Joulukuusi on meillä perinteisesti (eli tässä uudessa elämässä, mitä, kolme vuotta) pystytetty tälleen marras-joulukuun vaihteessa. Olemme viettäneet jouluviikon mökkiolosuhteissa poissa kotoa, joten kuusi on hyvä laittaa tässä vaiheessa, että siitä ehtii vähän nauttiakin. Kuusi on sisustuksen mukaisesti mustavalkoinen, ja siksi sitä onkin kiva katsella. Vihreä ei varmaan miellyttäisi samanlaista ajanjaksoa.

Joulukausi korkattiin myöskin pipareiden leipomisen muodossa - kyllä nyt kartutin paras äiti -pisteitä ihan urakalla! Tiistaita odotetaan kovasti, kun silloin päästään joulukalenterien kimppuun!

Milloinkas teille tulee kuusi, vai tuleeko? Minkä värinen? Vai ihanko aito? Entäpäs koristeet - perinteiset vai sisustukseen sopivat?

Terkuin

Miima

Kommentit (4)

Kati (Ei ihan vielä)
1/4 | 

Ehdit tänäkin vuonna ensin! :D Yritin jo viime viikonloppuna houkutella perhettä joulukoristeluun, mutteivat ne vielä lämminneet ajatukselle. Ens viikonloppuna vois kyllä ottaa ohjelmanumeroksi, kun on itsenäisyyspäivä ja kaikki.

Meillä on kans edelleen se ihana valkoinen kuusi, joka tosin saa perinteiset (lue vanhat) koristeet sävyissä punainen, kulta ja hopea... muistaakseni :D

Miima Väri-epä-suora
Liittynyt29.9.2015

No meillä tunnetusti ollaan tässä asiassa hyvissä ajoin :D Meillä olisivat jo viikko sitten halunneet kuusen, mutta en vielä silloin lähtenyt hommaan :D Itsenäisyyspäivänä meillä on aina mummolassa "vastaanotto" kun mun iskällä on synttärit, ja siskontyttö juhlitaan samaan syssyyn :)

Mä ostin Halpahallista aika kasan lisää mustia palloja, että saan pelkillä mustilla palloilla koristelun, mutta näemmä olisi saanut olla enemmänkin... vieläköhän pitäisi käydä lisää :D

Vahteristonemäntä /Toivottoman...
2/4 | 

No ollaanpas sitä tosiaan varhaisia - mutta ihanaahan tuo joulukoristelu vaan on! :) Ja kiva, että löysit oikeanvärisiä palloja.

Mulla on - edelleen - kesäverhot olohuoneen ikkunassa :D mutta lähipäivinä lupaan skarpata ja vaihtaa viimein ruskan värit tilalle.

Joulukuusi meillä tuodaan sisälle tavallisesti aatonaattona (saisi olla aikaisemminkin, mutta harvoin ehditään) ja se on yleensä mökkimetsistä etsitty tuoksuva havupuu. Joinakin vuosina kuusi on ostettu. En ole vielä lämmennyt muovikuuselle omassa olohuoneessa, vaikka niitä mielelläni muualla katselenkin. Mutta fanaattinen en jaksa tämänkään asian suhteen enää olla: voin kuvitella hankkivani muovikuusen, jos aidon havun hankkiminen muodostuu hankalaksi. Muovikuusen ostaisin varmaankin mieluiten valkoisen, mutta luulen lasten tahtovan vihreää.

Metsäkuusen koristeet ovat meillä olleet jo pitkään punaiset ja joukossa on myös lasten askartelemia "vääränvärisiä", mutta niin liikuttavia sattumia. Kuusi on nykyisin pitkälti lasten juttu. Itse haluaisin kokeilla valkoisia koristeita,  mutten ole vielä saanut aikaiseksi värinvaihtoa. Joulun jälkeen kannattaisi varmaan hamstrata isolla alella uutta väriteemaa, jos siihen päätän ryhtyä.

Ihanaa joulunodotusta teille! :)

Miima Väri-epä-suora
Liittynyt29.9.2015

Josko sitä joulumieltä löytyisi laittelun kautta, kun ei sää sellaista kauheesti luo. Mä en edes vaihda verhoja, kauhee homma, inhoan silitystä - mulla verhot on ja pysyy ikkunassa kunnes kyllästyn niihin (pari vuotta?), ja sitten vaihtoon!

Aidossa kuusessa on tunnelmansa, mutta itse en ole sellaista koskaan kaivannut, vaatisi hoitoakin :D Ja kun vihreä muovikuusi vaan olisi niin feikki, niin valkoisessa on enemmän järkeä (kunnolla feikki, jos sille kannalle kerta lähetään), ja sopii sisustukseenkin ;P

Aattelin kyllä katsoa jääkö aleen mustia koristeita, niitä kun voisi olla enemmänkin.

Ihanaa joulun odotusta teillekin! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla