Toivottavasti tässä on ratkaisu meidän tennari- ja kangaskenkäkriiseilyyn! Tilasin Brandosilta Guessin tennarit ja Naturinon kangaskengät Herra Keltaiselle - molemmat oli alessa ja sai vielä 20% alennusta, eli nämä yhteensä 41e. Toivotaan että koot natsaa eikä tarvi enää vatvoa kenkäasioita!!

Terkuin
Miima joka on ihan sippisippi ja niitä juhliakin pitäisi alkaa värkätä...

Kommentit (12)

1/12 | 

Mitämitä? Saako alekengistäkin alea? Just siellä mietiskelen yksiä sandaaleja että tilaan en tilaa :D. Mutta pähkäilen kokoa... Avosandaalissa ei kai kauheasti sais olla ylimääräistä. Huoh. Onneksi Brandoksen palautus toimii hyvin :D.

Molemmat teille tulevat näyttää kivoilta, toivottavasti koot sopii!

2/12 | 

Ei tuo ainakaan mitään herjannu, ihan kiltisti alensi ;D Mä vähän mietin, että meniskö nuo Naturinot sandaaleistakin...

4/12 | 

Aikas kivat! Mulla onkin veikon kanssa sama tennariongelma. hm punaiset varrettomat kävi...mut mä voisin huolia kappiksen sinisetkin, ans kattoo ny!

5/12 | 

:D Mekään ei varmaan tarvittaisi yksiäkään kenkiä enää... Jos tuo suostuu pitämään vaan niitä Keenejä että mä nyt tässä yritän järkeillä että en tilaa :D. Toivottavasti koot myydän äkkiä loppuun niin saa lopettaa pähkäilyn ja harmitella sitten vaan ;).

6/12 | 

Eipä niitä kenkiä oikeesti kovin monia tarvii, kun aina ne lapset kuitenkin vetää ne suosikkinsa jalkaan...

10/12 | 

Toivottavasti on livenä kans! Ja koot on aina yhtä arpapeliä kun eivät niitä mittoja kerro... mutta joo, ehkä sun on parasta pysyä pois sieltä, kun just tilasit toisaalta ;D

11/12 | 

Kiitti vinkistä! 7 paria kenkiä tilattu ja hintaa jäi postikulujen kans 138e. Ei paha kun kaikki oli merkkikenkiä, adidasta, lacostea ja kangaroosia. :)
Mukavaa pääsiäistä!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla