Meidän perheessä on

Saimme kasan pastilleja maisteltavaksi tarkoituksena valita top 3 maut. Dents pastilleissahan löytyy 11 eri makua, joten ihan varmasti löytyy jokaiselle jotakin. Aikuisempaan makuun ja suuta raikastamaan vaikkapa menthol ja sweetmint (ikisuosikkini tässä kategoriassa oli eucalyptus joka katosi pari vuotta sitten - vieläkin kaipaan nyyh). Lasten ja makean ystävien mieleen ovat varmasti sweet berry ja pear banana, joissa on Nalle Puh hahmoja paketin kuvituksena. Blackcurrant ja lemon pastilleihin on lisätty c-vitamiinia, ja apple fresh whitessa on vihreää teetä ja ruokasoodaa hampaita valkaisemaan. Läkerol Dentsit muuten sisältää eniten ksylitolia pastillia kohden kaikista Suomessa markkinoilla olevista ksylitolipastilleista.

Meidän perheen makuraatiin kuului siis minä ja mun 4 lasta. Mieltymykset hajosi aika tavalla - minä ja esikoinen tykättiin blackcurrantista ja apple fresh whitesta. Pienet tykkäsi sweet berrysta ja pear bananasta. Vanha ikisuosikkimme strawberry cream sai myös pisteitä, samoin caramel mint ja liquorice vanilla.

Top 3 Dents mauiksi meidän perheessä selviytyivät

1. Sweet berry
2. Apple fresh white
3. Strawberry cream

Taidetaan laittaa Ihaa-pastilleja tilaukseen, ne oli äitinkin mielestä varsin hyviä!

Jos Dentsien makustelu kiinnostaa sinuakin, niin nyt olisi mahdollisuus voittaa 30 euron arvoinen Läkerol Dents tuotepaketti! Kommentoimalla alle osallistut arvontaan, ja rekisteröityneille lukijoilleni annan toisenkin arvan (ilmoitathan kiitos monellako osallistut). Jos jättäisit toimivan sähköpostiosoitteen, niin saisin voittajaan yhteyden nopeasti. Alkaa nyt, ja päättyy ti 19.8 keskiyöllä. Onnea arvontaan!

Syödäänkö teillä ksylitolipastilleja ja onko suosikkimakua?

Terkuin
Miima

Kantsii muuten kurkata Läkerol Dentsin faceen, siellä on alekoodi ksylitolikauppaan!

Kommentit (99)

Anonyymi
1/99 | 

Kahdella mukaan. Jauhan paljon purkkaa vaikka en leukaongelmien vuoksi saisikaan. Päärynäpastilleja imeskelen iltaisin. Noi mansikka-kermat on herkkuja. Innolla mukaan! Ja kahdella arvalla.
T: Nitta kirjautumatta.

2/99 | 

Mukana kahdella arvalla! Syödään toki mutta tosi vaihdellen, mitä sattuu tarttumaan mukaan, ei olla siis jumiuduttu yhteen. Enkä muuten edes ollut ajatllut että noissakin on noin monta eri makua :O.

Sähköposti on sama vanha ja facebookkikin tavoittaa ;).

6/99 | 

Ihana keksintö tämä xylitol, hyvää ja oikein kehotetaan syömään. Töissä työpaikka tarjoaa pastillin ruoan päälle ja kotona napsitaan kanssa. Kaksi arpaa ja toiveikas mieli.

Anonyymi
23/99 | 

Yhdellä mukana. Meillä syödään vaihtelevasti purkkaa ja välillä pastilleja, mansikka ja caramel on hyviä :)

minna.liukkonen(at)suomi24.fi

27/99 | 

Kahdella arvalla mukana!
Meillä syödään kotona useimmiten purkkaa, mutta tytöt on jostain syystä oppineet pyytämään AUTOPASTILLIA, kun lähdemme pois kotoa. =D Mä otan yleensä purkan kaapista kun lähdetään. Oliskohan se siitä sitten lähtenyt, etten viitsinyt pienempänä antaa tytöille autoon purkkaa suuhun, niin annoin pastillia. ;)

Anonyymi
28/99 | 

Kaikki maut kelpaa, parhain ehkä lakritsi. Yhdellä arvalla mukana.

milla.kallonen(at)luukku.com

Anonyymi
30/99 | 

Noista ei olekaan meillä kokemusta.. Herra hakkaraisen pastilleja syödään.. Pojilla on päiväkodissa omat purkit myös, mistä saavat aina syönnin päälle ottaa.. (siellä siis kaikilla lapsilla!)

Mielellään maisteltais noitakin kyllä :)

Yhdellä arvalla

m.k85 (at) luukku.com

Anonyymi
32/99 | 

Aina välillä tulee syötyä, sweetmint on tosi hyvänmakuinen. :) Yhdellä arvalla mukana. daphlanie ät yahoo.com

34/99 | 

Kahdella arvalla mukana! Joudun hakemaan xylitolipastillit ja -purkat Suomesta, koska täällä Ruotsissa ei ymmärretä xylitolin päälle, Toistaiseksi meillä on ollut imeskeltäviä pastilleja, jotka lapset tosin pureskelevat, joten ehkäpä olisi syytä kokeilla suosiolla pureskeltavia.

37/99 | 

Kahdella mukana. Tosi harvoin ostan pastilleja. Eilen just hammashoitajalla lapset kävi ja siellä näitä myös suositeltiin.

38/99 | 

Kahdella mukana! Tyttö tykkää kovasti pastilleista, varsinkin niistä lapsille tarkoitetuista. Mangoa haluaisin kokeilla :)

39/99 | 

Kahdella arvalla mukaan :) Lapset saa pastillit aina ruuan jälkeen, nyt on Herra Hakkarainen vuorossa, joskus on Pikku Kakkosen pastilleja tai Katti Matikaista, mitä milloinkin :)

43/99 | 

Hei, kahdella arvalla mukana. Paras maku on ehdottomasti omena, mutta lapset tykkäävät päärynä/banaanista.

Anonyymi
44/99 | 

Nyt on pikapikaa ostetut Pirkan apinapastillit. Nää Dentsit on siitä kivoja, että niitä tulee oikeasti mutusteltua suussa, kovempia tuppaa varsinkin pikkuväki puremaan ja nielemään, mitä nopeemmin sitä parempi :/ Lakritsa on suosikki maku! Yksi arpa. spiia at Hotmail.com

48/99 | 

Kahdella arvalla mukana, pastillia tänne kiitos =D tähän mennessä on syöty enemmänkin purkkaa, joten mielelläni avartaisin nyt maailmankatsomusta

Anniliina
51/99 | 

Yhdellä mukana kisailemassa, ksylitolipurkka on käytössä enemmän, pastilleja harvemmin kokeiltu :) annina.vih(a)gmail.com

53/99 | 

Kahdella arvalla mukana. Olen mieltänyt nuo enemmän karkeiksi kuin xylitol-pastilleiksi, joten lapselle en niitä vielä ole antanut.

Anonyymi
55/99 | 

Osallistun yhdellä arvalla. Purkkaa ja pastilleja vaihtelevasti itsellä ja neljällä lapsella käytössä. -R

Anonyymi
62/99 | 

Yhdellä lipulla mukaan.
Strawberry cream on meidän perheen suosikki. Pääasiassa suositaan kuitenkin purkkaa hampaiden hoidossa.
wafer(a)suomi24.fi

Anonyymi
63/99 | 

Yhdellä mukana. Mustaherukkaa ostan itselleni. Lapsilla on ollut lähinnä kovemmat pastillit käytössä. Suosisin purkkaa, mutta kun sitä löytyy sitten joka paikasta...

vaniljasade@hotmail.com

68/99 | 

Kahdella arvalla mukana, tottakai!
Meillä käytetään näitä "hammaspastilleina" ja nykyään isomaat lapset vähän karkkinakin.. ainakin sen verran kovaa tahtia ne katoaa kaapista:) Ja kaikki maut kelpaa.

Anonyymi
70/99 | 

Yksi arpa minulle, kiitos! Meillä käytetään kyllä ja oma suosikki on mango.
Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

72/99 | 

Meillä tykätään eniten Katti Matikaiden vadelmapastilleista ja purkasta suosikki on Muumi. Purkka on kyllä tehokkaampaa, kun pojat ei kuitenkaan malta imeskellä pastilleja, vaan purevat ja nielevät ne hetkessä ;) Nämä "dentsit" ovat sitkeämpiä ja vaikuttavat ilmeisesti vähän kauemmin suussa, mutta xylitol-pitoisuus on toisaalta alhaisempi kuin vaikkapa Matikaisissa.

Kahdella arvalla mukana. allavaahterapuun@gmail.com

73/99 | 

Yleinen harhaluulo - vaikka Matikaiset on täysksylitolipastilleja, niin niissä on kuitenkin vähemmän ksylitolia per pastilli kuin Dentseissä. Eli Dentsit tosiaan sisältää eniten ksylitolia Suomen markkinoilla olevista pastilleista.

Anonyymi
74/99 | 

Olipa hyvä postaus! Täytyi käydä kauppareissulla ostamassa ja löytyi nyt meidän perheelle hyvä ksylitolituote. Täytyypä laittaa tilaus isommasta määrästä ksylitolikauppaan.
Yhdellä arvalla mukana. annihome@gmail.com

Anonyymi
80/99 | 

1arpa. Todella harvoin tullut syötyä pastilleja. Pitäis ottaa tavaksi koko porukalle.

Kirsi

Annika
81/99 | 

Yhdellä arvalla mukaan. Pastilleista meillä on käytössä herra hakkaraisen pastillit ja ksylitolipurkkaa löytyy mös kaapista ruuan jälkeen otettavaksi.
annika.i@live.com

Anonyymi
83/99 | 

Yhdellä arvalla mukaan. Harvakseltaan tulee meidän perheessä hankittua xylitol-pastilleja. Purkka käytössä, mutta sitäkin harvemmin. Tämä olisi mukava voittaa :)

t. Sanna
sannanie@hotmail.com

84/99 | 

Syödään, suosikkimaku on omena ja myös mansikka on yks parhaista. Kaikkia makuja kyllä syö :D
Kahdella arvalla mukana
pauleceb(at)gmail.com

Anonyymi
86/99 | 

Mukana!
Syödään joko purkkaa tai pastilleja vaihtelevasti.
Caramel mint on ykkösvaihtoehto.
pussikarhu(at)luukku.com

Anonyymi
87/99 | 

Strawberry cream on suosikki, niitä popsitaan ruoan jälkeen.
Mukana yhdellä arvalla.
marianposti(a)wippies.com

89/99 | 

Purkka on käytännössä vaihtunut meillä noihin pastilleihin, omena ja menthol ovat suosikkeja.

91/99 | 

Kahdella arvalla mukaan - mielelläni testaisin uutuudetkin. Ostelen fiiliksen mukaan eri makuja eli kaikki maut käy :) anna.saloma ät gmail.com

97/99 | 

Mukana kahdella! :)
Syödään meillä, mansikka ja sitten se lakritsi on aika herkkuja. Menee karkista, paitsi että liiallisella käytöllä on vähän haittavaikutuksia :D kasvukausi()gmail.com

99/99 | 

Kahdella arvalla mukaan. Syödään ksylitolipastilleja ja -purkkaa. Pastilli on todettu myös hyväksi palkinnoksi kiltisti otetuista astmalääkkeistä :) Dentsejä testasin tytölle nyt ensimmäisen kerran viime viikon mökkilomalla, ja ainakin mustaherukka näytti maistuvan.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla