Nämä ihanuudet sattui silmään Intersportissa -30%, enkä sitten päässyt ohitse, kun kokokin oli oikea ja ennen kaikkea juuri sopiva jalassa... Väri on kylläkin violetti eikä tuollainen marjapuuro, mutta se nyt ei vaan tule näillä valoilla kuvaan, ei sitten millään...

Onpas ne kevyet jalassa :)

Terkuin
Miima

Kiitokset Wiltsulle seurasta, olipa kiva nähdä!!! Toivottavasti et liikaa väsähtänyt

Kommentit (14)

1/14 | 

Ihunat saappaat! Ja saappaita toden totta on viimeaikoina tarvittu. Mä tilasin nyt kans sillä -50% hyvittelykoodillani itselleni talviloskarit. Saa nähdä, saako mummo nekin :D

ps. Kameleontille lähti tilaus :)

2/14 | 

On ne kyllä, en päässyt ohi millään, vaikka just olin sanonut ääneen, että nyt on ostokuri päällä :D Mutta olihan ne alessa... ;)
Mä päätin etten mene kattomaan edes sinne Kameleontille, kun ei oikeesti nyt tarvita mitään... :D Joten kiva nähdä mitä teille tuleekaan ;)

13/14 | 

Saappaat ovat tosiaan ihanat! Ja kiitos itsellesi seurasta. Vähän jäi harmittamaan, kun bussi tuli niin yllättäen. Ja joo, väsähdin kyllä. Eilen oli pakko mennä jo kasilta nukkumaan ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla