Havahduin tässä siihen, että niitä kalliita Love from Australia lampaankarvakenkiäni pitäisi varmaan hoitaakin, etteivät menisi heti huonoksi! Googlettelin ympäriinsä, ja aika heikkoa on kuulkaas tarjonta hoitoseteistä... Calossissa olisi UGG hoitosetti 30 e + postikulut. Natureshopissa Emu hoitosetti on loppunut... Vaan sitten löysin!! Baobabkids verkkokaupassa Emu Care Kit puoleen hintaan 10 e!!! Ja postikulutkin vain 2,50 e. Heti lähti tilaus! Jos sullakin on tarvetta, niin täältä löytyy!

Terkuin
Miima

Kommentit (4)

1/4 | 

Hei mä oon Uggeihin suihkuttanut ihan tavis-WOLY spraysuojaa, joka käy tyyliin kaikille materiaaleille. Silti hyvä tarjous tuo vinkkaus, jos haluaa hifistellä!

2/4 | 

Joo, varmaan käy joku muukin suoja :) Tuossa on myös joku pesuaine, jos tulee sotkuja (onneksi ne on mun on mustat, niin ei ihan joka töhry näy niin helpolla!).

Anonyymi
3/4 | 

Hei! Ja kiitos vinkistä! Just katselin lapsen viime talven emuja (jotka siis mahtuvat kai vieläkin), että tarttis tehrä jotain... :) Tilattu on!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla