Minä olen tullut siihen tulokseen tässä vuosien varrella, että en tarvitse enkä kaipaa miestä arkeeni. Pärjään hyvin. Helpompi ilman. Mutta sitten välillä tulee tilanteita, että en muuten pärjää. Liittyvät usein viemäreihin ja sen sellaiseen. Tulee mieleen, että olispa kiva jos joku hoitais tuon. Ihan selkeä miesten työ!!!

Tai sitten tällainen pieni punainen juttu, joka saa tuntemaan itsensä niin saakelin voimattomaksi. Joo - painan ja puristan ja kierrän! Niin kovasti että urat pureutuu sormiin ja sattuu. Ei muuten käänny! Eikä auta hyppiminen eikä kiroilu - kokeilin. Tää on varmaan miesten keksimä prkl!

Terkuin

Miima

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 | 

Yleensä niissä on joku juju. Puristaa tai painaa pitää oikeasta kohtaa...noissa turvakorkeissa. Ja jos ei muuten niin miljoonapihdeillä saa vääntöä lisää pienellä vaivalla!

Miima Väri-epä-suora
Liittynyt29.9.2015

Juh, kokeilin kyllä kaikkea järkeenkäypää, kyse oli silkasta voimasta, iskä kävi pelastamassa ;D Mulla ei ole oikein tuo työkalupakkikaan kovin kattava, pengoin kyllä senkin, mutta ei mitään sopivaa. Ei ole ennen tullut tuollaista vastaan - yleensä turvakorkit on minusta ihan helppoja! :O

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla