Keväällä purnasin, kun Crocsilta poistui kaikki kivat värit kumppareista... Nyt huomasin, että kauppaan oli tullut uusia värejä

Handle it rain bootsista ei ole kokemusta, ainoastaan Crocband Jaunteja ollut meillä, mutta nämä värit kelpais ilman muuta!! Nyt vaan tarvittais joku alekoodi ;)

Terkuin
Miima

Kommentit (30)

2/30 | 

Ei vaan sitten tullut punaisia - höh, niitä nyt olisin ehkä eniten halunnut meille. Heti piti käydä katsomassa... Vinkkaa sitten mullekin jos törmäät alekoodiin sillä tarve olis :D.

3/30 | 

Meillä on ollut myös ne Crocband Jauntit mutta nyt pitää varmaan vaihtaa merkkiä, kun pojalla on aika pullea jalkapöytä ja kenkä on vaikea saada jalkaan, vaikka kasvunvaraa olisi vielä kengässä :/ Varsinkaan itse ei saa kenkään jalkaan. Onkohan muilla tätä ongelmaa ja olisikohan joku toinen malli sitten parempi? Tuo kuvissa oleva näyttää leveämmältä ja muuten olen tykännyt saappaiden keveydestä. olisi kuitenkin kiva, että tuommoinen 3v saisi saappaan itse jalkaan :) Saa myös vinkata muita saapasmerkkejä, jolta löytyisi kivoja kuoseja ja värejä saappaista :)

5/30 | 

Jos olisi ollut punaiset, niin luonnollisestikin olisin kuvan laittanut ;) Meillekin kelpais ehta kirkkaanpunainen! Mutta alekoodia odotellen siis...

6/30 | 

Onpa harmi jos ei enää mene, koska kyllähän Crocsin saappaiden keveys on ihan omaa luokkaansa! Kavatin regn saappaissa on ollut herkkuvärejä, ja ilmeisesti ne on melkein yhtä kevyet - tosin olen ymmärtänyt että varsi on fletkumpi, joten onko se sitten hankalampi lapsen vetää jalkaan?

7/30 | 

Meillä on molempia, ja pikkuneiti tykkää noista kahvallisista kun on helppo vetäistä jalkaan. Mielestäni malli on kyllä kuitenkin molemmissa aika sama.

9/30 | 

Kiva kuulla, että malli on yhtä hyvä! Vaikuttaisi nimittäin vähän siltä että Jaunt mallia ovat poistamassa, kun värivalikoima vaan supistuu koko ajan???

10/30 | 

Keltainen on kyllä niin piristys kumppareissa! :) Josko jostain muualtakin löytyis joku ale jossain vaiheessa, kun en kyllä tuon takia ala mitään Cityshopparia hankkimaan, kun täällä kaukana citystä sillä ei pal mitään tee ;)

Anonyymi
12/30 | 

Mulle sanottiin keväällä Partiovarusteessa (teille savolaisille ehkä tuntematon liike) , että se kahvaton (jaunt) malli poistuu. En sitten tiedä onko totta... Mutta ei ole Crocsin nettikaupassakaan kummoista valikoimaa enää niistä.

13/30 | 

Keltaiset on ihanat! Koskahan tää keltainen kausi mahtaa mennä ohi? Pyörittelin kirpparilla crocsin saappaita aikuisille ja ne oli kyllä ihan hirveän rumat. Ehkäpä hankin itselleni hait..jospa pääsisi marjametsälle.

21/30 | 

Keltaiset on kyllä herkulliset! Voisi kevyinä ja helposti puettavina mennä jopa saapaskammoiselle esikoiselle ;)

Mutta miten mahtaa olla sopivuuden kanssa, jos on korkea jalkaterä? Jossain aiemmassa kommentissa siitä jotain mainittiin.

22/30 | 

Kehottaisin kyllä kokeilemaan ennen ostopäätöstä! Minusta se saapas on kyllä ihan tilava sieltä kärkiosasta, mutta varsi on kapeahko, joten pulleaan jalkaan vetäminen sen varren läpi voi olla hankalampaa, en tiedä?

25/30 | 

Jep, itse uusin juuri uutiskirjeen ja laitoin tilauksen alennuksella menemään. Ihan kiva alennus siitäkin tuli..

Anonyymi
27/30 | 

Mitenhän nuo sopivat villasukan kanssa käytettäväksi? Ja miten hyvin kokemuksesi mukaan tuo crocsin sivuilla oleva kokotaulukko toimii? Eli mikä kasvu- ja käyntivara siihen on laskettu? Kun nyt kovasti mietin, tilaisinko 30-31 vai 32-33. Vai ostanko sittenkin tretornit tai nokialaiset tuttuina ja turvallisina. Meillä ei ole koskaan ollut crocs-saappaita ja mietin uskallanko kokeilla.

-T-

28/30 | 

Kyllä sinne minusta villasukkakin mahtuu :) Ja nyt tuli just kooltaan epäonnistunut saapasostos, kun noissa uudemmissa Handle-saappaissa on eri mitoitus kuin vanhoissa Jaunt saappaissa :/ Eli mun tulkinnan mukaan lisätään kokotaulukon jalan pituuteen n 5mm, niin saadaan sisämitta. Näin siis saappaissa, en tiedä onko kokotaulukot samat kaikille kengille. Ja eikun uutta alekoodia etsimään...

Anonyymi
29/30 | 

Kiitti. Olisin tilannut liian pienet todennäköisesti ilman tuota tulkintaasi.

-T-

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla