Säät eivät ole suosineet tätä reissua, Saimaalla on tullut vettä ja räntää joka päivä enemmän tai vähemmän. Romanttiset kuvitelmani retkiluisteluradalla järven jäällä luistelusta auringonpaisteessa saivat karun ja märän lopun, sillä jäällä on todellakin niin paljon vettä, ettei sinne ole asiaa. Eilen käytiin sentään hiihtämässä, joten ihan täysin turhaan ei välineitä roudattu mukaan. Onneksi täällä on sisä-puuhaa ihan runsaasti: Angry birds puisto, kylpylä, keilarata ja jäähalli. Me on käyty lasten kanssa keilaamassa eri paikoissa muutamia kertoja, ja kiinnostihan se lapsia tälläkin kertaa. Täällä pallot tuntuivat vähän kevyemmiltä kuin muissa paikoissa (vaikka numerot ihan samat) ja näin ollen helpommilta pienten käsitellä. Lisäksi löytyi sellainen aputeline, jolla pallon voi vain laittaa vierimään, eikä sitä tarvitse heittää. Pisteet parani pikkuherroilla ihan kummasti tällä vehkeellä!

 

Ootteko käyneet keilaamassa lasten kanssa?

Terkuin

Miima

Kommentit (4)

Bubble bath time blog
1/4 | 

Moikka! Harmi, että lomasäät eivät ole suosineet. Me ollaan käyty lasten kanssa keilailemassa ja se on ihan mukavaa puuhaa lastenkin kanssa ja yksi selainen ajanviettotapa, jossa itse voi pelata "täysillä" aikuisten kesken vaikka lapset ovatkin mukana.

Miima Väri-epä-suora
Liittynyt29.9.2015

Ei ole tainnut missään päin olla kivaa säätä tällä viikolla (vai onko Lapissa lie?)... Mut ei se mitään, onhan täällä tekemistä tosiaan sisälläkin :) Keilaaminen sopii monenlaiselle porukalle - meillä kyllä ekaluokkalainen on vähän turhan voitontahtoinen, joten hällä ei ole aina kivaa ;D

Kati Ei ihan vielä
2/4 | 

Tuntuu vähän siltä, etteivät säät suosi nyt oikein missään. Lomalla huonot säät harmittaa tietysti vielä enemmän. Onneksi tarjolla on kivoja sisäaktiviteettejakin. Ihanan iloisia ja keskittyneitä ilmeitä siellä! :)

Me käytiin just parisen viikkoa sitten keilaamassa. Neitiä kiukutti, kun pallot oli liian painavia. Kipeytin itsekin sormeni, vaikka keilasin keveimmällä saatavilla olevalla pallolla. Eihän sillä voi lapsikaan onnistuneesti keilata. Apuvälineitä olisi siis kaivattu, mutta eipä ollut saatavilla. Täytyy varmaan seuraavalla kerralla testata kaupungin toinen keilarata.

Miima Väri-epä-suora
Liittynyt29.9.2015

Olisi ollut kiva ulkoilla enemmän, mutta ei tuo sää oikein houkuttele siihen hommaan :( Mutta onneksi täällä on kuitenkin tekemistä sisälläkin, ja vieläpä sellaista mitä ei kotoa löydy, joten onhan tuo aika kulunut nopeasti näinkin - huomenna kotia kohti!

Ihmetyttää kyllä, miksei voi olla kevyempiä palloja lapsille! Nämä oli kyllä kevyempiä kuin muualla on ollut, mikä sekin on aika omituista! Itsekin heitä yleensä 6 pallolla, joskus 7, mutta ei koskaan sen painavammalla! Täällä kutonen oli sen verran kevyt, että tuntui liian heppoiselta :D Tuo teline-höskä oli hyvä apu, eikä pikkuherrojakaan harmittanut niin kovin - saivat jopa kaadotkin jossain välissä! Noita en ole muualla nähnytkään.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla