Tälleen työläisenä mulla kyllä laahaa postaukset ihan törkeesti! Noh, viime viikonloppuna käytiin joka tapauksessa kesän ekalla reissulla risteilemässä Viking Gracella. Toi oli ainoa paatti mihin kerettiin (lyhennetyn) työpäivän päätteeksi - Helsingin päässä lähtevät niin aikaisin, ettei maakunnista kerkeä kyytiin työpäivänä! Gracella on käyty ennenkin, ja se on kyllä kesäaikaan tosi kiva sanotaanko 4-10-vuotiaiden kanssa, kun konferenssitilatkin on otettu lapselliseen käyttöön. Hyvää kuntoilua tulee, kun juostaan kolmen kannen eri leikkipaikkojen välillä! Hetken hengähdys koettiin oikeastaan vaan kun pojat osti omilla rahoillaan Legoja, ja niitä rakentelivat hytissä. Muuten kyllä vauhtia riitti koko risteilyn ajan. Oli meillä 15veekin mukana, mutta hän huiteli enimmäkseen omilla teillään.

Onko teillä reissusuunnitelmia kesäksi?

Terkuin

Miima

 

Kommentit (2)

Vahteristonemäntä
1/2 | 

Kivoja reissutunnelmia :)

Mäkin mietin, että pitäiskö tehdä joku risteily poikasten kanssa. Melkein joka kesä ollaan muistaakseni käyty. Laivalla on niin kätevää, kun on kaikki palvelut saman katon alla ja kesäaikaan tosiaan lapsille riittää rutkasti leikkipaikkoja. Toisaalta sitä aina jotenkin kuvittelee, että saisi itse nautiskella rauhassa illallistaan, mikä ei tietenkään tällä kokoonpanolla toteudu. Myös hyttielämä (vaikka siellä ollaankin mahdollisimman vähän) kiristää pinnaa ainakin peruskokoisessa hytissä.

Lähdenkin ystävän kanssa naisten kesken risteilylle parin viikon päästä, kun saan pikkuveikan kaverisynttärit suoritettua ;)

Joku perheen yhteinen lomareissu olisi kuitenkin mukava toteuttaa. Mitähän sitä keksisi? Jotenkin tämän kesän suunnitelmat ovat ihan levällään ja lomatunnelmaa haetaan edelleen. Pikkuveikalla on parhaillaan lääkekuuri korvatulehdukseen ja jonkinlainen oksennustautikin iski siinä välissä. Nyt olen itse kesäflunssassa veto poissa. Plääh.
 

Miima Väri-epä-suora
Liittynyt29.9.2015

Kesällä risteily on tosiaan tosi kiva lasten kanssa (tai no ei ole kokemusta kuin Gracesta nyt viime vuosilta, mutta siihen ainakin oltu tyytyväisiä). Nykyään löytyy perhehyttejä ja muita ihan kivasti ainakin näiltä uudemmilta/uusituilta - sellaisiin vanhanmallisiin neljän seinäpedin hytteihin en enää edes viittis lähteä! Meillä oli nyt premium hytti, jossa parisänky ja kahdelle vuodesohva, ja siihen mahduin neljän lapsen kanssa hyvin. Siinä oli kiva iso maisemaikkuna ja vähän extraa - ilmainen minibaari ja ilmainen a la carte aamiainen (jos se aamiainen olisi maksanut 18e, niin viidelle ilmaiseksi on jo aikas iso bonus!).

Kivaa naisten risteilyä sulle!!

Me lähdetään ens viikonloppuna Saimaalle (taas), lapset tykkää siitä paikasta, ja nyt kesäaikaan siellä on auki myös kiipeilypuisto, mihin pitäisi myös suunnata!

Paranemisia kaikille toipilaille!!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla