Tänä keväänä ope-mies sai selkeästi eniten kukkasia. Ehkä parhaiten tuolle kelpaisi suklaa, mitä yleensä joululomalle lähtiessä tuleekin aika kasa :D

Kukka on ihan hyvä lahja opelle - paljon parempi kuin kupit ja kipot ja tuikkutelineet ja sauna-aromit! Vinkiksi vaan kaikille, jotka miettii mitä opelle: ei ainakaan mitään astioita eikä mitään hajullisia kynttilöitä.

Hyviä pikku-muistamisia on sellaiset kulutettavat asiat, kuten just karkit, lautasliinat, hajuttomat (!) kynttilät tai jotkut kasvit.

Nyt me ollaan sitten koko perhe lomalla! Tosin kotiäiti ei ole koskaan lomalla... MINÄ joudun pitämään huolen pienten rytmistä, MINÄ pidän huolen ruoka-ajoista, ja jos MINÄ haluaisin lomailla, niin rytmiä ei olisi ollenkaan ja kaikki menis ihan peestilleen! Nih.

Oikein hauskaa kesälomaa kaikille lomansa aloittaneille!

Terkuin
Miima

Kommentit (4)

1/4 | 

Kauniita kukkasia! Ja hyviä vinkkejä lahjan antajille.

Mukavaa kesälomaa! Äitinä oleminen on tosiaan kyllä aika pitkä pesti ja "lomallahan" ne kotihommatkin vain tuppaa lisääntymään, kun kaikki ovat samaan aikaan sotkottamassa... jollei sitten ota ja lähde ihan omalle lomalla pariksi päiväksi.

2/4 | 

Ihan nättejä, vaikka aikas sekalainen seurakunta, kuten tavallista! Taisi vaan vinkit tullä nyt vähän myöhään, mutta voitte laittaa korvan taakse tulevia muistamisia varten ;)

Niin se menee, että se työläinen haluaa kuitenkin lomailla, ja toki sen hälle suokin, mutta olishan se kiva joskus itsekin siirtää se päävastuu muualle hetkeksi...

3/4 | 

Mä olen kanssa sitkeesti joka kevät kantanut pojan opelle kukkasen, tänä vuonna auringonkukan =) Noin yleisesti ottaen siis luokassa kerätään vanhempien kesken rahaa, ja ostetaan kimpassa aina lahjat.
Ekana vuonna ostettiin omenapuu ja päärynäpuu, tokana La siesta lepotuoli (kelpais mullekin) ja tänä vuonna ope sai kolme kirjaa.

4/4 | 

Tuolleen varmaan tuleekin vähän järkevämpiä lahjoja, jos kaikki osallistuu yhdessä, eikä jokainen tuo jotain tilpehööriä!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla