Nimittäin 10-vuotiasta Pinkkiä! Torstaina oli tupa täynnä kikattavia pikkutyttöjä, ja tänään juhlistettiin lähipiirin ja kummien kesken.

Helteellä ei mikään paras idea käyttää uunia tuntikaupalla (sisälämpötila 30 astetta)... mut ehkä se oli hikoilun arvoista! Nyt on edelleen ähky, ja silti avattu ruissipsipussi houkuttelee - mut eiks ne oo terveellisiä?? :P

Terkuin
Miima

Niin ja HUOM! valkoisen Milla-pipon voittaja Amanda V-S ota pikaisetsi yhteyttä, tai arvon pipon uudelleen!

Kommentit (26)

2/26 | 

Esteetikolla on esteetikon herkut: upeat kakut! :) Ja onnea kymmenvuotiaalle!

Voileipäkakun ystävänä pitää heti kysyä: mitä mahtoi olla retiisikukkien alla?

9/26 | 

Ihania kakkuja ja leivonnaisia! Onnittelut Pinkille! :)

Meillä juhlitaan kans tänään kaverisynttäreiden merkeissä ja voin sanoa, että leikkauspotilaana valmistelujen tekeminen ja tämä helle ovat kaikkea muuta kuin kivaa. Itkettää lähinnä... mutta kai tämä tästä :D

12/26 | 

Kiitos ja kiitos :)

Auts, no ei tosiaan ole hyvä kombo, toivottavasti et ole hirmu kipeenä! :( Älä nyt liikoja rehki - mies hommiin ja valmista tarjolle!

25/26 | 

Paljon onnea synttärisankarille!!! On kyllä aivan mahtavia leipomuksia!! Mitä tuo kuorrute on noiden muffinssien päällä?!

26/26 | 

Kiitos ja kiitos :) Se on ihan vaan kermavaahtoa, josta puolet värjätty (kun laittaa pursotinpussiin toisen värin toiselle laidalle ja toisen toiselle, niin tulee tuollaista kaksiväristä) :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla