Kerroin taannoin, että tuli hurahdettua tilaamaan useammat korolliset Converset. Toisisssa oli sellainen piilokorko, ja vähän mietin, että miltä ne nyt sitten varsinaisesti näyttää, onko konkelot (eli suomeksi sanottuna sellaiset kömpelönnäköiset), ja tuleeko käytettyä. Mutta vielä mitä! Just ne on mulla olleet tehokäytössä, ja toisia en ole käyttänyt ollenkaan! Ihan parasta noissa on se, että niihin mahtuu villasukka! Ne jotka on pitempään seurailleet, niin tietävät, että multa ei villasukat hevillä jalasta irtoa - ei välttämättä kesälläkään, mutta ei varsinkaan syyskuusta toukokuulle. Joten korolliset kengät, joihin mahtuu villasukka, on jotain ihan mahtavaa!

Poncho Lindex, farkut H&M, pipo ja villasukat Lindberg (saatu Ratkiriemusta), kengät Converse

Mitäs tykkätte tällaisesta syksy-lookista? Onko villasukat kaivettu esille?

Terkuin

Miima

Kommentit (4)

Kati (Ei ihan vielä)
1/4 | 

Näyttää kyllä niin hyvältä ja syksyiseltä! Villasukkalook on ihan paras :) Mulla on jalassa just nyt merinovillasukat ja niillä mennään. Kaivelin jo joku aika sitten esille mun rakkaat Naturalistat neulevarrella... Aah, on syksyssä ja lähestyvässä talvessa puolensakin.

Miima Väri-epä-suora
Liittynyt29.9.2015

Kiitos :) Mulla on toisaan aina villasukat, ja noi Lindbergit on kivat just tuolleen näkyvinä! Aurinkoiset syyspäivät on ihania, mutta sitten kun mennään sateisiin, niin ei kyllä nappaa yhtään :/

Vahteristonemäntä /Toivottoman...
2/4 | 

Ihana tuo poncho! En tiennytkään, että Lindexistä saa noin ihania ponchoja. Pipo ja villasukat ovat myös kivat. Ja kokonaisuus on tyylikäs - kuten aina :)

Täällä myös yksi villasukkien ystävä. Käytän villasukkia suunnilleen syyskuulta toukokuulle. Ulkona käytän perinteisiä villasukkia lisälämpönä kumppareita lukuunottamatta vain kovimmilla pakkasilla, mutta sisällä villasukat ovat usein ainoina sukkina (ja joskus hiihtelen pihallakin supertyylikkäällä yhdistelmällä villasukat+crocsit...) tai lisälämpönä ohuiden villasekoitesukkien päällä.

Olen ilahtunut, että Reiman sukkakoko 38-41 riittää mulle ja violetit villasekoitesukat viime talven mallistosta ovat ahkerassa käytössä. Nyt himoitsen uuden malliston oransseja, joissa on vihreä kantapää ja pinkit varpaat. Makeat!

Miima Väri-epä-suora
Liittynyt29.9.2015

Joo, oli taannoin vielä kaikista talviasusteista -20% niin ostin tuon ja yhden ison musta-valkoisen huivin, joka on kans ihana! Ihan tuolleen en kyllä ulkona varsinaisesti tarkene, heh, mutta jos ulkona on valoa, niin sitä pitää kuvissa hyödyntää! :D

Mulla on aina villasukat, en käytä oikeastaan muita, enkä siis päällekkäin pue monia sukkia. Lämpöasteiden mukaan sitten vaihtelen kenkiä siihen villasukan päälle.

Aika villiltä kuulostaa noi sun sukanvärit :D Sanoo hän jolla on vain harmaita villasukkia :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla