Kerroin aikaisemmin, että ollaan mukana Buzzadorin Stabilo-kampanjassa testaamassa Stabilo EASYergonomics expert kyniä. Toiveissa oli, että ergonomiset kynät auttaisivat ohjaamaan Herra Keltaisen väärän kynäotteen oikeaksi, ja helpottaisi vasenkätisen Herra Vihreän kynähommia.

Aikaisemmin Herra Keltainen otti kynän aina väärin käteen, kämmenen alle, eikä millään tajunnut sanallista ohjeistusta, että miten se kynä pitää ottaa, vaan se piti aina kädestä pitäen laittaa oikein päin. Nämä kynät ovat selkeästi helpottaneet otteen löytymistä. Useimmiten ottaa jo kynän oikein käteensä, ja vaikka joskus meniskin väärin, niin huomauttaessa osaa sen itse laittaa oikein päin. Eli on siinä joku taika.

Herra Vihreä tykkää erityisesti lyijytäytekynästään, ja samoin Pinkki (joten äiti jäi nyt ilman lyijytäytekynää :D), ja Stabilon kynien tultua taloon ei muita olekaan sitten käytetty. Että kai se jotain kertoo, jos lapset ihan ite ne valitsee käyttöön. Voidaan siis suositella!

Terkuin
Miima

#stabilobuzz #stabilo #buzzador

Niin mikä Buzzador?
Buzzadorina saat mahdollisuuden päästä testaamaan uusia tuotteita ja palveluita ilmaiseksi, sekä kertoa ystävillesi niistä. Useissa kampanjoissa myös ystäväsi saavat mahdollisuuden päästä osallistumaan tuotteiden ja palveluiden testaamiseen. On myös maksullisia kampanjoita, mutta mihinkään kampanjoihin ei ole pakko osallistua, vaan jokaiseen haetaan mukaan erikseen.Se kuinka nopeasti pääset ensimmäiseen kampanjaan mukaan, riippuu siitä kuinka hyvin sovit kampanjan kohderyhmään, jonka asiakas on määrittänyt. 

Jos sinäkin haluat buzzadoriksi, voit liittyä tästä suosittelija-linkistäni.

Kommentit (2)

1/2 | 

Meillä kävi ihan samoin eli muut kynät unohtuivat penaalien pohjille ja jotenkin tuntuu, että itsekin pidän näitä huomattavasti parempina kuin tavallisia kyniä. Eli toisinsanoen tarkoitus olisi hankkia pukinkonttiin isompi setti ko. värikyniä ja mahdollisesti toinen lyijytäytekynä kouluun vietäväksi.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat