Minähän mietin taannoin synttärilahjaa Herra Keltaiselle - no päädyin sitten näihin kauppaleikki-juttuihin, ja kun nää löytyi niin halvalla, niin ajattelin vinkata teillekin, jos vaikka muillakin on pieniä kauppiaan alkuja siellä :)

 Ostoskärryt 15,90 e Lekmeristä, ale 36%
 Hedelmiä ja vihanneksia 2,90e/6kpl lajiansa Lekmeristä
 Torikoju (tai nimi oli ruokakauppa, mut enempi toi minusta koju on :D ei sis. noita rojuja) 24,99 e (säästä 30e) Toys'R'us
Kassakone 17,90 e, ale 28% Lekmeristä
Tuollaisia tilailin, osa tulee mummolta lahjaksi. Kassakonetta en eka meinannut, kun meillä on sellainen Fisher pricen klassikko - mutta totesin sitten, että jätkä on ihan liekeissä tällaisesta näpyteltävästä, kun se tykkää numeroista hirmuisesti (ja on tunnistanutkin ne jo vuoden)!
Tykätäänkö teillä kauppaleikeistä?
Terkuin
Miima

Kommentit (12)

1/12 | 

Aika iso lahja :D. Siis kooltaan! Meinasitko käärästä pakettiin koottuna? :D

Mulla oli lapsena muovihedelmiä ja hyvin ovat kestäneet - niillä leikkii sujuvasti jo seuraava sukupolvi ja luulen että säilyvät vieläkin seuraaville :D.

2/12 | 

Ehkä mä säästän luontoa ja tehdään joku "pressun" alta paljastus ;) Joo eiköhän nuo muovisyötävät kestä pari sukupolvea, jos vaan joku jaksaa säilyttää ;)

3/12 | 

Kauppaleikit on kivoja! Meilläkin on se Fisher pricen kassakone, mutta tytön mielestä se ei sovellu kunnon leikkiin laisinkaan kun ei pysty edes kortilla maksamaan.

4/12 | 

Joo, samaa aattelin, että paitsi että on noi numerot tuossa tilatussa koneessa, niin sitten sillä voi myös korttia vinguttaa, mikä on nykyaikana tosi tärkeä ominaisuus ;D

6/12 | 

Hieno lahja! Meillä leikitään vieläkin kauppaa vaikka tytöt jo noin isoja - tyyli vaan muuttuu... mummin ja papan kyläillessä myyvät mitä keksivät omia askastelujaan tai kokkauksiaan, mutta oikeella rahalla. Mitäs ovat tytöt tuohon opettaneet, nooh joku sentti ei lienee paha.

7/12 | 

No kauppaleikkienkin aika ehkä vielä joskus koittaa :) Nuo ostoskärryt oli se eka mitä ajattelin, kun pojat tykkää nukenrattaita työnnellä, mutta ne jäi edelliseen osoitteeseen - tää käy hyvin korvaamaan!

9/12 | 

Kiitos vinkistä. Itse olen ostanut tuon puisen torikojun jo pari viikkoa sitten ja olen etsinyt metallisia ostoskärryjä kaveriksi 4-vuotislahjaan. Nyt tuli Lekmeristä noi kärryt ja melkein sama vihannessatsikin. Bauhausista ostin muutaman puukopan, jotta saadaan kunnon torikoju/kauppa tehtyä pojille.

10/12 | 

Hih, ihan samat aatokset siis sielläkin lahjaksi :) Mä tilasin 5 lajia hedelmiä ja vihanneksia, mut en enää muista mitä :D

11/12 | 

Jos liikuskelet Matkuksen suunnalla, niin Ikeassa on hauskoja pehmeitä ruokajuttuja (kalasetti, jätskit+keksit, vihanneksia). Ne on olleet meillä kovassa käytössä kaupassa ja lukemattomilla eväsretkillä. :)

12/12 | 

Katsastin nekin tuossa mietiskellessäni, mutta tulin siihen tulokseen, että kankaisilla ruuilla olisi lyhyempi käyttöikä, kun ne alkaa käytössä nuhjaantua, ja sitten laukoisin ne roskiin jossain vaiheessa kuitenkin, kun alkais ärsyttää ;D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla