Jatketaanpas 2vee hulinoita seuraavalla arvonnalla, jonka palkinnon sponsoroi Reima! Tässä pieni kurkistus Reiman kevätmallistoon - isompikin kuvapläjäys on tekeillä ja tulossa ihan pian!

Reiman keväässä on upeita värejä, punaista, keltaista ja vihreää, ja toki hempeämpiäkin vaihtoehtoja, sekä sitä sinistäkin. Mutta lisää kuvia siis ihan pian!

Nyt teillä on mahdollisuus voittaa ostorahaa vaikkapa näihin kevätuutuuksiin! Eli palkintona on 50e lahjakortti Reiman verkkokauppaan! Arvontaan osallistut kommentoimalla, jokaiselle yksi arpa. Toivoisin, että jätätte sähköpostiosoitteen, että saan voittajan nopeasti kiinni! Osallistua voit 12.2 puolille öin saakka.

Onnea arvontaan!

Terkuin
Miima

Myös Tarramonsteri-arvontaan ehdit vielä osallistua!

Kommentit (247)

WOW, tuo vihreäraidallinen takki ja kirkkanpunainen haalari miellytti silmiä kovin...iso-pinenipoika menee syksyllä eskariin joten jotain isonpojan kampetta sais alkaa varmaan haalimaan...

Upeat värit! En halua jättää sähköpostiosoitetta julkisesti, mutta roikun blogissasi usein niin eiköhän tieto kulje ;)

Anonyymi

Kivalta näyttävät, varsinkin tuo kirkkaanpunainen mielyttää silmää.

miahelke (at) hotmail (piste) com

Anonyymi

Mukaan, vaikkei tuo 50e taida riittää mihinkään :) anna.saloma ät gmail.com (anonyyminä tällä kertaa)

Mukana mukana mukana! :D Ja kyllä, meidät saa kiinni ;).

Olen odottanut sitä kevään pakkosaadahetimeille-Reimaa mutta ihan vielä ei ole näkynyt - luulen kyllä että se on sieltä tulossa eli lahjakortille löytyisi taatusti käyttöä.

Mukaan arvontaan! Reiman kevät on ihanan värikäs, tuollainen rinkulahaalari olisi ehkä ostoslistalla. jenna.hayrinen (at) gmail.com

Anonyymi

Katselin jo kaupassa tuota punaista valkorinkulaista haalaria ihaillen. Mitäänhän ei tarvita, mutta...
iidam
(at) suomi24.fi

Anonyymi

Mukana arvonnassa! uudesta mallistosta odottelen eniten kenkiä :)
pauliina.paakkarinen @ hotmail.com

Mukaan arvontaan :) Näyttää siltä että Reima vie pisimmän korren tänä keväänä ;) Löytyi jo näistä kuvista useampikin mahdollinen vk-vaate pojille.

Hyvältä näyttää, harmi vain kun meillä ei taida kevääksi olla tarvetta millekään. Mutta jos vaikka syksyksi.... Mukana arvonnassa siis!

Mukana! Reimalla näyttää olevan jo toista kevättä upea mallisto! Tämä näyttää jopa vielä paremmalle kuin viime kevät, paljon kivoja värejä ja malleja! Tytölle olisi tarvetta vielä joillekin välikausihankinnoille.
mariannelahteenmaki (at) hotmail.com

Anonyymi

Ehdottomasti mukana arvonnassa vaikka viidellä kympillä pääsee vasta alkuun! Luen säännöllisesti blogia, joten tieto tulee varmasti perille ilman sähköpostiakin... T: TiinaH

Mukana ollaan! Aluksi olin Reiman kevätmalliston suhteen vähän epäileväinen, kun näytti pelottavan retrolta... mutta nyt on alkanut kuitenkin löytyä kivoja juttuja. Erityisesti nauhakengät...

Pirteitä värejä. Mä näen jo painajaisia kevätmallistoista, kun ilman nettiä olen ;) Ensi viikolla varmaan saan oman koneen huollosta niin pääsee kurkkimaan tarkemmin näitä kaikkia :)

mukana arvonnassa ja mun s-posti löytyy blogin puolelta :)!

Mukana arvonnassa. Takit ja haalarit valkoisilla vetskareilla näyttävät kivan raikkailta. Kiva, että peruspunaistakin taas saa.

Anonyymi

Voi elämä, ilmaista shoppailurahaa - arvonnassa ehdottomasti mukana!
pipru ät jippii piste fi

Anonyymi

Osallistun! Tosi hassu tuo kuva, joka on neljäntenä ylhäältä: lapsi istuu puunrungolla ja toinen vieressä. Mittasuhteet on ihan pielessä, vasemmanpuoleinen lapsi on ilmeisesti napattu jostain toisesta kuvasta. Mitenhän tommonen on voinu mennä läpi? unea at hotmail.fi

Anonyymi

Mukana arvonnassa! Pojalle taitaa tulla Reimalta välikausivaatteet :) jennamiia.paakkari(at)luukku.com

Anonyymi

Tykkään! Meille tulee todennäköisesti haalarit Reiman juhlavuoden mallistosta (koska yksivärisiä, kunnolliset heijastimet, irroitettava vuori). Äiti 08-10-12

Yleensä vihreä on ikisuosikkini, mutta näin jossain denim-kuosisen takin ja haalarin, nyt alkoi haluttaa pojalle sellaista! :)
suvi.ratavaara (at) gmail.com

Anonyymi

Mukana arvonnassa, paljon juuri nyt silmääni miellyttäviä kirkkaita unisex värejä ja malleja jotka on monilapsisessa perheessä in... anuhanneleäthotmailpistecom

Anonyymi

Mukana arvonnassa. Reima miellyttäänykyään silmää, ennen ei niinkään... annika.saarela(at)gmail.com

Anonyymi

Mukana arvonnassa, tällä kertaa kovasti omaa makua olevia kuoseja Reiman mallistossa!
Sun blogia on kiva seurata !

* 2 pojan äiti *

Anonyymi

Tykkään malliston reippaasta meiningistä :-) mukana arvonnassa!

katja.viitamaki(at)gmail.com

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012