Olen onnekas, ja päässyt tekemään töissä suurimmalta osin kivoja juttuja, vaikka alunperin työnkuva muuta lupasi. Teen painatuksia ja teippauksia, enimmäkseen yritysasiakkaille, mutta myös yksityishenkilöille. Työ on siis lähinnä koneella istumista kuvankäsittely- ja vektorigrafiikkaohjelmia pyöritellen, sekä paino-/teippituotteen fyysistä valmistusta. Kuulostaa jo aika lähelle jopa oman alan työltä! Alun epätoivo onkin vaihtunut tyytyväisyyteen - kyllä mä tätä työtä teen ihan mielellään! Töissä on ollut nyt tosi kiirettä, mutta kerkesin pikaisesti tehdä pojillekin paidat - nämä kuvat suorastaan huusivat (tai ehkä ulvoivat?) päästä t-paitaan!

Sarjassamme onnistunut lapsikuvaus... Kuulemma pipot pitää tehdä kanssa, toiveena moottoripyörä, kissa ja lintu. Eiköhän nekin syksyyn mennessä ennätä muilta töiltä!

Terkuin

Miima

Kommentit (4)

Miima Väri-epä-suora
Liittynyt29.9.2015

Kiitos, minustakin noista tuli tosi kivat! :) On todellakin huh-iso-helpotus, että pääsin tuonne paino- ja teippauspuolelle hiissautumaan, niin alkoi työkin maistua! :)

Vahteristonemäntä
2/4 | 

Jes! Olen iloinen puolestasi, että sait lopulta noinkin lähelle oman alan hommaa. Hienoa! :)

Ja paidat on tosiaan coolit. Kelpais meidänkin pojille :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla