Make Up Storen VIPpailu iltana ehdin käväistä myös muutamassa muussa Matkuksen putiikissa, ja kun kerran sattui olemaan kamera mukana, niin napsin jonkun otoksen

Punaista lippapipoa ei ollut valikoimassa, mutta punainen tupsupipo oli ainakin just hyvä punainen, joten pitää toivoa, että lipallisessa mallissa on sama sävy myöskin! Sellaisen voisin hankkia Herra Vihreän päähän ensi talveksi! Huopikkaissa tänä vuonna lumihiutale - meillähän on jemmassa viime vuoden tähdelliset versiot! Jesperin valikoimassa oli paljon noita perinteisiä kuosihaalareita.

Tykkään tästä haalarimallista, jossa suorat lahkeet ja vinot vetskarit. Kuosi ei ole suosikkejani, mut esim. toppahousut tällä kuosilla ja yksivärinen takki olisi hyvä kombo!

Päälleommeltuja taskuja löytyy sekä pienten että isojen tyttöjen haalarista. Minusta toi on kiva yksityiskohta, ja antaa vähän erilaista ilmettä!

Lime takki oli tosi kivan sävyinen, kirkas ja raikas. Tykkään myös tuosta leikkauksesta kovasti! Lyhyt vetskari on mulle vähän mysteeri - sisältä löytyy tuota pintakangasta, eli siitä voi tavallaan laskoksen avata, mutta mikä on sen pointti? Tyttöjen jäinen vaaleanturkoosi toppis on tosi kaunis!

Teknisiä sisävaatteita oli vain tämä jumppis. Matsku tuntui kivalta, ja tykkään noista mustista ja valkoisista yksityiskohdista. Värivalikoimaan toivoisin vaan taas vaihteenksi muutakin kuin sinistä ja harmaata...

Jesperistä ostin Reiman Angry birds UV-t-paidat -30%, ne oli kesällä tykätyt ja pidetyt, ja suojasivat hyvin auringolta!

Crocsilta ostin itelleni puoleen hintaan avokkaat, vähän niin kun työkengiksi. On muuten kivat jalassa - tuossa on kuminauha tuo vaaleanpunainen, joten kengät ei purista tai kiristä mistään, kun reunus antaa myöten!

Työkenkiä tosin ei sitten pitkään tarvittu, sillä otin just loparit... Perehdytys oli aivan riittämätön työn vastuuseen ja omaksuttavien asioiden määrään nähden - eikä sitä ollut mahdollista saada enempää kuin oli ennalta määritelty (5 työvuoroa). Lisäksi oli käytönnössä mahdotonta pitää lakisääteisiä taukoja. Joten se siitä :/ Työkkäri luultavasti muistaa 90 päivän karenssilla, vaikka mielestäni tässä on syitä kylliksi työsuhteen purkamiseen!

Terkuin
Miima

Kommentit (12)

1/12 | 

Oon ihastellut tuota Zapp -haalaria, mutta sun kuvissa sen pohjaväri näyttää melko vaaleanruskealta. Tuotekuvissa taas todella paljon tummemmalta. Tummempi olisi tässä tapauksessa se parempi vaihtoehto... Toisaalta, eipä ole hankintalistalla tällä erää, kun kaapissa nököttää se menneiden vuosien Ticket, joka on vähän niin kuin tuo Reiman kuosin edeltäjä ;)

Perehdytys työssä on usein riittämätön :( Lakisääteiset pidetään, jos on aikaa. Tiedän! Työkkärin karenssi on epäreilu ja sen pitäisi olla jollain tasolla harkinnanvarainen. On epäreilua jäädä tulottomaksi, jos työolot ovat ala-arvoiset.

2/12 | 

Itse olen samaan törmännyt, kokemusta ollut tosin vain tunnin perehdytys ja loppupäivä yksin töissä. Siinä palvella asiakkaita ja kaivaa kaikki laatikot läpi että löytää etsimänsä. Kassakin pitäs tietenkin olla tuttu ennestään ja kolikkokoneen tyhjennys :) Työt sujui sinä päivänä kyllä hyvin, asiakkaat ymmärsivät ja olivat kärsivällisiä. Työpäivä kului silloin ainakin ennätys nopeaa. Taukoja ei ollut ja joka päivä olisi pitänyt joustaa työaikojen suhteen. Kolme kuukautta olin paikassa, kun alkoi tulla vastuuta enemmän palkkaan nähde.
Mutta valitettavasti näitä paikkoja on, jossa ei niin ajatella työntekijöitä kunhan vain työt tulee tehtyä.

3/12 | 

No vitsi, en enää valitettavasti muista mikä se pohjaväri oli luonnossa, noi kuvat on aika huonoja :/ Mutta muistaakseni kuitenkin selvästi ruskea eikä mikään sellainen mustanruskea (mut ei siis mikään vaaleanruskeakaan, otappa tästä nyt selvää :D).

Nojoo, ärsyttää tää koko sotku :/ Kerroin kyllä haastattelussa varsin selvästi, että mulla ei ole suurimmasta osasta asioita MITÄÄN kokemusta, joten olisivat jättäneet valitsematta, jos eivät kerran vaivaudu opettamaan!

4/12 | 

Joo, no en käsitä miten työt tulee muka tehtyä, jos työntekijällä ei ole hajuakaan siitä mitä pitäis tehdä...

5/12 | 

Tuo Reiman jäänsininen/turkoosi untuvatakki on niiiiiin meidän alelistalla :D. Oliskohan meidänkin Jesperissä niitä niin pääsis hipeltämään (hyvin omaksuttu sana, huomasitko?) livenä.

Oliko Reiman huopikkaat muuten ihan samantuntuiset kuin ne viimetalviset?

6/12 | 

Hih, yhtenä päivänä et tunne koko sanaa, ja seuraavana jo käytät tottuneesti ;) En hipeltänyt huopikkaita sen kummemmin, mutta hyvin samalta ne ainaskin näyttää :)

7/12 | 

Harmi toi työhomma, mutta itselle on käynyt kans joskus noin. Tai lähinnä niin, et työajat oli päättömiä. Siis taukoja ei ehtinyt pitää lainkaan ja työt oli tehtävä eikä ylitöistä maksettu ja niitä saattoi tulla joku 5tuntia päivässä! Lähdin viikossa kävelemään.

Ja viime kesänä oli kans duuni niin et niska limassa sai juosta ja tehdä monen ihmisen työt eikä tauoista puhettakaan, onneks tajusin tänä kesänä mennä eri paikkaan ja siitä onkin vain positiivista sanottavaa. Toivottavasti asiat järjestyy!

8/12 | 

Hui, 5 tuntia palkatonta ylityötä :O Onneksi sulla on nyt hyvä työpaikka! Toivotaan että mäkin löydän sellaisen!

9/12 | 

Tsempit sinne ja uutta matoa koukkuun vaan. Palvelualojen liitto on entisen työnantaja-puljusi kanssa ilmeisesti koko ajan tukkanuottasilla, että et taida olla yksin tilanteen kanssa...

11/12 | 

Kurja juttu tuo työtilanne...Kovasti tsemppiä ja uutta hakua kehiin vaan! :)

Meillä on Reiman punainen lippapipo postin kuljetettavana. Pian nähdään, millainen se on livenä :) Pehmyt-huopikkaat jemmasin viime talven alesta ja toivon, että ne mahtuvat isoveikan jalkaan (niissä pitää ottaa kokoa suurempi kuin muuten).

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla