Kun Herra Vihreä alkoi viime yönä itkeä korvaansa, ensimmäinen ajatus ei totuuden nimissä suinkaan ollut "voi kulta, sattuuko kovasti", vaan "ei kirosana, ihan oikeesti, just nyt???". Reisuun lähtöön oli puoli vuorokautta, ja siinä sitten miettimään, että missä välissä lääkärissä kerkeis käydä, ja kuka sen kanssa joutais jonottamaan, kun pakatakin pitäisi viimeisiä juttuja... Noh, ukki kävi nyt sitten päivystyksessä jonottamassa pojan kanssa useamman tunnin, ja niinhän siellä oli molemmissa korvissa tulehdus. Ei niihin kuulemma nyt satu, mutta illallahan se saattaa taas pötköllään tuntua pahemmalta. No toivon mukaan kuuri puree nopeasti!

Jaa mihin me ollaan lähdössä? Otettiin omaa lomaa, ja mennään lasten ja mummon ja ukin kanssa Saimaalle! Oli niin halpa tarjous huoneistoista, että ei voinut vastustaa, joten vietetään 6vrk kylpylöiden, Angry birds -puistoillen, hiihtäen ja luistellen! Jaa, mutta saakos toi korvapotilas nyt mennä uimaan, onko siinä jotain rajoituksia? Tietääkö joku? Ei ole siis väsynyt tai sairaan oloinen, joten eiköhän me ihan hyvin päästä touhuamaan, vaikka vähän kivulias olikin tämä reissuunlähtö! Kohta lähetään ajelemaan!

Terkuin

Miima

Kommentit (6)

titti // tittin elämää
1/6 | 

Saa mennä mut tulpat tms korviin ettei mee vettä, sattuu ihan hirveesti jos menee! Siis toki jos ei kuumeessa ole :) kivaa reissua! Panadolia 30min ennen nukkumaan menoa niin pitäs auttaa. Nimimerkillä korvat liekeissä :D:(

Miima Väri-epä-suora
Liittynyt29.9.2015

Meillä ei kyllä ole tulppia (tai hetkonen, onkohan mulla niitä perustulppia kuorsaajan vieressä nukkumisen varalta), pitääpäs aamulla vielä tuumata asiaa. Kipu vissiin jäi eiliseen, kun ei "potilas" halunnut illalla särkylääkettäkään, ja on tänään kyllä ollut varsin riehakkaalla päällä :D Ei tosiaan ole kuumetta eikä millään lailla kipeän oloinen, joten eiköhän saada touhuta ihan suht rajoitteitta. Kiitos, eiköhän tämä surkean alun jälkeen iloksi muutu! Ei kai sulla ole siis korvatulehdus, hui??? Jos, niin pikaista paranemista!!!

titti / Tittin elämää

No joo on :D Kiitti! Kai sitä nyt pitää itse alkaa korvia sairastaan, jos lapset ei enää jaksa :D Ihan hirvee tunne ja ei edes lääkekuuri tehonnut. En yhtään ihmettele jos ipanat vinkuu korvatulehduksessa! Tuntuu välillä, että leuka sulaa irti :D

Vahteristonemäntä
2/6 | 

No johan sattui kohdalleen :( Onneksi saitte apua lääkäriin jonottamiseen.

Suosittelen ajamaan matkan varrella jonkun apteekin kautta ja ostamaan lasten silikonikorvatulpat (muotoiltavia kirkkaan värisiä möykkyjä) ja puuduttavaa korvatippaa. Sitä kannattaa olla aina kaapissa, koska jostain syystä tuo vaiva iskee aina yöaikaan...Tippa auttaa nopeasti akuuttiin kipuun toisin kuin kipulääkkeet. Tulppien välttämättömyydestä tulehduspotilaalla en ole varma, mutta voisin kuvitella, että kannattaisi käyttää (tärykalvohan voi puhjeta tulehduksessa itsestään). Apteekista saat tietoa tuostakin. Meillä käytettiin tulppia korvien putkituksen jälkeen.

Meillä parasetamoli ei ole aina riittänyt korvakipuun, joten pidän varalla aina myös Pronaxenia (reseptillä), jonka voi korvata esim. Buranalla.

Kyllä teidän reissu vielä iloksi muuttuu. Mukavaa lomaa koko porukalle! :)

Miima Väri-epä-suora
Liittynyt29.9.2015

Onneksi ukki kävi jonottamassa, niin ei tarvinnut raahata pienintäkin sinne istumaan tunneiksi.

Me nyt mentiin aamulla uimaan, ja ilman mitään suojia. Lapsihan ei osaa uida, joten sukelluksia ei harrasteta. Korviin ei ole sattunut sen kipuyön jälkeen, joten aika vähillä on päässyt kyllä, ottaen huomioon että molemmissa korvissa oli tulehdus! Reissu on kyllä mennyt ihan duurissa, vaikka alku antoikin huolen aihetta! Lounaan jälkeen Angry birdsit kutsuu! Luulis illalla nukuttavan... (niin ja nää vielä meinas että illallakin pitäis mennä uimaan...)

Kiitos! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla