Kerroin aiemmin projektistani totuttaa hiukset vähemmälle pesulle, ja täten toivon mukaan vähentää niiden rasvoittumista. Olen nyt koko kesän pessyt hiukset 3-4 päivän välein. En voi kyllä sanoa huomanneeni mitään radikaalia muutosta rasvoittumisen suhteen - pientä parannusta ehkä, mutta ei mitään massiivista eroa. Jos pitäisin hiuksia aina auki, ahdistuisin edelleen tyven rasvoittumisesta pari päivää pesusta. Ohuessa hiuslaadussa se vaan näkyy ja tuntuu enemmän kuin paksussa - hiukset läsähtää jo pienestäkin rasvoittumisesta. Mutta nyt kun hiukset ovat saaneet sen verran pituutta, että ne saa kivasti leteille, ja tykkään niitä leteillä myöskin pitää, ei tuo rasvoittuminen haittaakaan samaan malliin! Letillä ne ei näytä niin rasvaisilta kuin auki.

Olen myös löytänyt uuden tuotteen, jolla raikastaa rasvoittuneita hiuksia: Dermosilin kuivashampoon! En ole aikaisemmin tullut hankkineeksi kuivashampoota, kun olen kuvitellut, että se on jotenkin sama asia kuin hiuspuuteri - mutta eihän se olekaan! Tämä oikeasti imaisee sen rasvan tyvestä! Jälki on toki matta, mutta parempi kai se kuin laardi?

Aion jatkaa tätä pesurutiinia, ja myöskin hiusten kasvatusta vielä hetken. On vaan tosi helppoa, kun hiukset saa kiinni! Kääntöpuolena toki on se, että ohuenpuoleiset hiukset on pitkänä hankalia laitettavia, jos haluaa auki pitää... Mutta talveakin ajatellen tuo kiinnisaaminen on älyttömän hyvä asia - ei enää pipon tai laskettelukypärän latistamaa päätä, kun ne hiukset voi letittää sinne päähineen alle!

Tuleeko käytettyä kuivashampoota? Muita vinkkejä ohuthiuksiselle hiustenkasvattajalle?

Terkuin 

Miima

Kommentit (4)

Kati Ei ihan vielä
1/4 | 

Hienoa, että olet onnistunut harventamaan pesuja. Itse oon yrittänyt samaa, mutta hiusten ei tarvitse vielä edes näyttää rasvaisilta, kun olo on jo mähläinen ja pakko painua pesulle. Kuivashampoita olen testannut jos minkämoisia, kun niitä tasaisin väliajoin tupsahtelee Livboxista. En vain ole yhtäkään merkkiä vielä kokenut omakseni. Vesipesu -paras pesu :D

Miima Väri-epä-suora
Liittynyt29.9.2015

No jos hiukset olis lyhyemmät, ja pidettävä auki, niin enhän minä sietäisi harvennettua pesua! Mutta tälleen kun kiinni saa, niin onnistuu :) Kyllähän se tuntuma on kuivashampoon kanssa klähmäinen, mutta leteillä se ei haittaa.

Piia / On elettävä huolella
2/4 | 

Lasten syntymän jälkeen on ollut pakko keksiä jotain, sillä suihkuun ei vain ehdi samalla tavalla kuin ennen. Ja hyväähän se tekee! Olen tykästynyt Herbinan kuivashampooseen. Hiukseni taitavat olla aivan erilaiset kuin sinulla, mutta siitä on tullut luottotuote. Dermosilin kuivashampoota en ole testannut, vaikka merkki on muuten ahkerassa käytössä.

Miima Väri-epä-suora
Liittynyt29.9.2015

Hyvä että on löytynyt luottotuote - monesti joutuu kokeilemaan useampia ennen kuin löytyy se itselle hyvä! Mä luulen, että tämä Dermosilin versio jää nyt mulle luottikseksi :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla