Pääsimme mukaan Buzzadorin Stabilo-kampanjaan testaamaan Stabilo EASYergonomics expert kyniä. Kampanja kiinnosti kovasti, kun meillähän on 4-vuotias Herra Keltainen, jolla kynäote on vielä vähän hakusessa, ja vasenkätinen eskarilainen Herra Vihreä, jota ei ole kynähommat kauheesti kiinnostaneet. Aattelin, että ei tällaisista ergonomisista kynistä ainakaan haittaa voi olla!

Testattavaksi tuli lyijytäytekynä, lyijykynät ja värikynät molemmille käsille. Nämä on suunniteltu tutkijoiden, opettajien ja eri ikäisten lasten yhteistyöllä, ja molemmille käsille on omat, juuri sille kädelle suunnitellut kynänsä. Herra Vihreä on meillä ainut vasenkätinen, ja muut ollaan oikeakätisiä.

Kaikissa kynissä on painaumat, jotka ohjaa otetta oikeanlaiseksi. Lyijytäytekynässä tuo sormien kohta on luistamatonta kumia. Tää onkin vähän erilainen lyijytäytekynä, kuin mitä mun nuoruudessa oli - silloin täytettiin kyniä niillä ohuilla lyijyillä, jotka levis aina laukun pohjalle ja katkeilivat ihan päreiksi... Tämä lyijy on paksu ja mukana on terotin, jolla sen saa teräväksi.

Värikynät on paksut ja tukevat, ja koloset ohjaa näissäkin sormia oikeille paikoille. Ja mikä ilahduttavaa - kynistä tulee hyvin väriä, eikä tarvii hulluna painaa, kuten joissain värikynissä. Herra Keltaisella tahtois mennä kynä aina väärin päin (ei tuohon sormien väliin vaan alle), jos ei ole korjaamassa, ja kynä on aika pystyssä, vaikka se oikeinpäin oliskin kädessä. Katsotaan auttaako nämä kynät paremman asennon löytymiseen.

Jatkamme testailua, ja kerron myöhemmin, onko kehitystä tapahtunut!

Terkuin
Miima

Niin mikä Buzzador?
Buzzadorina saat mahdollisuuden päästä testaamaan uusia tuotteita ja palveluita ilmaiseksi, sekä kertoa ystävillesi niistä. Useissa kampanjoissa myös ystäväsi saavat mahdollisuuden päästä osallistumaan tuotteiden ja palveluiden testaamiseen. On myös maksullisia kampanjoita, mutta mihinkään kampanjoihin ei ole pakko osallistua, vaan jokaiseen haetaan mukaan erikseen.Se kuinka nopeasti pääset ensimmäiseen kampanjaan mukaan, riippuu siitä kuinka hyvin sovit kampanjan kohderyhmään, jonka asiakas on määrittänyt.

Jos sinäkin haluat buzzadoriksi, voit liittyä tästä suosittelija-linkistäni.

Kommentit (12)

1/12 | 

No niin, nyt mä haluan tuollaisen lyijytäytekynän! Siihen siis saa lisää lyijyä ostettua ja täytettyä ihan niin kuin niihin missä oli ohuet lyijyt?

Mä luulin (jotenkin valheellisesti ilmeisesti) että meidän 4-vee on ainoa joka unohtaa välillä koko kynäotteen mutta näköjään niitä on muitakin :D.

2/12 | 

Stabilon sivuilla ainakin sanottiin että refill (ei tosin ollut kuvaa irtolyijyistä, mut eikö se vähän olis lyijytäytekynän pointti, että siihen saa lisälyijyä?).

Meillä ei oo poikia kiinnostanut värittelytkään kuin vasta ihan viime aikoina, joten en ole olettanutkaan, että kynäote olis mitenkään hyvin hallussa :D

Anonyymi
3/12 | 

Noi on hyvät. Töissä me käytetään juuri vastaavia kolmion mallisia paksuhkoja värikyniä kynäoteongelmaisille. Lisäksi on erikseen tavalliseen kynään liitettäviä kynätukia, jotka toimii samalla tavalla otetta ohjaavasti.

-T-

7/12 | 

Onnittelut fiksuun buzzaukseen pääsystä! Meitä ei taaskaan onnistanut...täytynee tehdä ainakin profiili valmiiksi, josko sitten olisi paremmat mahikset (?).

Ostin ennen eskarin alkua isoveikalle tuon sarjan lyijykyniä. Meillä isoveikalla oli/on lievää ongelmaa kynäotteen kanssa myöskin ja nuo kynät ovat olleet tykättyjä. Muutenkin pojat tykkäävät piirtää/värittää mielummin paksummilla värikynillä kuin niillä perinteisillä ohuilla. Olen hankkinut paksuja ja pitkiä puuvärejä robbarista ja ne ovat olleet laadukkaita (mukana myös teroitin).

Miten noita erikoiskyniä muuten teroitetaan?

Odotan mielenkiinnolla kokemuksianne kynätuotteista. Tuo paksulyijyinen täytekynä kiinnostaa erityisesti.

8/12 | 

Tässä kampanjassa varmaan oli apua siitä, että löytyy tuo vasenkätinen perheestä, että on kaikille kynille käyttöä :) Ja toki mitä täydempi profiili, niin sitä paremmat mahdollisuudet päästä mukaan.

Nuo teroitetaan ihan normaalisti, jostain luin, ja sormille löytyy paikat vaikka terottaiskin. Meillä olisi oikean käden lyijytäytekynällä ottajia, kun itseänikin kiinnostaisi, ja tytärtä tietysti - saa nyt nähdä miten se jaetaan :D

9/12 | 

meidän perheessa on 3/5 vasureita, minä+isommat lapset. ne on olleet selkeistä vasureita jo siitä saakka, kun saivat lusikat käteen 6kk iässä. vaihtoivat aina oikeasta vasempaan, ikinä en ole nähnyt että olisivat syöneet/piirtäneet oikealla =)
ekaluokkalaisella on pari tuollaista lyijykynää jotka auttaa kynäotetta, opettaja on ne antanut

10/12 | 

Meillä on tämä Vihreä Herra ollut sekakätinen, mutta nyt näyttäisi, että syöminen ja kynähommat on pysyvästi vasemmalla kädellä.

11/12 | 

Piti kysyä, että onko noissa oikea- ja vasenkätisen lyijytäytekynissä muuta eroa kuin pakkaus? Ihmettelin, että miksi niissä on erinäköinen paketti, kun muissa samanlaisissa erikätisten tuotteissa on kuitenkin samanlainen paketti.

12/12 | 

Kynä näyttää kyllä täsmälleen samalta, kätisyys vain erona. Paketti tosiaan on erilainen, ja vasurin paketissa lukee Stabilo's move easyergo ja oikean paketissa pelkästään Stabilo easyergo. Että olisko vaan nimen yksinkertaistamisesta kyse, vasurin paketti vanhempaa mallia?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla