kosketella erilaisia pintamateriaaleja.

Lamazelle myös tuoteturvallisuus on äärimmäisen tärkeää, ja siksi kaikki valmistusmateriaalit sekä valmiit tuotteet testataan ennen kuin ne pääsevät myyntiin. Kaikki tuotteet voidaan puhdistaa pyyhkimällä, ja osan voi myös pestä. Lamaze-lelut ovat viihdyttäviä ja turvallisia, ja jokaiseen ikäkauteen löytyy helposti oma lelunsa!

Arvottavana on Sir Prance-a-lot - heppa jolla on ritari kyydissään! Lelussa on paljon eri tuntuisia tekstiilejä, kaviot rapisevat, pää kilisee, hännästä roikkuu pururenkaita ja ritarin päässä on töötti :D Lelussa on myös ripustusrengas, jolla sen voi kiinnittää vaikkapa rattaisiin tai turvakaukaloon. 0-12 kk ikäisille.

Jokaiselle kommentoijalle yksi arpa, viralliset lukijani saavat toisen arvan ja linkityksestä facebookkiin tai blogiin saa kolmannen arvan (voit käyttää eka kuvaa)! Muista sanoa monellako arvalla osallistut!! Arvontaan voi osallistua maanantaihin 15.4 klo 12 saakka!

Onnea arvontaan!

Terkuin
Miima

Kommentit (53)

15/53 | 

Kahdella arval mukana! Kolmannen vauva laskettu aika 3vk päästä, joten tarpeeseen tulisi :)

Anonyymi
22/53 | 

Oi, tämä lelu ilahduttaisi varmasti monia neuvolassa. Lelumäärärahat ovat kaupungeilla melko pienet... Yhdellä arvalla siis mukana.

-neuvolan täti-

25/53 | 

Kahdella arvalla mukana! Yksi lamazen sudenkorento löytyy jo ennestään ja se on tosi kiva eli eiköhän ole tuokin! :)
neppulijee (at) suomi24.fi

26/53 | 

Kahdella arvalla mukana. Meidän nelikuinen tykkää just näistä Lamaze leluista tosi paljon, joten olisi kyllä mieluinen palkinto:)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla