Mä käytän ainoastaan roikkuvia korviksia, ja niiden säilöminen on tuottanut päänvaivaa viime vuodet, kun niitä on alkanut vähitellen kertyä. Kaikkia hienoja TSI-ideoita on pyörinyt päässä, kun en ole mieleistä korupuuta onnistunut löytämään, mutta minä olen selkeästi enemmän ideoija kuin toteuttaja... Kaikki korupuut mihin törmäsin, oli liian hörsöileviä, koukeroisia, romanttisia. MInä kun olen enemmän graafisuuteen kallellaan. Mutta nyt se löytyi! 

Tigeristä, mustaa muovia, graafinen leikkaus, 4e. Kyllä kiitos!

Mulla on paljon ihan Glitterin halpiskoruja, joista tykkään, mutta toisinaan ostan suomalaista designia, uusimpana nuo valkoiset YO ZEN joutsen-korvikset. Kultakauppojen valikoima ei oikein sovi mun tyyliin. Mulle korvikset on vaatetuksen jatke, pitäisi olla joku juju. En näe pointtia pitää mitään näkymättömiä nappikorviksia. Mulla ei reiät ole menneet umpeen, vaikka vuosikausiin en välillä käyttänyt lainkaan korviksia, joten ei tarvitse "varuilta" pitää.

Käytättekö korviksia, ja millaisia? Ja miten säilytätte korvakoruja?

Terkuin

Miima

Kommentit (2)

omena-81
1/2 | 

kiva säilytysratkaisu! Ei ehkä ihan mun tyylinen, mutta kuitenkin :) mulla on korulippaassa kaikki korvikset ja niitä on aika monenlaisia. Käytän myös sekä nappikorviksia että roikkuvia. Isot renkaat tai muutenkaan renkaat ei ehkä sovi minulle kovin hyvin, mutta muuten käytän tosiaan monenlaisia :) nuorempana sopi vain kultaiset ja hopeiset, mutta nykyään ei väliä. Ja välillä mäkin oon ollut ilman korviksia jopa 3kk mutta ei ole mennyt umpeen

Miima Väri-epä-suora
Liittynyt29.9.2015

Koska toi on mun tyylinen, niin käy ihan sisustuselementistäkin ;D Veikkaan että olisi vaikeaa löytää myöskään tarpeeksi omannäköistä ja isoa korulipastakaan. Säilytin noita sellaisessa pahvirasiassa sikin sokin ennen tätä puuta. Huomattava parannus, eivätkä ole sekaisin kiinni toisisssaan enää :P Renkaat on muuten mullekin ongelma, kun olen niskasta viluinen ja tarviin huivia, niin sitten ne vinksottaa minne sattuu... Renkaitten kanssa pitäis olla kaula paljaana, että roikkuisivat vapaana.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla