Meidän joulukalenteri-dilemma äityi marraskuun lopulla ihan ulinaksi asti, kun tyttärelle selkisi, että ei äiti nyt ole pystynyt tyhjästä hänelle polkaisemaan jotain maagista joulukalenteri-vaihtoehtoa, kun ei markkinoilla olevat kelvanneet. Viimeisenä vaihtoehtona ehdotin Veikkauksen joulukalenteria, ja se sitten kelpasi, huh.

Tässä kyllä ollaan vähän laittomilla teillä, sillä

kaikki Veikkauksen pelithän on kiellettyjä alle 18-vuotiailta! Tytärkin tämän huomasi, ja kysyi syytä. Kerroin, että Veikkauksen pelit on uhkapelejä, eivätkä sovi lapsille. Johon hän, että

Miksi Joulupukki sitten suosittelee niitä?

Terkuin
Miima

Kommentit (14)

1/14 | 

No niinpä :D. Meillähän mummo lähetti tuollaisen 4-vuotiaalle (miehen äiti siis) suklaakalenterin kylkiäisenä. Katsoin aiheelliseksi ottaa sen itselleni ja menettelin siis ihan oikein ;).

2/14 | 

Sanopa älä muuta :D ostin tänään lapselle ässä arvan, ei kyllä voittoa tullut :/ meillä on paperi kalenteri joka on onneksi vielä tosi mieleinen :)

4/14 | 

Pieniä on onneksi vähän helpompi miellyttää! Olihan toi Veikkauksen kalenteri muuten halvempi kuin kaikki krääsäkalenterit, joten hyvä näin :)

Anonyymi
5/14 | 

Heh :D

Meillä on poika 4v tosi kiinnostunut raaputtaan arpoja.. Johtunee siitä, että itse suht useasti niitä ostan.. Tosin en kyllä anna raaputtaa, ku semmosen arvan loppuun, missä ei voittoa ollut :D Ihan siltä varalta, että sitten kun se 200 000e sattuu kohdalle, niin pysyy ainakin ehjänä se arpa..

Olin muuten pettynyt, kun päävoitto tuossa oli vaan 20 000 :(

9/14 | 

Paras kalenterihan tuo on. ;) Itsellänikin on toi sama, pojalla sitten paremmin neljäveelle sopivat. :P

Jos vaan tulisi voittoa.. :P

10/14 | 

Kyllä ne ihan kaikki pelit on alaikäisiltä kiellettyjä, samalla laillahan ne on uhkapelejä, vaikka panokset oliskin pieniä. Mä muistan miten lapsena oli aina jännää raaputtaa noita arpoja (ja silloinhan ne ei ollu vielä kiellettyjä :D)

12/14 | 

Ostin samalla itelle ja esikoiselle kans - luotan että joku meistä voittaa sen 5e, kun n. joka toisen arvan pitäisi voittaa :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla