Monissa blogeissa on jo nähty shortseja ja muita hellevaatteita... No ei täällä! Aamusella rapsakat 10 astetta ja inha tuuli... Ja että mulla paleli, kun oli päällä vaan farkut ja windstopperi (alla pitkähihainen trikoopaita)!

Me ei meinattu päästä puistoon asti millään, kun kaverit jumitti heittelemään kiviä ojaan.

Mistä löytyis lisää kiviä?

En valehtele, kun katoin kellosta! 23 minuuttia jaksoivat mättää niitä kiviä ojan pohjalle! Herra Keltainen välillä istui tuossa reunalla ja heitti kiveä kiven perään alas.

Toivottavasti siitä ei ole jotain säädöksiä, että kiviä ei saa heitellä ojiin :D

Kotona odotti postia Kuplasta! Juu tiedän - taas! Mutku siellä oli super-sale poistokorissa, niin vähän oli pakko korjata talteen pari juttua :D Muuten super-sale tuli just nyt uusintaan, eli huomiseen saakka on uudestaan super-alehinnat!

Småfolkin autopaita Herra Vihreälle 15 e, ja Molon farkut Herra Ihan-samalle 7e. Ei kai nyt tällaisilla hinnoilla voi jättää väliin?!

Herra Vihreä kysyi heti, että kokeillaanko päälle. Ja sitten 'otatko nyt kuvan?' :D Kai se alkaa muksuillekin olla automaatio, että uudet jutut kuvataan :D Koko on 104/110, ja reilu on, mutta pidettävä. Småfolkin 98/104 on nyt just ja jetsulleen sopiva, yhden sen kokoisen myin jo pois, kun oli muita saman kokoisia naftimpi.

Kiitos taas Kupla!

Terkuin
Miima

Kommentit (14)

1/14 | 

Hih, ainakin sun muksuilta löytyy keskittymiskykyä ja sehän on iloinen asia!
-ja taas samaa paitaa oon tutkaillut, mutta tällä kertaa näin. :D On muuten TAAS paljon kivemman näköinen sovitus- kuin tuotekuvissa!

2/14 | 

Nojuu, Keltanen parkkerasi siihen ihan totaalisesti, Vihree välillä vähän vaelteli kauempaa hakemaan ISOJA kiviä :D
Paidan värit on muuten jotenkin vielä raikkaammat livenä - tykkään! :)

3/14 | 

Ne on noi kivet ja kepit, ei pojat oikein muuta leikkeihin tarvitsisikaan ;) Me ollaan ulkoiltu niin paljon ettei tahdo edes koneelle ehtiä ja olen missannut tämmöiset alet vallan kokonaan (ei varmaan huono asia, näin välillä), mutta hienoja löytöjä olet tehnyt!

4/14 | 

Joo, kepit on toinen - tosin aika kovassa huudossa ulkona on myös autot, sankot ja lapiot! Niin joo - ite kun olen vähän paremmassa hapessa, jos rajoitan omaa ulkoilua mahdollisuuksien mukaan ;) Kun loppuis toi koivun pölinä, niin pääsisi kunnolla nauttimaan auringosta!!!

5/14 | 

Mulla tää uusi lääke tuntuu toimivan ihan kohtuu hyvin ja oon päässyt nauttimaan auringosta. Milloinkahan tuo mahtaa oikein loppua, kaikkialla on vain hirveästi tuota pölyä. Äsken leikkasin nurmikon ja mietin siinä että olikohan viisas ajatus... No illalla sen viimeistään tietää :/

7/14 | 

Aikaisemmin käytössä on ollut Zyrtec ym. mutta ne joko väsytti tai ei oikein auttanut, nyt kokeiltiin Aeriusta ja ainakin vielä on toiminut, eikä ole väsyttänyt, eikä ole tarvinnut hakea silmätippoja eikä nenäsuihketta.

8/14 | 

Noniin mä melkein arvasin, että se on just se! Ei sovi mulle - pistää mahan niin sekaisin ettei ikinä :(

9/14 | 

Meilläkin noita kiviä ja keppejä kannellaan joka paikkaan, tai siis kepit on ruusuja äidille ja kivet aarteita. :D Kiviä ei kyllä heitellä, ei kai niitä aarteita raaski mihinkään viskoa... ;)

10/14 | 

Toisen aarre on toisen ammus :D Nää ei ole tajunneet ruveta vaalimaan ja jemmailemaan keppejä tai kiviä - paljonhan sitä näkee, että niitä hienoimoia keppejä ja kiviä kuskataan sitten kotiin saakka sieltä puistosta, mutta meillä ne jää sinne puistoon so far :)

11/14 | 

Meilläkin kepit on ihan huippujuttu, joita kerätään ja kannellaan:) Mutta voikukat on nyt vielä tärkeämpiä; niitä on monessa lasissa pöydällä;D
Toi autopaita on yks ihanin, meille kotiutui se lapsimessuilta. Vihreää autoakin pyörittelin Kuplan sivuilla ostoskorissa.. Se on kyllä taas hyvälaatuista Småfolkia, kun lapsimessuilta ostettu oranssipohjainen sienipaita on sitä huonompaa:/

12/14 | 

Huh, onneksi meillä ei ole voikukka-villitystä! Ne tahrat on niiiin ärsyttäviä! :D
Oi, onpa kiva kuulla, että tämä EI ole niitä huonompia! :)

13/14 | 

Meillä on ollut täällä lähes helleilmat kun mittari on näyttänyt 25 astetta plussaa :) topissa ja shortseissa olen itse ollut mutta pienin on saanut olla vielä pitkissä kun kevätaurinko on niin kavala :(

14/14 | 

Täällä oli iltapäivällä 15 astetta - toki varmaan auringossa lämpimämpi (enpä käynyt kokeilemassa). Samahan se mulle, mikä ilma siellä on, kun enemmälti sisäilen nyt vielä jonkun aikaa :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla