Skidillä olivat selkeesti lukeneet, että Miima tilaa heti kun tulee postikuluttomuus ;D Eli tilasin siis yhden Villervallan paidan, kun Skidillä oli ilmainen toimitus!

Koko on 104 eikä ole yhtään reilu n. 95-senttiselle! On se kyllä hitsin kivannäköinen :)

Mutta ihan hirmu vakuuttunut en ole eka pesun jälkeen... Ei se nyt mitenkään tärviölle mennyt, mutta selvää pehmentymää on pinnassa. Vähän minusta vaikuttaa sellaiselta matskulta joka kyllä tulee haituvoitumaan...

Verrokkina viime kevään Villervallaa tähti-pallo-kuosinen t-paita, jossa ei ole lainkaan pesuhaituvaa eikä edes pehmentymää! Ja on käytetty myös syksyllä ja talvella pitkähihaisten alla/päällä, eli käyttöä ja pesua on alla runsaasti. Potkin niiiiiin itteeni päähän ettei näitä tullut hankittua enemmän ja kaikissa väreissä!!! :(

Monenko pesun jälkeen haluatte seuraavan raportin?

Terkuin
Miima

Kommentit (42)

1/42 | 

10 pesua on aika hyvä etappi ja raportointipiste siinä mielessä, että sen jälkeen ei enää kunto juuri muutu.

On tuo paita kyllä hieno, toivotaan nyt, ettei tosiaan mene enää tuon kummemmaksi vaatteen pinta pesuissa.

2/42 | 

Mä just näitä kokemuksia tulin etsimään Tittin-blogista joten kiva kun laitoit sinäkin teidän pesutulokset :D. Ehkä me nyt kuitenkin vielä skipataan nää tällä postikuluttomuudella ja odotellaan vähän lisää pesukokemuksia.

Ulkonäöllisestihän nuo olis niiiiin priimaa, harmi jos laatu ei yllä samaan.

(montakohan kertaa tää kommentti tulee sulle kun täällä päässä näyttää ettei tallennu?)

3/42 | 

Kotvan kestää meillä 10 pesua noissa valkoisissa (hyvä jos kerran viikkoon) :D Mutta raportoin kyllä jossain vaiheessa! Pitää toivoa ettei nyt ihan viimekeväiset kävis...

4/42 | 

No niinpä, ihanan näköisiä on! Pitää nyt kattoa mitä tulevat pesut tekee, että haluaako näitä nyt lisää hankkia!

5/42 | 

No jos noita ei uskalla niin canvashousut kai ainakin uskaltaisi... niihin ei oikein ehkä saa pesunukkaa :D. Se värin päättäminen on niissä vissiin se vaikein osuus :D.

7/42 | 

Joo, eiköhän canvasit pysy hyvänä! Harmi vaan ettei ne pysy näitten päällä, kun minusta ne olis niin kivat :(

10/42 | 

Oho, näyttäisi punaiseen tulleen enemmän hahtuvaa kuin meidän vihreään, harmi ja mä niin jo suunnittelin ostavani näitä muissakin väreissä. Mä jään oottelemaan teeppareita ja lisää pesutuloksia tästä punaisesta raitapaidasta :)

12/42 | 

Niin, en ihan vakuuttunut nyt ole, ja harmittaa, kun tykkäisin noista niin kovin :( Mutta katotaan nyt miten seuraavissa pesuissa käyttäytyy!

13/42 | 

meillä kans tuota viimekesän keltatähteä ja ollu aivan jäätävän hyvä matsku ja huippusöpö :) ei mitään pesunjälkiä! harmi ku laatu vaihtelee niin ni ei voi ikin tietää..:(

14/42 | 

Joo, mulla niin harmittaa ettei tullut sitten hankittua enempää tuota pallo-tähteä, kun on niin hyvä kangas!! On tosi tylsää, kun saa arvuutella sitä laatua nykyään jo aika monen merkin kanssa :(

15/42 | 

Eikös niissä canvashousuissa ollut vyötäröllä nyt se kuminauha-nappi kiristyssysteemi, eikö se toimi teillä?

16/42 | 

Mä sain Skidiltä viime syksynä sellaisen tiedon, että kuminauha-piilokiristys on sellaisissa housuissa, joissa on vetskarit yms - ei näissä resori- ja nauhakiristys -vyötäröisissä :(

17/42 | 

Piti oikein käydä pojan kaapilla tarkistamassa missä on nuo uudet punaiset canvashousut ja kyllä niissä on se kiristyssysteemi, yksi nappi kylläkin ja selän puolella, mutta on kuitenkin :) Asiakkaita on siis kuuneltu ;)

19/42 | 

Mä laitoin niitä canvasshortseja kanssa heti toivelistalle koska niissä oli tuo sama systeemi ja ajattelin että pysyvät varmaan paremmin päällä kuin viimekeväiset shortsit.

20/42 | 

Pallotähti viime keväältä oli todellakin aivan ensiluokkaista laatua!!

Sitten taas raidallinen viime syksyltä pettymys (menettänyt muotonsa pesuissa totaalisesti).

21/42 | 

Oi nekin on ihania, ja nyt niitä tosiaan voisi ajatella kokeilevansa! :) Mutta pitää odotella jotain alekoodia, nyt on niin paljon tullut (ale)shoppailtua ;D

22/42 | 

Joo ihan huippulaatua tuo pallotähti, kun taas raidalliset ei... :/ MEillä ei menettäneet muotoaan, mutta nukkaantuivat lopulta tosi pahasti!

Anonyymi
23/42 | 

Hei, itsekin harmikseni olen tämän laatu vaihtelun huomannut :/...canvas housuihin on kuitenkin tänä vuonna parannusta tullut. Vyötäröllä on kuminauha säätö :). Saa siis hoikemmillekin paremmin pysymään jalassa.

24/42 | 

No tämän ilouutisen juuri kuulin toiseltakin lukijalta, joten kyllä mekin nyt varmasti canvashousut jostain alesta kotiutetaan!! :)

25/42 | 

Kymmenen pesukerran jälkeen olis taas kiva raportoida...ostin viime kesäksi eewelle sen keltaisen raidallisen onesien hupulla...se on aivan raato jo muutman pesun jälkeen...siksi en oo villervallalta tilannut enää mitään ...toinen on duns jonka kuviokankaat on heti pesuhahtuvaa täynnä parin prsun jälkeen....ei sen puoleen småfolkillakin on jotkut puserot ihan kauheita...varsinkin tyttöjen puserot...pojilla vain puserot muutamat ovat saaneet sen hahtuvan pintaan...

26/42 | 

No mä koitan nyt saada pestyä, vaaleissa vähän kestää tuon pyykkikorin täyttyminen :)
Dunsia en ole minäkään ostanut moneen vuoteen - meillä ne on levinneet ja lyhentyneet entisestään eikä sovi ollenkaan meidän lasten kropille... Ja Småfolk myös vaihtelevaa tosiaan, samoin kuin Maxomorra.

29/42 | 

Hommaat niitä colorcatchereitä niin voi pestä kaikkea sekaisin :) meillä menee mustat ja vaaleat (ei kuitenkaan ihan koko valkoiset) samassa koneessa niiden värisiepparien kanssa. Nyt pyörii enää valkoiset ja värilliset erillään.

30/42 | 

Siis mulla on niitä sieppariliinoja, jotta voin pestä valkoiset ja tällaiset valko-värikkäät kuten tämäkin paita, yhdessä. Tummien joukkoon en laita muita, kun sitä pyykkiä tulee muutenkin, ja minusta se on liinojen tuhlausta (nekin maksaa jonkun verran eikä tee mieli joka koneelliseen liinoja tuhlata) ;) Eli mä pesen valko-värilliset, puna-keltaiset ja tummat ominaan.

31/42 | 

Mä tykkään paljon Villervallasta, tähdistä ja raidoista =) Meille ei ole tainnut osua yhtään kunnolla haituvaista vaatetta, vaikka niitä oon kyllä blogeissa nähnyt. Toi punainen raita on ihan lemppari tästä mallistosta.

32/42 | 

Joo, mullekin Villervallan kevätmallistot on rakkaita ja tuo punaraitainen oli pakko ostaa :) Kattoo nyt mitä se sanoo useammista pesuista ja miettii sitten raskiiko ostaa lisää!

33/42 | 

meillä juuri tossa samassa tähtikuosissa kolmet leggarit viime keväältä ja kaikki vielä kuin uusia, vaikka on paljon pidetty ja pesty. samasta mallistosta lapsilla myös raidalliset paidat, joissa tähti edessä - ne nukkiintuivat heti ekassa pesussa ja nukkaa on tähän mennessä jo todella PALJON. joten materiaali todellakin vaihtelee! mistäs sitten tietää, mitkä hyviä, mitkä ei....niinpä niin. ja jumpsuitit ovat nukkiintuneet kanssa jonkin verran, mutta niissä se ei niin näy, kun niissä tummemmat värit ja valkoiset vain raitana, mutta noissa puseroissa valkoista enemmän, niin nukka näkyy jo selkeästi... ihania kyllä nuo Vilervallan kevään uutuudet - että jotain tekisi mieli tilata=)

35/42 | 

Hypistelin perjantaina Skidin kaupassa tämän kevään jumpsuitia, mutta jätin kauppaan juuri sen pehmeyden vuoksi. Viime kevään jumpsuitit oli samanlaista pehmeäpintaista kangasta ja pesun jälkeen näky ei ollut kaunis... Kokemusta viime keväältä kolmen jumpsuitin verran.

37/42 | 

Ihanaihanaihana paita!!!! Mutta murr laadulle! Miten vaikeaa tasaisen laadun takaaminen oikeesti voi olla?!?!?! Blaa!:T on muutes pysyneet meillä tosi hyvinä! Ne ankatkin!

38/42 | 

Mulle taitaa taas kirkkaanpunainen tehdä paluutaan ykkös-suosikki-väreihin :) Siis syrjäyttääkseen keltaisen! Tuntuu olevan hankalaa olla tasaisen laadukas, merkillä jos toisellakin.. Mä olen heittänyt Blaat jo kuivurinkin kautta eikä ne ole tainneet siitäkään suuttua ;D

39/42 | 

Noissa villervalla kanvas housuissa on muuten sitten leveä kuminauha kiristus vyötäröllä, joten sopii nyt hoikiksillekin hyvin. Meidän poika on tosi laiha ja kyllä me jo viime vuonna tuolla narukiristyksellä saatiin pysymään housut, ainut et hankala oli itse solmia. Noi on kyllä niin ihanat :)

40/42 | 

Niin olen nyt saanut tietoa, että olisi viimeinkin kiristettävä kuminauhasäätö, jes!! Tulen kyllä ostamaan niitä nyt alesta!! Meillä ei jotenkin ole onnistunut nauhoilla kiristettävien pitäminen :/

Anonyymi
41/42 | 

Noista pesutuloksista sen verran, että itse ostin juuri ihanan sinisen villervallan haalarin skidistä. Ja se päästi ihan tolkuttomasti väriä käsin kun sen ensimmäistä kertaa pesin. Noin 20 huuhteluvettä ja viimeisessäkin vedessä vielä sinistä. Toisaalta taas villervallan eko-malliston haalarista ei lähtenyt mitään. Mutta varoituksen sana tuosta haalarista, se oli sitten intiassa valmistettu hihaton samettinen haalari. Mutta varokaapa noita intiassa tehtyjä haalareita ainakin.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla