KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Onko tää syksy mennyt vähän nopeesti? Ootteko huomanneet, että kolmen viikon päästä avataan jo joulukalenterit?!?! Joku vuosi takaperin taivastelin vielä Lego-joulukalenterien hintoja, mutta kun kerran tulin hankkineeksi, niin sille tielle ollaan jääty. Ja jos nyt ajattelee pitkällä tähtäimellä, niin onhan Lego-kalentereissa se järki, että osat on ikuisia ja käyvät hyvänä varaosa-lisänä jo olemassaolevaan Lego-varantoon. Kun taas jonkun muun tavarakalenterin sisältämä roju siirtyisi meillä luultavasti vähitellen roskikseen, kuten kaikenlaiset yllätysmunien pikkunippelitkin. Ja jos Lego-kalenteri vielä aina on se ykköskalenteritoive, niin kai se sitten on hankittava. Joten pienille Herroille tuli tänäkin vuonna Lego city ja Lego Star wars joulukalenterit. Kovasti meillä jo lasketaan päiviä, että kalenterin luukkuja pääsisi avaamaan! Onneksi noilla alustoilla voi leikkiä jo ennen luukkujen avaamista.

Yläastelaiselle esikoiselle tulee Veikkauksen joulukalenteri, samoin kuin itselleni. Nyt sitten odotellaan, millainen draama tänä vuonna saadaan aikaiseksi 5-luokkalaisen Pinkin joulukalenterin valinnan kanssa. Viime vuonna meni itkuksi, kun ei löytynyt mieleistä, ja viimein tyytyi Veikkauksen kalenteriin...

Tänä vuonna on ihan uudenlaisia joulukalentereja lanseerattu perinteisten Lego-, meikki- ja Muumikalenterien rinnalle - ainakaan muovailuvaha- tai junarata-joulukalentereja en ole ennen nähnyt! 

Ennen kuin lähtee kalenteriostoksille, tai muillekaan nettiostoksille, kannattaa vertailla hintoja, ja tarkastaa löytyykö voimassa olevia alekoodeja. Tänä vuonna aloittaneelta Saleduck.fi sivustolta löytyy alennuskoodeja Suomessa toimiviin verkkokauppoihin ja myös matkanjärjestäjien sivuille. Joukossa on myös lastenvaatekauppoja ja lelukauppoja, mm. lelut24.fi, josta olen tilannut Legoja, kun ne on siellä usein halvempia normihinnaltaan kuin muualla.

Joko teillä on joulukalenterit bongattu tai hankittu, ja millaisiin päädyitte tänä vuonna?

Terkuin

Miima

Kommentit (12)

Vahteristonemäntä
1/12 | 

Kappas vaan, meillä on samat joulukalenterit kuin teillä! :)

Meillä tämä on eka vuosi ns. kalliita joulukalentereita, tähän asti on menty ihan perussuklaakalenterilla. Varmaan olisi menty edelleen, jos se minusta olisi kiinni, mutta legoihin itsekin kovin viehtynyt isäntä otti ja jemmasi legokalenterit eräällä yksityisellä kauppareissullaan, kysymättä lupaa minulta ;)...Pojat eivät vielä tiedä heitä odottavasta aarteesta.

Kieltämättä nuo kalenterit ovat fiksuja, kun ne täydentävät legokokoelmaa, mutta...no, mulla on joku asenneongelma noihin hintaviin joulukalenterihin. Jospa se tästä helpottaa, kun tuijottelen niitä koko joulukuun :)

Kamala sentään, onko joulukuu jo niinkin lähellä?!? :O Mun jouluvalmistelut alkaa aina vasta joulukuulla, kun marraskuun lopussa on isoveikan synttärihässäkkä. Vasta sen jälkeen kykenen orientoitumaan joulun odotukseen.

Miima Väri-epä-suora
Liittynyt29.9.2015

Hahaa, arvaa onko paluuta entiseen ;D Kyllä mullakin aikansa otti ennenkuin taivuin näihin hintavampiin, mutta nytten en enää muuta harkitsekaan :) Ja se joulukuu tosiaan on jo niin lähellä! Mulla on iso osa joululahjoista nyt yhtäkkiä jo jemmattu, kun tuli vastaan sopivia tarjouksia juurikin toiveista! :D

Vierailija
2/12 | 

Valtran suklaakalenterit olivat viime vuonna niin mieleisiä, että samanlaiset pitää kuulemma saada. 

Meillä syödään niin vähän herkkuja muuten, joten joulun aikaan napostellaan jos maistuu...

Laura
3/12 | 

Mulla on nyt eka vuosi kun olen miettinyt että voisin jotkut kalliimmat kalenterit hankkia - tai sitten suklaakalenterit, mutta ajattelin että ehkä mennään viikonloppuna kauppaan yhdessä ja pojat saa valita mitkä haluaa. :) Kivoja uutuuksia tuo brio ja play dohkin!

Miima Väri-epä-suora
Liittynyt29.9.2015

Ei ainakaan voi mennä metsään, jos itse valitsevat! :) Minusta on kiva, että tulee muitakin tuollaisia "kestäviä" vaihtoehtoja kuin Legot, että ei sellaista roskiskamaa, vaan pitempiaikaista iloa :) 

omena-81
4/12 | 

Tytölle kelpasi parin euron Frozen suklaakalenteri niin sellainen ostettiin jo pari viikkoa sitten =) En hevillä kyllä taipuisi noihin kalliimpiin, vaikka nuo Legokalenterit ainakin ovat tosi siistejä!

Miima Väri-epä-suora
Liittynyt29.9.2015

Pääsitte sitten halvalla! :) Onhan se melkoinen menoerä jos tuollaisia kalliimpia kalentereja pitää ostaa useampi kerrallaan, mutta siihen kun on kerran lähtenyt, niin eihän siitä paluuta ole :D

T
5/12 | 

Meillä on jo pari lego-kalenteria ollut aiempina vuosina, niin nyt otettiin vaihteeksi Play Mobil -merirosvokalenteri. Siitä saa mukavasti täydennystä jo olemassa olevaan Play Mobil -merirosvoleikkiin.

Kirjaäiti / https://lastenkirj...
6/12 | 

Meillä lapset ovat vielä niin pieniä, että tänä vuonna mennään partiolaisten rumilla kalentereilla ja Kirjamessuilta löytyneillä Tatu ja Patu -paperikalentereilla. Ensi vuonna on varmaan jo Lego-kalenterin aika. Toi junakalenteri näyttää hauskalta, ja voisi sopia lasten ikähaarukkaankin (2 ja 4), mutta on aivan yli budjetistamme. Ehkä ensi vuonna on rahaa siihenkin.

Miima Väri-epä-suora
Liittynyt29.9.2015

Mä näin tuon Tatu ja Patu kalenterin kirjakaupassa, se oli hauska - siinä oli yksi ylimääräinen luukku, jonka saa avata milloin huvittaa :D Mietin vaan, että kuinkahan monella se aukee jo ennen joulukuuta :D

Lego ja Brio kalenterit on toki siitä kivoja, vaikka hinnakkaita ovatkin, että sisältö jää leikkeihin jatkossakin. Ehkä lapset voisi vuorotella luukkujen avaamista? Kannattaa joulun jälkeen katsastaa kun noita voi jäädä aleen - olen joskus Lego Star wars kalenterin ostanut Lekmerin alen alesta jotain 10e (taisi olla heinäkuuta) :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla