Tänä keväänä on ostelu ollut aika vähäistä (jos nyt Lapsimessuja ei lasketa), mutta jotain kuitenkin aina silloin tällöin. Messuilla harmittelin ettei Metsolan joustocolleget olleet alessa, mut myöhemmin ne sitten oli pienessä tarjouksessa netissä. Uusi matsku kiinnostaa aina, joten tilasin pari vaatetta ihmeteltäväksi.

Highlands paita on kokoa 122 ja vihreät housut kokoa 128. Poika ehkä sellaset 114 cm. Housujen sisäpinta on harjattu, paidan ei. Veikkaisin, että paita tulee haalistumaan melkoisesti, on pesty nyt yhden kerran ja musta on jo minusta väriään menettänyt. Näyttää myös siltä, että haituvaa varmaan pukkaa, mikä näkyy mustissa kohdissa sitten ikävästi. Että siinä mielessä mä ehkä kuitenkin pitäytyisin siinä froteessa edelleenkin. Housut vaikutti eka melkoisen reiluilta, mutta taisivat mennä pesussa vähän kasaan, koska mun mielestä noi on varsin sopivasti reilut, ei yhtään liian isot. Vyötärö on kyllä löysempi kuin 122 pystyraitahousuissa, ja vähän siis roikkuvat hiphopparisti ilman solmimista. Onko jollain pitempiaikaista kokemusta Metsolan joustocollegesta? Miten on matsku kestänyt?

Kevään viimeisessä kerhossa oli tehty hienot rannekorut, pojat on nyt pitäneet niitä ranteessa yötä päivää! Se olikin ihan viimeinen kerhopäivä Herra Vihreälle, joka suuntaa syksyllä eskariin! Saapa nähdä mitä tämä toisiinsa kiinnihitsautunut kaksikko siitä asiasta tuumaa...

Terkuin
Miima

Kommentit (12)

1/12 | 

Tuo paidan kuosi on tosi ihana ja oon miettinyt viitsisinkö sen ostaa. Muuten olisin jo ajat sitten naputtanut tilauksen menemään, mutta oon epäröinyt kun oli semmonen fiilis, että tuossa musta haalistuu ja pinta hahtuvoituu. Olisin toivonut olevani väärässä, mutta ilmeisesti en :/ Frotee on kyllä siinä mielessä kiva materiaali, että sitä ei oikein haalistumaan saa. Mutta vähän kuitenkin froteeta vierastan kun näyttää siltä että saan kaikki froteepaidat ennen pitkää aika koppuroiksi.

2/12 | 

Joo ei toi nyt kovin lupaavalta vaikuta, jos jo yhden pesun jälkeen alkaa pinta oirehtia - siis kevyseti, mutta kuitenkin. Mä oon rummuttanut froteet eikä ne ole koppuraksi menneet vaikken käytä huuhteluainetta :)

4/12 | 

En mä usko että varsin nukkaantuu, mut mustissa kohdissa luultavasti nousee se valkoinen haituva, mikä saa sit haalistuneen ja kuluneen näköiseksi (siis ei vielä mut tulevaisuudessa, siltä näyttäis). Harmi kyllä :(

5/12 | 

Meillä on messuilta ostetut joustocollegehousut edelleen kaapissa, mutta ilmeisesti ne olisi syytä ottaa käyttöön, jos koko on noin naftia. Onneksi otin koon 110 muuten kokoa (98)104 käyttävälle nassikalle!

Harmillista tuo mustan nopea haalistuminen :( Toivottavasti meidän mustille housuille ei käy köpelösti pesukoneessa.

Mun on edelleen ikävä Metsolan color-sarjan froteita...ei ne ole meilläkään koppuraksi menneet (tosin takana vasta vuoden kokemus), vaikka ilman huuhteluainetta pestään ja narulla kuivuvat tuulessa. Harmittelen, etten älynnyt ostaa kokoa 110 jemmaan aikanaan, että olis pikkuveikalle froteeta vielä seuraavassa koossa.

On muuten aika jännä, että muuten kuvapaitoihin hurahtaneet lapset valitsevat kuitenkin säännöllisesti noita Metsolan leveäraitaisia/yksiväriä froteita päälleen: materiaali miellyttää lastakin selvästi.

7/12 | 

Olenkin vähän odotellut että joku esittelisi nuo collegehousut! Kivan näköinen malli. :) Kiitos piposta, se tuli tämän päivän postin mukana!

8/12 | 

Minusta ne vähän kutistui pesussa, ja mallihan on resoreineen sellainen että voi käyttää vähän reiluinakin, että kaivakaa esille vaan. Tuo kuosipaitahan on painettu valkoiselle, joten se sieltä sitten puskee pohjalta mustien kohtien läpi. Tuskin läpivärjätyillä on tuollaista ongelmaa :)

Eiköhän niitä yksivärisiä aina tule uusissa väreissä jossain vaiheessa uudestaan!

10/12 | 

Malli on kiva resoreineen, meille voisi olla vähän napakampi vyötärö tosin.
Kiva että tuli perille, kiitokset vielä sinullekin! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla