No nyt on kulturelli olo! Iskä vei tyttärensä päivä-Oopperaan, eli päästin siskon kanssa katsomaan Sevillan parturia (by Gioacchino Rossini). Pääosassa Ville Rusanen (kuvassa).

Hieman varauksella lähdin, että millaistahan tuo mahtaa olla, kun en ole ikinä oopperassa käynyt. Mutta sehän oli ihan hauska (kyseessä siis koominen ooppera) :) Ja mukavasti nykyaikaistettu (siellä oli heittoja esim. karppauksesta yms). Pääosan esittäjä oli oikein hyvä, komea ääni ja hyvä artikulaatio. Muitten sanoista ei meinannut oikein saada selvää (nämä siis suomeksi lauloivat), mikä pikkaisen tietty häiritsi...

Mutta siis positiivinen kokemus, voisin jotain tuollaista kevyttä oopperaa katsoa toistekin ;) Oottekos te käyneet oopperassa?

Terkuin
Miima

Kommentit (12)

1/12 | 

Oppera saa jo terminä karvat pystyyn, mutta tuollainen kepeämpi ja huumorilla höystetty juttu voisi olla ihan mielenkiintoinen nähdä joskus. Varmasti oli mielenkiintoinen oopperapäivä teillä :)

2/12 | 

Me joskus lukiossa jouduttiin jollakin tunnilla katsomaan tuota Sevillan Parturia. Silloin se ei iskenyt, taidettiin puoliajalla lähte kotiinkin. Ehkä vaan siksi, että ei olis silloin ollut cool tykätä oopperasta :D Olis kyl mielenkiintoista käydä nyt monen vuoden päästä uudestaan. ;)

3/12 | 

Niin, mullakin oli varaukseni, mutta ihan tosi paljon teki se, että niillä oli ihan tämän päivän vaatteet jne, ja tosiaan ei mitään sydänveri-draamaa ;D

4/12 | 

No eihän se teininä todellakaan ole cool jotain oopperaa katella ;D Minusta oli tosiaan kiva, että tää oel sellainen moderni versio eikä mitään epookkia!

5/12 | 

Hauskaa, että välillä tulee tehtyä asioita oman mukavuusalueen ulkopuolella, eikös? Ehkä seuraavaksi isäsi vie tytöt päivätansseihin. Hihhih.
Mutta juuh, ei jaksa ooppera innostaa, komedialla tahi ilman, vaikka kulttuuri noin niinkun periaatteessa on tosi jees. Nyt ei vaan ole sen aika. :D

6/12 | 

Joo, voisihan tuota useamminkin tehdä jotain sellaista mitä ei koskaan tee - tiedä miten kivaa voisi olla! *tää on tietty "mukavampi" tehdä jonkun muun rahoilla... ;D* Päivätansseihin tää ei kyllä lähe... :D
Eiköhän sullekin se aika vielä koita, että on ihan kiva päästä pois kotoo - vaikka sitten oopperaan ;D

7/12 | 

Kävittekö siis Ooppera-talolla?
Mä olen ollut siellä kerran oopperassa, se ei ollut "oikea" ooppera-esitys vaan vähän sellainen kokeilevampi ja nykyaikaisempi (eikä tarvinut pukeutua hienosti, Converset jalassa olin :D). Oli sellaisessa melko pienessä salissa. Kaveri tunsi yhden esiintyjän ja oli saanut liput ilmaiseksi (kaveri on kokenut ooppera-kävijä ja tykkää ns. korkeakulttuurista). Täytyy kyllä myöntää ettei ollut mun juttu mutta jos tilaisuus koittaa niin voisin mennä "oikeaankin" oopperaan isompaan saliin. Ihan mielenkiinnosta.

8/12 | 

Vähän kaukana... :D Ihan Kuopion musiikkikeskuksessa. Joten ei varmaan ollut ihan "oikea" ooppera tämäkään, pienellä castingilla. Mutta voipi olla että ne oikeat oopperat (ainakin vakavahenkiset) oliskin mulle vähän liikaa ;D

9/12 | 

Juu, päivätansseihin ei kyl tääkään lähtis :D Mut oopperaan tai konserttiin kyllä :) Kivaa oli, kiitos vaan seurasta!

Anonyymi
11/12 | 

Minä olen kerran käynyt ja toista kertaa en mene :D Ainakaan, jos itse joudun maksamaan :D Sen sijaan Joutsenlampi -baletti oli todella upea, kun kävimme Riiassa sitä katsomassa! Siellä oli se hupi todella edullista ja tasokasta!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla