Aikaisemmin pohdiskelin lasten juomapulloja. Parhaalta vaihtoehdolta tuntui lasipullo, mutta Lifefactoryn pulloilla on tuota hintaa ihan kivasti, kun neljälle lapselle juomapulloja ollaan vailla. Voisihan sitä käyttää jotain tavallisia lasipulloja, mutta ne on hankalia putsata. Aikani asiaa pohdittuani iski mulle Niksipirkkailu-puuska :)

Iso pilttipurkki (vai oisko bona, ken tietää), jämälankoja ja säästöä reilu 100 e! Ihan saman mallinen puteli kuin nuo kalliit Lifefactoryt, eikä harmita yhtään, vaikka menis rikki, kun kaupasta saa eurolla uuden ;) Jos jaksan, niin harkitsen kansien maalaamista ja kiristysnarun tuunausta.

Kiitämme mummoa nopeista virkkuu-sormista!

Terkuin
Miima

Kommentit (12)

1/12 | 

Vautsivau! Aivan mahtava idea! Hypistelin tässä taannoin Life factoryn pulloja livenä ja pakko sanoa, etten usko, että meillä ehjinä pysyisivät. Varmasti järkevä säästökohde siis!

4/12 | 

Hih, kiitti :) Tuo lanka on sen verran paksua, että kyllä se varmaan hieman suojaa antaa - ja tosiaan, halvallahan tuohon saa uuden tilalle ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla