Saatiin

Esiteinin vakioasento

Pinkki sai mustat

Herra Vihreän ruskeat saappaat on mallia Kids’ Crocs ColorLite™ Boot (children’s). Näissä on sivulla avattava tarra, mutta ei se ainakaan tässä koossa ole tarpeellinen. Ehkä jos on pulleajalkainen vauveli, niin sille voi olla käyttöä?

Nämä kenkulit käy yhtä hyvin kaupungille kuin touhuamiseen. Pitää palata käyttökokemuksiin sitten, kunhan saadaan empiiristä tutkimusta alle! Molemmat saappaat on Crocsin nettikaupassa hyvässä alessa, ja jos olet uutiskirjeen tilaaja, niin saat koodilla CROCS10EXTRA vielä 10% lisäalen jo alennetuista hinnoista (voimassa enää tänään su)!

Mukavaa sunnuntaita ja uuden viikon alkua kaikille!

Terkuin
Miima

Yhteistyössä Crocs

Ainiin ja kannattaa seurata Crocsia Instagramissa @crocssuomi - siellä on usein arvontoja ja yllätyksiä seuraajille! Kuvia voi tägät tägeillä #crocssuomi ja #findyourfun

Kommentit (6)

1/6 | 

Millaistahan mitoitusta nuo on? Hinta houkuttaa kyllä! Oon vaan ihmetellyt jo jonkun aikaa, kun en pääse Crocsin sivuilla tekeen mitään, mutta vika onkin ilmeisesti selaimessa (Chrome).

2/6 | 

Taitaa suurinpiirtein pitää paikkansa Crocsin kokotaulukko noiden kohdalla - eli pohjallisen pituus on ilmoitettu jalan pituus + 5mm. Ale on kyllä jo aika kiva jos sen lisäalenkin siihen nappaa :) Höh, mikäs siellä sivuila mättää - kokeile toisella selaimella?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla