Yleensä meidän kämppä on kesällä toooosi kuuma, kun aurinko paistaa olohuone-keittiö-akselin isoihin ikkunoihin koko päivän. Tänä kesänä ei ole ollut sitä ongelmaa ja olenkin saanut aika paljon pitää jalassa ihan tavallisia villasukkia. Mä kaipaan sukkia jalkaani sisällä, vaikka ulkona olisin paljain jaloin sandaaleissa (jos on tosi lämmin ja tarkenee sellaisissa). Inhoan kaikkea roskaa ja nöyhtää mikä tarttuu paljaisiin jalkapohjiin. Ihan välttämättä tarvitsen sukat yöllä, muuten ei tule hyvät unet. Jos on kovin helle, niin tavalliset villasukat on jopa mulle liikaa. Puuvillaiset sukat taas ei tunnu kivalta, eivät ole tarpeeksi lämmittävät. Lindexin alekorista löysin tähän ongelmaan ratkaisun: merinovillasekoitesukat! Sopivan ohuet kesäöihin, mutta kuitenkin tarpeeksi villaa että lämmittävät ja hengittävät. Hintakin oli alle 3e alennuksella. Olisi pitänyt hamstrata enemmän kuin kaksi paria...

Terkuin
Miima

Kommentit (8)

1/8 | 

Kiitos vinkistä! Mä tein kyllä viime yönä historiaa, kun sain nukutuksi ilman sukkia. Sellaista ihmettä ei ole aiemmin tapahtunut. :D Lisäksi tarvisi hankkia myös varrettomia sukkia. Musta tuntuu, ettei jalkojen ole kiva olla edes heltellä ilman sukkaa sandaalissa. Pitäis varmaan vaan harjoitella, kun eihän se sukka siellä sandaalissa kivalta näytä... :/

2/8 | 

Olen minäkin joskus nukkunnut ilman sukkia, mutta se ei ole yhtään kivaa, joten mieluummin sitten vaikka näillä! :D Mä käytän keäsllä puuvillaisia avokassukkia kaikissa kengissä missä voi, mutta ihan sandaali-sandaaleissa on oltava ilman (ja etittävä ne sukat käsiinsä heti sisäydyttyä :D).

Anonyymi
3/8 | 

Tätä se on Suomen kesä, kesätoppatakit, kesävillasukat ja seuraavaksi varmaan lasten kesätoppahaalarit :))
Sellaisesta "kesätoppatakista" mulla oli ale-pakkomielle, ja vihdoin löytyi ! Ihan jopa kivijalkaputiikista! Ja kappas, varmaan jo tällä viikolla pääsee käyttöön :(

4/8 | 

Joo, on kyllä ollut aika surkea kesä.. Meinaatko sellaista kevytuntsikkaa, vai onko joku muu kesätoppatakki? :-D Hyvä että löysit alesta, minäkin oikeestaan tarttisin, mutta olen keskittynyt kesäisempiin kamppeisiin :-)

5/8 | 

Olipas hyvä alelöytö! :)

Minäkin tykkään käyttää villasukkia myös kesällä ja puuvillasukissa tulee harvoin kuljettua. Villa(sekoite)sukka on vaan niin erituntuinen jalassa kuin puuvilla ja lämmittäähän se huomattavasti paremmin.

Bongasin tässä vähän aikaan sitten sittarin alesukkalaarista mustia, kotimaisia merinovillasekoitesukkia 3-4 eur. Ostin tietysti heti useammat kerralla ja tänä kesänä niille onkin ollut kovasti käyttöä.

Ainoa ongelma kokomustissa kaikkeen sopivissa sukissa on, että ne sekoittuvat turhan herkästi tuon mieseläjän myöskin villasekoitteisiin sukkiin, kun meillä on jalassa kokoeroa vain 1-2 numeroa :D Mustien sukkien parittaminen pesunjälkeen onkin haasteellista, enkä ole oppinut käyttämään niitä sukkienparituskoukkuja, vaikka olen niitäkin joskus tarmonpuuskassani hankkinut.

6/8 | 

Ihanaa kun löytyy muitakin myös kesällä villasukkia suosivia - yleensä saa enemmänkin vinoja katseita viluvarpaineen :-D Sä oletkin löytänyt myös hyviä sukkia! Mutta ymmärrän paritusongelman, se on ärsyttävää! Meillä on aika sekalaista sukkaa niin eivät mene sekaisin, vaikka tyttären kavio alkaa olla omani kokoinen :-)

Anonyymi
7/8 | 

Varmaan se "oikea" kesätoppatakki on kevyt untsikka. Itsellä kaikki kevytuntsikat mitä kokeilin, oli liian laatikon näköisiä päällä. Tuo minkä minä ostin, on kyllä sellainen tikkitakki, kevyellä toppauksella. Ihan vaan Vila-merkkinen

8/8 | 

Ai joo sellainen! Mä olen kulkenut aikalailla nahkatakissa nyt, mitä ei yleensä kesällä tarvi tehdä... :/

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat