Viimeinen lumikasa lumivuoren raunioilla

Herra Vihreän 110 kokoiset Reimatec housut ei kyllä syksyllä enää mene. Kotimittauksessa sain pojalle mittaa 106,5cm. Kun jalat on suorana, on lahkeenmitta ihan just. Mehän kävellään joka paikkaan, eli Vihreä pyöräilee, ja siinä hommassa tuon pituuden huomaa.

Ehkä se hoikalla lapsella on tuo leveys mikä hämää - kurttuja tulee vaikkei pituudessa oliskaan ylimääräistä? Tiedä häntä. Tämä Leap-takki on muuten Herra Vihreän ehdoton suosikki - haluaa sen aina päälleen! Sadekuuro ei kastellut poikaa, joten kyllä se vettäkin ainakin jossain määrin kestää :)

Terkuin
Miima

Kommentit (16)

Anonyymi
1/16 | 

Mun ostamia reiman housuja vaivaa sama, eli liian lyhyet vaikka "koko on reilu". Ärsyttävää :)

3/16 | 

joo ei varmaan mene syksyllä, vitsi kun lapset kasvavat niin nopeasti.. Luulen että meilläkään ei tytöllä mene enää reiman 92cm housut ens syksynä kun nyt on ihan justit. Pituutta on noin 93cm ja on aina ollut aika lyhytjalkainen, mutta nyt tuntuu että on ihan viime kuukauden aikana vanähtänyt jaloista (?) mietin jo nyt että pitäiskö ostaa uudet housut 98 keväällä vai pärjäiskö parilla haalarilla..

4/16 | 

Meillä ei onneksi vielä liian lyhyet, kyllä kai tämä kevät näillä mennään, mutta syksyksi sitten taas uusia housuja kehiin!

5/16 | 

On kyllä täytynyt tulla pelkästään jalkoihin se vähä pituus mitä on tässä kasvanut!! Leap on äitin mielestä ihana, joten kiva, että lapsikin siihen noin tykästyi ;)

6/16 | 

Heh, no Vihreä ei kyllä kasva nopeasti, pikemminkin päin vastoin - mutta se vähä on nyt kai tullut noihin koipiin pelkästään!

Jaa-a, siinäpä teillä miettiminen - mut jos on sadekesä, niin jotkut pöksyt on tietty hyvä olla?

7/16 | 

Se poika kasvaa vaan kovasti Meillä yleensä housut menee vaikka kuinka pitkää persjalkaiselle Nopalle. Epulla taas on pitkät raajat.

8/16 | 

joo kesällä olis varmaan varalta hyvä jotku housut olla.. Mutta toivotaan että olis oikein lämmin kesä kun viime kesä oli mitä oli..

9/16 | 

No kun ei ole senteissä kyllä paljoa tullut, ilmeisesti sitten kaikki mennyt jalkoihin.. Meillä taas paidat ja takit menee aina vaan :D

11/16 | 

Meillä 111 cm pojalla (mitattu 12/2012) täksi kevääksi käyttöön otetut Reiman 116 cm henkselihousut jalkalenkeillä tuntuvat lyhyiltä ja jalkalenkkejä on vaikea venyttää paikalleen. Kuitenkin numeroa pienemmät 110 cm vyötärömalliset jalkalenkittömät housut ovat suorastaan reilut. Housumallien mitoituksessa tuntuu olevan aikamoisia eroja ja Reiman mitoitustahan muutettiin äskettäin niukemmaksi, eikö vain?. Jospa tämä on yksi syy housujen "kutistumiseen"?

Olen seurannut blogiasi jo jonkin aikaa ja nyt päätin lähteä mukaan lastenvaatepulinoihin! :)

http://toivottomanoivallista.blogspot.fi/

12/16 | 

Reimaltahan tuli sellaista selvitystä, että mittataulukot eivät ole muuttuneet, vaan vaatteiden leikkauksia vaan olisi tehty istuvimmiksi. Eli periaatteessa ei pitäisi olla pienempiä, mutta monet on kyllä kokeneet niin...

Nää housut vaan on niin hassut, kun näitä kuvasin aikaisemmin keväällä sovituksen yhteydessä ja kaikkien mielestä näytti niin reiluilta ettei missään nimessä isompia, ja nyt sitten kuitenkin käytännössä ovatkin aika napakat vaikkei pojalle ole tässä välissä montaa senttiä kasvua tullut :O

Kiva kun tulit pulisemaan, jätähän viestiä vaan useamminkin!! :)

Anonyymi
13/16 | 

Tuo on totta että jalkalenkittömät, suoralahkeiset ovat reilumman tuntuiset. Meillä on juurikin nämä olkaimelliset, jalkalenkilliset ja vyötärömalliset suoralahkeiset. Poika 108cm ja kyllä nuo vyötärömalliset näyttää reilummilta.

-T-

14/16 | 

Suoralahkeisia meillä ei olekaan pienillä ollut, kun minusta ne on niin hankalat, kun pitäisi olla juuri sopivat - pienikin reiluus kostautuu lahkeiden rikkoutumisena, ja lyhyenä näyttää hölmöltä :/

Anonyymi
15/16 | 

Niissä on lahkeensuissa semmonen piilokiristyssysteemi. Eli jos on reilut, voi kiristää eikä rikkoudu laahatessa maahan.

-T-

16/16 | 

Niin joo, onhan meillä isommilla ollut niitä suoralahkeisia, ja löytyyhän niistä tosiaan tuollainen :) En vaan ole osannut ajatella, kun tuntuu helpoiten pysyvän päällä nuo henkselihousut tällaisilla laiheliineilla!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla