Reimalla olivat niin ihania, että saimme lahjakortilla valita Reimashopin valikoimasta mieleisiä kevät-vaatteita meille testiin! Teitä varmaan kovasti yllättää mikä takki sieltä ensimmäiseksi ostoskoriin hyppäsi...

Tummanharmaa Reima Leap Herra Vihreälle! Tai pakkauslista väittää hänen olevan sininen... ei tuo kyllä ole sinistä nähnytkään! Mutta tässä päästään nyt heti käsiksi tähän koko-hämmennykseen! Otin siis kokeiluun koot 110 ja 116, ihan vaan siksi, kun tässä nyt on ollut uudesta mitoituksesta puhetta vähän siellä ja täällä... Eli tässä takit ovat päällekäin, ja minusta kyllä hämmentävän saman kokoisia!!

Leveydessä ei ole lainkaan eroa, hihanpituudessa ja helmassa tuollainen 1-1,5 cm! Onko peräkkäiset koot todella näin samankokoiset?

110
110

116
116

Vihreä on jotain reilu 105cm pitkä, en ole nyt mittaillut. Koon puolesta 110 on varsin riittävä ja kasvunvaraakin on, mutta jos ero on noin pieni, niin kannattaako kuitenkin ottaa isompi? Toisaalta tuo 116 näyttää vähän turhan pitkältä takaa... Aaaargh, kummanko pidän????

110
110

116
116

No entäs sitten nämä pöksyt? Kummanko koon ottaisitte? Housut on Reimatecit ja nimeltään Suoja.

Lahkeenpituudessa sentään on vähän enemmän eroa.

Otin Vihreälle myös tämän limen Lento fleecetakin kokoa 116, koska halusin kokeilla play layersin toimivuutta.

Heti jo ennen varsinaista käyttöäkin ihmettelen, miksei niskassa ole lainkaan kiinnitystä? Nepit löytyy vetskarin vierestä ja hihoissa on yhdet nepparit.

Pinkki valitsi itselleen Liuku Softshell takin ja mustat Reimatec Timmi housut.

Takin väriä ei saa kuvaan millään, se on tosi kirkas pinkki, oikeastaan neon! Sisäpinta fleeceä, kuten softshellissä mielestäni kuuluukin!

Housuista löytyy vyötäröltä piilokiristys, ja suorat lahkeet voi kiristää kuminauhalla! L-E:lle tiedoksi, että tuossa muovikappaleessa on lovi, johon kuminauhan voi teljetä!

Sekä takki että housut ovat kokoa 134, ja Pinkillä mittaa viime mittauksessa (en muista milloin) ollut 128.

Pelkäsin että housut olis kamalan isot, mutta eihän nuo ole :O Kengät on mustat, joten ei nyt oikein erota tuota lahjetta, mutta lahkeet siis ei osu maahan, vaikka niissä mittaa onkin reilusti - luulisin että kun lahkeensuu vielä kiristetään, niin oikein hyvin voi keväällä käyttää :)

Nyt sanokaas mielipiteitä noista Vihreän vaateksista - kumpaako kokoa pidän ja kumpaako palautan???

Ja suuret kiitokset Reimalle, näitä testailemme tiiviisti kevään koittaessa!!

Terkuin
Miima

Kommentit (65)

Anonyymi
1/65 | 

Isomman valitsisin itse. Koska lapset kuitenkin kasvavat ja menee pidemmän aikaa.

Kirmiina

3/65 | 

Minä ottaisin takista isomman ja housuista pienemmän Vihreälle :D. Mutta ehkä vain siksi että meidän tytöllä toimii niin :D.

Saattaa sitten hyvinkin olla tuo Pinkin takki sen yhden näkemäni Reimatec-takin värinen, sekin oli "punainen" :D.

Ja mähän sanoin että olisin tarvinnut KÄYTTÖOHJEET niihin housuihin.... mä mitään lovia hoksannut (mutinaa ja jurputusta ;)). Kiitos siis, nyt mä osaan käyttää niitä :D. Ja tunnen oloni todella tyhmäksi kun ihan tuolleen sormella osoitellaan ;D.

4/65 | 

Hei, meillä oli sekä SININEN Leap että harmaa pojalla kokeiltavana, kun en osannut päättää väriä sovittamatta. :D Siis mun mielestä tuo teidän takki on sininen (murrettu kylläkin tummanharmaaseen/mustaan). Meillä asuu enemmänkin värisokeita kuin vain mä... poikakin sanoi siniseksi. :) Meille jäi harmaa, koska kaapissa oli jo odottamassa toinen välikausitakki kauteen, joka on t.sin.. Muutenkin meidän tummatukkaiselle pojalle tuo vaalea sopi paremmin. :) Lisäksi takin ei tarvinnut olla kaikkein käytännöllisimmän värinen, koska Ticketin takki tulee olemaan "se joka kelin pihatakki".

Ottaisin varmaankin sinuna tuon isomman koon, varsinkin jos sovituksessa ei ollut alla fleecea tai muuta paksumpaa kerrosta.

Kooista olen minäkin hämmentynyt. Meillä oli takit 128cm ja 122cm... ja täytyy sanoa, että aika nimellinen kokoero noiden välillä. Ja jos näin on myös kokojen 116cm ja 122cm sekä 116cm ja 110cm välillä... eipä taida olla paljon eroa kooilla 110cm ja 128cm!

Tytölle 118cm olisi käynyt koko 122 hyvin, mutta kun takeissa suunnilleen sama leveys ja hihoja kuitenkin kiristettävä tarralla... otettiin tuo isompi (plus ei tarvinnut vaihtaa, koska koon 122 takki olisi ollut väärän värinen neidille). Otin meidän pojalle tuon 122cm, pojalla pituutta suunnilleen saman verran kuin hra vihreällä, mutta enemmän raamia ja lihasta... näytti suunnilleen saman kokoiselta päällä se 122 takki kuin teillä tuo 116cm.

Anteeksi jaarittelu, mutta nää koot saa vauhtiin... :D

7/65 | 

Joo, mutta katohan näitä syksyn housuja, jotka jäi siis oikeesti lyhyeksi kesken syksyn, miltä ne silloin näytti...

http://vari-epa-suora.blogspot.fi/2012/08/reimaa-testiin.html

Että sillä vähän nyt mietin kannattaako ottaa noita pienempiä housuja...

Ja höh, pitääkö mun nyt poistaa sun nimi tuolta jos sää sen osoitteluna otat???? :D Minusta niissä kyllä oikeesti voisi olla ohjeistus, koska se taskunenkin on aikas piilossa siellä lahkeen sisällä!!!!

8/65 | 

Mä ottaisin tietysti isomman koon, niinkuin moni varmaan on huomannut, että valitsen mielummin hieman reilumman;) Mut tosi ihanaa, että sä sait tuon sun(kin) himoitseman takin! :)

9/65 | 

Vai että sininen... :D

Ei ollut alla mitään kerroksia. Hassua että kokojen välillä on niin pienet erot!

Ja saapi jaaritella ;)

10/65 | 

Just laitoin tuohon ylemmäs linkin syksyn housuihin jotka jäi lyhyeksi kesken syksyn, ja sen perusteella arveluttaa noi 110 housut...

12/65 | 

Kyllä se voi olla että otan isommat, kun takeissa kuitenkin niin pieni ero... ja sitten 110 housut taas saattais jäädä kesken kevään lyhyiksi. Mä luulen, että kun toi on niin laiha, niin noi housut näyttää isommilta kuin onkaan!

13/65 | 

:D No ei tarvii, tuossahan oli silmäniskuhymiö :D. Ihan oikeasti kiitos ohjeistuksesta! Mä en tosiaan huomannut ollenkaan sitä lovea, mun silmät ei jotenkin nähneet sitä ollenkaan :D. Sen taskun missä se systeemi on niin kuitenkin löysin ihan sujuvasti.

Eli olen edelleen sitä mieltä että käyttöohjeet ei olis ollenkaan hullumpi juttu - tuskin mää ainoa hölmö olen :D.

Muistin juu kyllä että teillä jäi ne 104 lyhyeksi... että kyllä sää mun puolesta voit pitää nuo isommatkin, ei ne mitenkään jätiltä nekään näytä.

14/65 | 

Joo, siis ihan tosissani olen, että saisi olla ohjeet eikä tarttis kaivella ja penkoa että miten tää nyt toimii!!!

Vertasin Po.pin 110 ja noi Reiman 110 on hieman lyhyemmät, joten kyllä mä taidan noihin isompiin kallistua, en viiti pienempiä ottaa! :)

15/65 | 

En muuten oikein ymmärrä että miten ne syksyn housut näytti tuolta ja jäivät sitten kuitenkin lyhyiksi kesken kauden :O. Vaihtuiko ne yllättäen kaapissa pienempiin :D.

16/65 | 

Mä ottaisin varmaan 116 takin ja 110 housut =)
Mä en tajunnut meidän testihousuissa tota kiristystä, paitsi sitten kun lahkeet oli jo repaleiset =D
Play with layers vaatii mun mielestä vielä vähän kehittelyä... Varsinkin toi hihan kiinnitys ei pidä millään. Jos siellä hihassa olisi useampi neppari, niin jakautuisi veto niille neppareille. Fleeceä ei myöskään saa helposti kiinni kun se on kuorikerroksessa kiinni.

17/65 | 

hmmm. Viime aikoina tuskistellut Reiman kanssa samaa, pienet on kokoerot. Olin ajatellut sen johtuvan meillä vaatteiden eri vuosimalleista, mutta näköjään se on oikeastikin pieni.

Anonyymi
18/65 | 

Minä taas ottaisin pienemmän koon. Kun poika on kerran 105cm pitkä, niin koko 110 on passeli senkin puolesta. Inhoan pussittavia vaatteita ja ne mielestäni hankaloittavat lapsen liikkumista. Ja sit on hyvä syy jo aiemmin ostaa uutta... ei ehdi niin kyllästymään, kun menee pieneksi. Mutta onhan tuo tosi pieni tuo koko ero, että ihmettä on joo...

20/65 | 

Mä väittäisin että tuollaisella kuikelolla siitä koosta vaan saa väärän käsityksen kuvassa, kun leveyteen ei mene yhtään... sitten kun istuu pyörän selkään, niin lahkeet onkin pinkeenä jalkaremmien varassa...

21/65 | 

Mä saatan kuitenkin kallistua isompiin molemmissa, kun kyllähän se syksyllä harmitti kun ne housut jäi kesken lyhyeksi... vaikka onkin seuraava käyttäjä perässä tulossa, niin olisi kuitenkin kiva, jos käyttöä olisi vaikkapa reilu yksi kausi.
Play layers on hyvä idea, mutta miten sen saisi oikein kunnolla toimivaksi?

23/65 | 

Varmaan vähän reilu, en ole mitannut nyt ;) Enkä itekkään tykkää liian isoista vaatteista, mutta on sekin ärsyttävää jos vaate jää pieneksi kesken kauden.. en tiedä!

24/65 | 

Niinhän noi kaikki nyt jankuttaa :D Mutta jos ajattelisin että noi housut olis erityisesti syksylle ja käyttäisin keväällä takkia punaisten Po.pin housujen kanssa enempi... hmm..
Ja kiitos :)

25/65 | 

Nyt vasta ehdin lukee edelliset kommentit: isommat housutkin joo. Mutta mitähän kokoa tuosta takista kyttäis Johannekselle ens vuodeksi?! Poika on nyt aika tasan 100cm, vuoden päästä max 110cm. Pitääkö jotain 122cm kattella?! Tuohan on aika vanttera kaveri...

26/65 | 

No itse asiassa nyt meinaan pitää nuo pienemmät :D Koska jos me kerran on ne testiin saatu, niin onhan se tarkoitus, että niitä testataan just nyt (tai siis tänä keväänä), ja silloin parhaiten istuva on paras koko! :)
Teidän pojat on niin hämmentävän eri mallisia kuin meidän pojat, että en yhtään osaa sanoa miko koko teille olis hyvä :D

27/65 | 

No mä ottaisin varmaan nuo isommat housut, jos teillä jotkut muutkin jo on! Keväällä se "välikausi" menee kuitenkin niin nopeata, ettei niitä vedenpitäviä housuja kovin montaa viikkoa tarvii.;)

28/65 | 

Mä päätin nyt ottaa pienemmät molemmat, testataan niitä nyt keväällä, kuten varmasti tarkoitus on :) Ja seuraava käyttäjähän niille on kasvamassa!

29/65 | 

Olivatpa Reimalla ihania, kun noin kivoja juttuja saitte valkata! :) Mä kans en nyt pääse yli siitä vaaleanpunaisesta Leapista ja siitä on tulossa kovaa vauhtia pakkomielle numero 1. Tuo kokoasia on kyllä jännä. Vertailin nimittäin silmämääräisesti takkeja Anttilassa kuun alussa ja mielestäni ne vastasivat ihan hyvin kokoaan. Toisaalta tyttö ei ollut mukana sovittamassa. Jäin kyllä sitten lopulta miettimään, että ottaisinko koon 122 vai hyppäisinkö suoraan kokoon 128. Ihan hirveästi ei eroa kyllä ollut.. Täytyy vielä miettiä. Syksyksi vasta hankinta, joten yritän olla pitämättä kiirettä :D

Pinkin takki näyttää kans aika namilta!

30/65 | 

Höh, hävitti mun kommentin??

Niin, olivat kyllä Reimalla eri ihania :) Mä en ole vieläkään nähnyt sitä vaaleanpunaista Leapia livenä - se on varmasti herkku! Mä nyt päädyin pitämään takissakin pienemmän koon, koska on siinäkin tuota kasvunvaraa, ja tuollaisella hennolla se vaan korostuu jos on liikaa väljää. Käykää syksymmällä kokeilemassa mikä teille olisi paras koko :)
Toi softshell on aika räväkkä, mut hyvällä tavalla :)

32/65 | 

Pitää varmaan itsekin vähän kuvailla noita varastoja ja niiden kokoeroja. Playlayersin niskanappia olen kaipaillut minäkin, 4-vuotiaalla päätin pitää PL ominaisuutta toissijaisena, osaa se jo niin ketterästi pukea, ettei kiinnitettävyydellä ole niin väliä. Pienemmällä hyödyllisempi.

33/65 | 

:D Aijjaa, täällä taas onkin muutettu mieltä :D. Mä jo aattelin että päädyinkö meillä ihan vääriin kokoihin kun kaikki tuntuu ostavan hirveen reiluja... Mutta mun mielestä sopivampi on parempi kuitenkin. Meillä ainakin tytöllä 104 takissa on ihan maksimipaljon hihoja, isompi olis sen puolesta liian suuri. Vaikka erot kokojen välillä oliskin pieniä mutta kuitenkin niitä on!

34/65 | 

Mua vähän harmittaa kun kaikki kohkaa noista Leapeista ja meille niissä ei tunnu olevan oikeaa väriä :D.

35/65 | 

Minä otin rohkeesti" pojalle 110cm Laava takista, poitsu on 94-95cm ja aika tukeva.Ihmeen pientä mitoitusta ovat tämän kevään vaatteet,kerrottakoon että meillä menee reiman toppatakki 86vm vielä eikä ole vielä naftikaan:)

36/65 | 

Toi yläkulmassa oleva nätin merenvihreä/turkoosi takki oli kans livenä ihan vihree. Siinä tosin 104cm oli meille liian iso. Mikstuura on malliin ommeltu joten naftimpi kuin noi mitä ei oo ommeltu malliin.
Noi pienemmät housut ehdottomasti.

37/65 | 

Joo, kyllähän tuota fleeceä voi kätevästi käyttää ilman napittamistakin! Voihan se olla että helposti menee siihen että käytetään irtaimena..

38/65 | 

No mut jos verrataan lapsen pituuteen, niin toi 116 olis ollut Vihreälle samassa suhteessa kuin teidän 104 ;) Että mähän otin nyt pienemmän!

42/65 | 

Ja sitten kun noilla housuilla ei voi lopukeväästä pyöräillä, niin mä sanon teille kaikille, että mitäs mä sanoin ;D

43/65 | 

Olettepa saaneet kivat vaatteet testiin! Kokoasiat on niin kummia. Lindexillä mallailin jotain takkeja vähän aikaa sitten, ja niissä oli myös vaivainen sentti jossain kohtaa eroa.

44/65 | 

Mä kuules luulen että tuo on lähemmäs metrin mittainen jo että ei ehkä sittenkään? No, ens kuussa mennään ehkäpä ylimääräiseen neuvolaan niin saa niitä ihan oikeita mittoja sitten :D. Voihan se olla ettei olekaan kasvanut yhtään vaikka vaatteet alkaa väittämään muuta :D.

Tajusin muuten just että muahan kiinnostaa ihan älyttömästi erityisesti Pinkin softshell-testailut! Tuohan vois olla tarpeeksi pirteä meillekin :D.

47/65 | 

Arvaa jaksanko odottaa syksyä kuitenkaan. Ensimmäinen parempi alekoodi tai ale ja takki on täällä :D

L-E, se Leap on livenä niin hyvän näköinen! Vaikkei vaaleanpunainen nyt välttämättä ole ihan meidänkään juttu (eikö?). Tulihan meille Ticketin toppatakkikin samassa sävyssä :D

Mä taidan kyllä kans kaartua siihen 122 cm takin puoleen, jollei tyttö nyt päätä yht äkkkiä kasvaa vaikka kymmentä senttiä ens kesänä. Liian iso on kuitenkin... liian iso.

50/65 | 

Tää oli kyllä ihana juttu ja löytyi juuri meidän näköiset vaatteet! :) Koot on aina sellainen juttu, että ihmettelyä ja puheenaihetta riittää! :D

51/65 | 

Millon se meinaa himmata sitä kasvua - ei ihmisestä voi 3-metristä kasvaa!!!! :O
Ja softshell kyllä on nimenomaan pirteä!! :)

52/65 | 

Kivat setit oot valkannut. :) Minusta tuo takki on 116cm parempi ja housuista pienempi, kuten muutkin tuolla jo sanoi ja niihin taisit ainakin housuissa päätyäkin. ;)
Minusta tuo Denim-takki eli Leap on yhtä kokoa pienempää kuin lapussa lukee, siis mitä Reiman liikkeessä vertailin muihin takkeihin, niin on pienempää mitoitusta.

Mutta silti itsekin täällä nyt pähkäilen minkä koon tuosta takista Emilille (n.120cm) tilaan. En tartteis välttämättä nyt kevääksi yhtään takkia vaan ennemmin syksyksi, joten jos 134cm vastaa n.128cm, olisiko se liian sopiva syksyllä?..
Jos siis vanhat merkit pitää paikkansa ja osaan kasvun edelleen arvioida on Emil syksyllä jo n.126-128cm pitkä. Olisiko se 134cm joka vastaa 128cm sitten jo nafti.
Jos tilaan sen 140cm, niin vastaako se 134cm? Se olisi siinä tapauksessa varmempi valinta ja jos kokojen välillä ei ole edes suurta eroa ja meidän pojilla on ne pitkät kädetkin.. Voi Plääh! :D
Sori että täällä nyt sinulle näitä mietin, mutta sattui niin sopivasti sama aihe. ;D

53/65 | 

Otin molemmista nyt pienemmät, kun meillä on näitä lyhytselkäisiä, enkä tykkää siitä jos se takin helma roikkuu kuin mekkona siellä ;)

Teidän pojat kyllä kasvaa kuin heinä :O Meillä tulee ehkä vuodessa nippanappa tuolainen kasvu mitä teillä puolessa vuodessa ;) Että en kyllä osaa sanoa juuta enkä jaata teidän kokoon :D Ehkä käyt kattoon livenä kokoeron noiden kokojen välillä, ja jos niissäkin on näin pieni ero, niin isompaa stten?

54/65 | 

Ennustehan on "vaan" 188cm :D. Mutta just nyt luulen että se ei lopeta kasvamista ikinä ;). t: nimimerkki siirryimme juuri 104 senttiseen Molon talvihaalariin kesken kauden

56/65 | 

Heh, varmaan jotain kummaa juomavedessä? :D
13v. oli vuoteen kasvanut 10cm ja kyllä nuo muutkin sen n.7-10cm on kokoajan vuoteen kasvaneet. Saa nyt nähdä tasoittuuko Emilin kasvu, silloin menisi pienempikin koko, mutta en tiedä uskallanko ajatella niin..
Sepä se kun kävin jo hypistelemässä ja totesin että 134cm olisi oikea koko kevääksi, mutta menisikö syksyllä. On tää niin tätä!
Pitää varmaan kuitenkin sopiva ottaa, kun lahjakortin sain minäkin yhteistyöstä Reimashopiin ja olisihan se hyvä sopivia sitten esitellä. ;)

57/65 | 

Joo, mä puntaroin noiden kokojen välillä, että pitäisikö nyt valita sellaista mikä menisi pitempään, mutta totesin sitten, että kun tässä on tämä testaus-ajatus, niin ehkä parempi olla tämän tulevan kevään istuvia ja sopivia :)

59/65 | 

On meilläkin se 98 jo aika kikkana mutta en ala punaista kaivelemaan nyt käyttöön - mennään sit Kiddolla jos alkaa ahdistaa (ja muutenkin suojasäällä, mikä mahdollisesti piakkoin alkaa olla ajankohtaista yhä enenevissä määrin)!

Anonyymi
62/65 | 

Hyvähyvä.

Testatkaahan ihan sopivia vaatteita, niin saadaan parempaa testaustietoa. Liian isot ja pussittavat kun saattavat kuluakin enemmän käytössä. Lisäksi lapsi saattaa mieluummin käyttää sopivia (yllätys?).

63/65 | 

Totta että jos on liian iso, niin helposti kuluu vekeistä. Noissa takeissa ei ero ole suuri - housuissa näkyvämpi, mutta pelkään että taas jää lahje lyhyeksi ennen aikojaan noissa pienemmissä.. mutta katellaan :)

Anonyymi
64/65 | 

Täällä kun on ollut tuota Leap-takki intoilua, niin vinkkinä vaan kaikille, että tänään ja huomenna (16.-17.3.) on citymarketissa kaikista lastenvaatteista -30%. Ja verkkokaupassa näyttää olevan esim. tuo Leap- takki kahdessa värissä ja joitakin vk-haalareita. Myös muuta Reimaa, kuten vk-rukkaset. Ja tuo aleprosenttihan jo tuntuu jossakin! Myymälöissä on se sama ale, mutta minusta siellä on vähemmän valikoimaa. Verkkokaupassa oli hyvin vaikka mitä. Tosin postikulut tulee päälle. Myös talven toppaa oli tarjolla, esim. reimatec+ haalaria.

65/65 | 

Leap-intoilua :D Joo, sitä on liikenteessä! Kiitos vinkkauksesta - tuohan on tosi hyvä ale uutuuksista!! Kaupoissa tosiaan on aika suppea (ja sini-pinkki) valikoima, hyvä jos verkosta saa paremmin!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla